Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 8
aileene spune:
Dulcetele mele , iaca apar si eu
, dupa ce l-am dus
pe Alexandre la gradi ... uff , ca tare m-a obosit ieri , am avut o zi plina de aventuri si de ...mofturi , ca in fiecare miercuri defapt! Vreau aia , vreau aialalta si vreau sa ma dau cu "caruselul" (mii si mii de ture , ca nu mai vedeam cum am sa ies din incurcatura aia) , lume multa-n magazine , de gasit am gasit repede pantofiori , nu vroia nici in ruptul capului altceva decat pantofii lui "Chaky Chan" (caratistul) , e la moda aicia la baieti si vezi Doamne se da si el, "rotund" ! Eh , vedeti fetelor , ei cresc si au vise marete si ne cearta si nu-s multumiti , of of of ! MRL esti dulce si-ti multumesc ptr urari , spor la cumparaturi am avut eu , am cheltuit o gramada de bani ! Iti doresc "bafta" multa ptr inseminarea ta ceea de-a3a si sa fie ok de data asta , te
dulce ! ALINUTA sa stii ca BETY are dreptate , sustin si eu ceea ce te-a sfatuit , nu tine cont decat de ceea ce-ti "dicteaza" inimioara , daca tu simti ca trebuie sa o faci , nu mai astepta !
CATA ma bucur ca esti pe calea impacarii cu sotiorul tau , mai ales daca pleaca cateva zile , nu-ti va fi usor nici tie , dar nici lui , hai pupicei multi si dragi 
BETYCA draguta mea , intr-adevar miercurea e liber ptr toti copii (cei mici si pana-n cls.a5a) , ocazie in care si parintii (unii) au un contract de munca care face ca miercuri sunt liberi si-si fac cumparaturile cu copii lor sau le verifica "temele" si se ocupa numai de ei in acea zi , plimbari si activitati dedicate lor (si e bine asa , se imparte saptamana-n 2)si copii nu-s debusolati din cauza parintilor care lucreaza si pe care nu-i intalneste decat seara , nu ? Aici copii sunt "regi" , li se da f multa importanta (sunt sigura ca si copii din romania)! Da , mi-ar fi placut sa vi si tu cu noi la cuparaturi
, ce bine-ar fi fost daca am fi fost mai aproape , v-as fi luat pe toate , c-aici am prietene , dar relatia mea cu ele nu-i asa cum era cea pe care o aveam cand eram "acasa" , aici lumea-i ocupata rau si n-are timp decat ptr familie , rar ne mai intalnim cu cate unii , pe la sf de sapt ne mai ducem prin vizita , sau ei mai vin pe la noi , discutam , bem cafea si mancam o prajitura , nu ca-n romania , unde se lasa cu chefuri si dansuri , imbinate cu chiuituri , aici nu stiu ce-i adevarata distractie , sotul meu cand mergem in ro. e tare fercit si in "elementul" lui , n-ar mai pleca de-acolo ca zice ca-n fr. nu-l asteapta decat lucru lucru si iar lucru ! Vai suze daca v-am "aburit" pe toate cu ale mele , Betyca te
si-ti doresc ca
tau sa se grabeasca repede spre casa si sa va regasiti ca doi porumbei si sa va iubiti mult de tot !ANCUTA ma bucur mult ca THEAe mai bine si ca ti-a dat cateva vesti bune , o
dulce si pe ea , dar si pe tine si-ti doresc mult succes , pa !
INDY imi pare rau ca n-am gasit cuvintele potrivite de-a te incuraja asa cum stie Betyca sa o faca , curaj si un
dulce de la mine si sper sa fie totul ok ! Ce pacat ca trebuie dati atatia bani ptr a concepe un bb mult dorit in ro. ! Cand ma gandesc pe timpul "conducatorului" cati copii si-au terminat viata prin gunoaie din cauza prea frumosului "decret" si cate mame si-au riscat viata si cate nu s-au prapadit ... , iar acum ca sunt femei care vor ca "natalitatea" sa creasca , nu le dam nici o sansa , ci le cerem bani cu duiumul si mai deschidem usile cu "capul" de-atatea "atentii" in stanga si-n dreapta , ca daca nu , nimeni nu ne baga-n seama si nu ne face nimic , e scandalos si sunt suparata pe treaba asta si sper din tot sufletul ca aceste lucruri sa dispara cat de curand din ro. si din mentalitatile oamenilor !!! Va rog sa ma scuzati dac-am "derapat" un pic dar cand vad cat va e de greu si cu toate astea , voi tot dati inainte si nu va pierdeti speranta ...jos palaria fetelor ! Va sarut pe toate cu mult drag , si scuzati-ma inca o data daca v-am parut cam dura !!!
toate fetele din 
Aileene
INDY spune:
Buna fetelor!
Eu... cum ma stiti... pete maronii, dureri de burta...
Bety, mi-am pus si eu seminte de petunii(care mi-aduc aminte de casa bunicii), dar daca apar pe piata rasaduri, nu mai astept sa iasa ale mele. Am si eu o multime de flori: mi-am pus iedera pe pereti in balcon, am ferigi, aloe, leandru, muscate curgatoare(n-au rezistat peste iarna, dar imi iau altele)... dar cea mai mandra sunt de trandafirii mei japonezi(rosii, galbeni, portocalii - simpli si batuti). Mai am si altele carora nu le stiu numele. Ele sunt copiii mei. Vorbesc cu ele, le pup... spre disperarea sotului meu care nu intelege cum pot sa vorbesc cu ele. El spune ca incepe sa fie mai grav daca si ele imi raspund.
