Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Doamnele, va tin la curent cu noile stiri.
Am sunat-o pe Musete. E la reanimare. A vorbit cu doctoru'.
A gasit-o, citez "Beton".
Se pare ca sotu' e problema. A fost la homeopat. Sper sa reuseasca sa imbunatateasca spermograma sotului.

Bey, ar trebui sa-mi dati si mie un bonus ca va informez

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Iaca mai revin si eu 15 min ca dupa , va trebui sa merg la "autobuz-ul" scolar , se-ntoarce prichindelul de la gradi si dupa parca vad ca-mi spune : "maman pot sa merg un pic la joaca-n parculet?" NU stiu dar pe undeva as fi capabila sa cred ca l-am facut pe-afara pe copchilul asta ca tot pe-afara-i sta gandul nene ! Profita si el ca-n sept incepe cls.a1a , ce mai , flacau mare !!!
Eu cu gradinaritul prin balcon , al meu nu-i inchis ca n-avem voie , florile mele (jungla mea) , triesc cu noi in casa tot restul iernii , nu deranjeaza pe nimeni , doar pe matul meu care mai rupe cate-o frunza , of of of ! Mi-am plantat intr-un cos de nuiele capsunele (ptr al mic , ca-i plac la nebunie , pe timpul sarcinii , sotul imi cumparase zilnic de-am mancat pana m-am scarbit de ele , iar acum am predat stafeta lui Alexandre , ar manca toata ziua , numai sa fie ) si mi-am pus floricele mici galbene in compozitie cu alte plante verzi curgatoare si rosi si violete , culori vii !
BETYCA scumpica merçi ca m-ai inteles si ca n-am parut asa cum nu vroiam "greoaie" ! Sa stii ca si aici copii mai primesc cate o palma pe fund , dar se evita , aici se aplica cel mai mult metoda "discutiei" inainte de-a trece la alte feluri de a te face inteles cand ceva nu e in regula si nu-nteleg ! E adevarat ca lumea incearca din rasputeri sa evite violenta ! Felicitari ptr floricelele tale , si eu le vorbesc , sotul se uita la mine si nu-ntelege ca eu le vorbesc repede si in ...romaneste bineinteles , mai intelege el , dar cand o spun prea repede , n-are sanse si ma pune sa repet ! Ecurios si ii place limba romaneasca !
LILIANA draguta mea , o fi bb ??? Ce bine-ar fi , dar sa sti ca si primavara asta , aduce oboseala mare si e greu sa ne "dezmortim" , hai curaj si asculta fetele , ia si tu vitamine si manca legume crude sau fierte , te pup
ANCUTA draguta , imi pare rau de THEA sper din suflet sa fie totul ok pana la urma si sa fie "permeabila" trompita ei , un la amandoua si merçi ca ne tii la curent cu vestile , esti o dulce !INDY Draga , sotul tau are dreptate , daca florile incep sa-ti raspunda atunci e si mai grav , dar pana atunci n-are de ce sa-si faca griji , nu-i asa ? te si va pup pe toate , na hai ca plec , ca pierd autobuzul ...pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Fetelor care ati raspuns atat de repede intrebarilor mele va multumesc din suflet! O sa ma rog pt. voi sa primiti fiecare mult doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Buna fetelor!
MRL... eu de obicei am petele acelea maronii, de aceea sunt așa de sigura ca vine, mai ales ca s-au intetit si durerile de burta. La tine care este data limita?
Bety, eu am balconul închis, dar nu le las peste iarnă, le bag în casă la căldurică. Acum, dacă e soare le scot pe balcon, iar seara le bag iar în casă. Bine... nu în fiecare zi(sâmbăta și duminica). Când mă vede sotul meu zice: iar a început marea fugareala?
Aileene, si eu imi numesc balconul...grădina mea. Nu este așa de mare, după ce îl umplu de flori nu prea mai ai spațiu...dar, asta e. Visez la o casă pe pământ. Mai am de visat...
Anca, cum mai stai cu bubitele? Imi pare tare rău de Thea. Poate totuși nu e chiar așa de rău.
Vă pup pe toate și vă dăruiesc flori ca sa va înveselească ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

fetelor!
Astazi sunt adormita rau de tot. Cred ca o sa trag chiulul de la scarbici ca tot aveam zi scurta si mai trag o repriza de somn. Aseara am fost plecati pana pe la 2 dimineata. Sotu a zis sa ne facem asteptarea mai usoara si mi-a propus sa mergem sa mancam in oras dupa care iar mi-a facut surpriza de a rezervat o masa la "Music Club" unde am stat pana dimineata de am ascultat muzica live. Mi-a spus sa tragem tare acum ca daca vine bb sigur nu ma mai dezlipeste de langa el. Acum trebuie sa ma refac ca vine sfarsitul de saptamana si trebuie sa fiu odihnita. Cine stie ce surpriza ma mai asteapta.
Pana acum totul este ok. Simt putin in partea stanga o mica presiune dar sigur o sa imi treaca. De ameteala de ieri nu stiu ce sa spun. Inca nu ma gadesc la nimic (aiurea, gandul zboara, zboara fara aprobarea mea). La mine data limita este la inceputul lunii aprilie - pe 2 sau 3. Pana atunci mai am destul de asteptat.
Indy, pana nu apar rushii eu tot mai sper ca la tine sa fie bb. Parca sambata sau duminica este data limita la tine, nu? Multumesc pentru flori si uite un dulce
Pentru Teo si musete toate gandurile mele cele mai bune si sa se refaca cat mai repede
Cata, bety, amely, aileene va fetelor, am sa trec pe fructe si salate cat cuprinde. Eu aproape toata iarna am mancat salate multe iar de muraturi ce sa mai spun (le mananc in loc de dulciuri) iar dintre fructe mai mult banane. merele nu imi plac cu toate ca stiu ca sunt cele mai bune. Si un supliment de vitamine nu mi-ar strica.
Ancuta, iti tin pumnii pentru astazi cand mergi la spital. Eu cred ca endometru a crescut bine iar foliculii abia asteapta sa se intalneasca cu . Sa ne spui cand o sa aiba loc intre ei ca sa trimit cativa
natasha, mult succes si un bb cat mai repede
veronici, cum te mai simti? Nu mai stiu nimic de tine.
Fetelor, va dulce pe fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Scuze, dar nu mi-a scapat : de ce si-a facut Musette laparo ? Vad ca a iesit bine si stiu ca se chinuie pt bb de multa vreme. Adica ea era OK si el cu probleme, dar nimeni nu a intuit asta ????

MRL, nu vreau sa-ti dau sperante false (care sunt cele mai nenorocite!), dar am un presimt, ca esti cam gravi. Succes!

Anca Wish, iti doresc un endometru de 10, numai bun de bb. Lasa-le incolo de bube, asta sa fie baiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Chi, a facut laparo ca sa se asigure ca, chiar nu are nici o problema. problema-i alta. La Moisa spermograma sotului a iesit de fiecare data foarte bine (inclusiv la fiecare inseminare), iar la Matei a fost dezastru. Doar 30% forme normale dintr-o cantitate mica. iar mobilitatea..si ea proasta.

Asta este. Sper sa nu se supere ca vorbesc despre problemele ei in numele ei.dar am setimentul ca si ea v-ar fi spus.
A plecat de ieri acasa. Odata cu Thea.

Va pup

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele - buna!
Abia am apucat sa citesc ce ati scris.
Ce vesti...una buna, una rea...
Va pup pe toate-toate.
Am treaba la "scarbici" - vorba Lilianei.
Cata - vad ca pe la noi nu a trecut azi;
Anca - azi e vineri: te-ai intalnit ieri cu aspirantele, dar cred ca vei ma da de baut si azi daca ai endometrul bun pentru inseminare!!!!
Sa le imbarbatezi in continuare pe Teo si Musete din partea mea/noastra.
Indy - si multe pentru sufletelul tau.
Liliana - iti fac galerie si tie.
Aileene - sper ca nu ai pierdut autobuzul!
Nu mai pot sa stau mult!
Va dulce pe toate-toate.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Ce-i cu spermogramele de la Moisa - Giulesti ?
Astia sunt nebuni ????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

BETYCAscumpica , sa stii ca era cat pe ce sa-l pierd si cred ca astazi se va repeta , din cauza ca pot veni doar acuma sa vad ce mai faceti (voi mai incerca si dupamasa , dupa ce-l duc pe al mic la gradi (c-aicia au un orar saracutii de ei copii de-ti vine sa-ti tragi pumni singur , adica dimineata incep la 08h30 iar la 11h30 trebuie sa te duci sa-l iei de la autobuz bineinteles si sa-i dai sa mance , (daca lucrezi merge la cantina) si din nou pe la 13h30 il duci la autobuz , ca sa mearga din nou la gradi... francezilor le plac mult complicatiile , dar n-am ce face trebuie sa m-aplec "regulilor" de-aicia !!!) DRaguta mea sa stii ca de mult vroiam sa-ti spun , sper sa-i iei drept un compliment faptul ca te asemeni fff mult cu cantareata mea preferata ANASTACIA , sper sa nu te superi ca n-ai avea de ce , e o femeie frumoasa nu ? Si tu esti la fel ! Iar pe CATAo aseman cu o actrita , iarasi preferata mea JULIA ROBERTSsper si ea sa nu se supere , ca si ea e o femeie frumoasa ...! Cred si sunt sigura ca va plictisesc , dar stiu ca adevarate prietene nu se supara , da ? Va pup dulce de tot si daca nu ma mai intorc , eu va doresc la toate un PASTE FERICIT cu oute rosii frumoase , si sa va distrati asa cum stie romanul , f bine in familie sau cu prietenii vostrii , oriunde-ati fi si iubiti-va mult de tot !!!totde fete superoptimiste si nu schimbati nimic , sunteti ... perfecte ! LILIANA DECA THEO MUSETE IULIA ANCA VERONICI AMELY NATACHA si toate toate , un dulce la fiecare si , sa fiti cuminti ca iepurasul sa v-aduca ceea ce stie el s-aduca ...multe bucurii !vape toate , Aileene succes la toate !

Mergi la inceput