Aileene, iti multumesc pentru suportul moral pe care ni-l acorzi
, iti dai seama ca daca nu era problema de bani, faceam si FIV-ul.
Va pup pe toate 

si va daruiesc flori...ca am de unde...

Anca Wish spune:
Moisicilor, am vorbit cu THEA. Din pacate, vestile nu sunt tocmai bune. A avut un chist mai maricel, iar la verificarea permeabilitatii dupa ce a curatat aderentzele, solutia de constrast nu a intrat in trompa. Dr. a fost rezervat si a zis ca s-ar putea sa fie infundata in partea dinspre uter.
Urmeaza un HSG in zilele urmatoare...iar daca si atunci rezultatul e acelasi, singura sansa ramane FIV-ul.
Era suparata, saracutza.
I-am zis ca toate ii tineti pumnii si va ganditi la ea. Si va multumeste mult.
Azi o externeaza!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
Amely spune:
Oofff...sper sa mearga mai bine HSG-ul...Teo draga te pupam si suntem alaturi de tine...
utocatalina spune:
Sper sa fie bine cu Teo
...eu una m-am saturat de vesti triste
...hai Teo sa fi permeabila
...please.....eu sunt pe aici cu treaba fetelor...de nu imi vad capul
...sunt in a5-a zi si am trecut de azi la masuratori si de ieri la ovule pentru rana de col..va tin la curent si va pup pe toate
..
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Anca Wish spune:
Fetele, m-am umplut de bube de la medicament. Reactia ficatului la el. Am sunat-o pe dr. A zis sa mai iau 1 in seara asta si maine mai vedem cum stam.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
MRL spune:
Teo, suntem alaturi de tine si poate ca la HSG totul o sa iasa bine. Imi pare asa de rau sa aud ca vestile nu sunt bune. Ancuta, transmite-i tu toate cele bune si ca sunt alaturi de ea.
Indy, nici nu stiu ce sa iti spun Nu imi dau seama ce inseamna pete pe care le ai. Tu mereu ai acele pete cand se apropie ciclul? Poate de data asta este de la bb. Ma voi gandi la tine si iti tin pumnii sa fie bb.
Cata, nasol ca esti ingropata in treburi de scarbici. Ma bucur sa aud ca ai intrat in normal si nu-i bai daca sotul pleaca putin. Presteza inainte de apleca si cum vine din nou pe el.
Alina, eu la cabinet nu am dat nimic in plus fata de taxele aferente. Mult succes in continuare.
Bety, deca, musete cate un pupic dulce pentru fete
Bine ai venit Natasha si iti doresc sa treci cat mai repede in tabara mamicilor. Pentru inseminare o sa iti spuna dr. ce ai de facut in functie de problemele pe care le ai.
Chi, asa este dr, cateodata putin mai repezita, asta in functie de zile. Important este sa nu bagi in seama ce nu iti convine si data viitoare formuleaza altfel intrebarea si sunt sigura ca pana la urma vei primi un raspuns.
Amely, nu te speri cu listeria. Si eu am avut acelasi rezultat si am inteles ca nu ar trebui sa ne facem griji. Sa ramanem noi gravidute si problema se rezolva fara probleme.
Veronici, cum te mai simti?
Eu nu am putut sa scriu mai devreme pentru ca de dimineata am ameteli, Abia am condus masina pana la scarbici iar aici parca sunt beata. Mi-am cumparat ceva de mancare poate, poate imi revin dar sunt la fel de ametita.
Pupaturi pentru toate fetele
LilianaM
utocatalina spune:
Ancuta eu pentru urticarie, cind mai fac iau peritol 1 pastila seara si trece...sa vedem ce-ti mai zice si doctorita maine
...Liliana ametelile or fi de la bebe?![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
bety spune:
Indy - si eu vorbesc cu florile mele (asa face si mama - probabil s-a transmis in familie); mie mi-a rezistat muscata curgatoare (nu am decat un ghiveci) dar arata super - credeam ca o pierd, dar a rezistat fff bine; tu ai balconul inchis? Nu stiu cand sa le scot afara. Eu le mai tin la caldura, inca.
Nu mai comentez petele si durerile, ca nu vreau sa te intristez, ca poate-i totusi de bine...hai sa vad un
(chiar si printre dinti...)
Aileene - chiar ca-s regi copiii la voi; la noi, in unele familii mai incaseaza si o palma, iar aici probabil peste cativa ani sa apara acele contracte de care zici tu; pana atunci, hat mai este; iar in legatura ca ai fost prea dura, nu e adevarat. Ai spus lucruri adevarate.
Anca - transmite-i lui Teo ca suntem alaturi de ea; vorba lui Cata: vrem toate sa fie "permeabila"! Imi dau seama ce este in sufletelul ei...
Imi pare rau ca te-ai "umplut de bube" - eu am patit asta de la pregnyl, prima data in 2002, iar acum, am zis "orice pt. bb" si uite ca am avut noroc nu mi-a mai aparut nimic pe mine (eu sunt alergica).
Liliana - mananca multe fructe...(vitamina C multa)e de vina si primavara asta tarzie.
Beatrice
Amely spune:
Merci mult Lilisor...m-am linistit. Si eu zic ca Betica, sa iei vitamine si sa mananci multe fructe ...pupici.