Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11 | Autor: INDY

Link direct la acest mesaj

Fetelor, nu stiu dacă am reușit, dar am deschis un nou capitol.
Thea_M, nu începi luni serviciul? Până luni, nu știu nici eu sigur. Sâmbătă, dacă n-a venit, încep să sper...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Nu, Indy, nici nu ma gandesc, daca ma operz miercuri, luni sa vin la birou, in nebunia care este aici. As vrea sa ii cer 10-14 zile de concediu si sper sa fie de acord. Stiu ca in week-end astepti rezultatul cu sufletul la gura. Ma voi gandi la tine.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Indy, iti tin pumnii sa fie bb iar sambata sau duminica cand poate ca o sa faci testul sa fie cu 2 liniute.
Pe mine ma doare rau burtica pe centru, ca la ciclu, Am plecat de la serviciu si am sa ma bag in pat, poate ca o sa imi treaca.
Pupici
Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor sunt si eu pe aici...este adevarat ca sunt tuflita rau...dupa ziua de ieri...si mai am si o gramada de treaba pe aici...dar tot am vrut sa vorbesc chiar si pentru citeva secunde cu voi..
Musete si Teo...stiu ca va apropiati de laparo...si sper din suflet sa iesiti repede si trompetiste sefe, dupa inteventie...a-ti vazut prietena mea a facut si a fost simplu...si s-a refacut repede...acelsi lucru il doresc si pentru voi...
Iulia...povestea ta seamana atit de mult cu a mea....mi-a fost atit de frica sa nu fie vorba despre o extrauterina dupa ce am vazut testul negativ si durerile cumplite pe partea stinga...incit asteptam cu nerabdare sa-mi vina odata...daca sarcina tot nu era...m-am pipait zilele astea...de am crezut ca bag mina cu totul in burta sa vad ce am...bine macar ca a venit cm...pentru ca recunosc ca m-am panicat foarte tare...
Liliana astept vesti bune de la tine...si stiu ca esti atit de perseverenta si tu, ca trebuie ca pina la urma sa intri si tu in grupul burticilor"grele"....Indy iti tin pumnii...care este termenul limita...26?
Deca ai inceput masuratorile?
Betica ai dreptate cu doctorii...dar dupa ce mai ascult si a2-a parerea...o sa vad daca se impune o scurta pauza...pina in vara...asta nu inseamna ca nu o sa-mi iau temp..si o sa prestez ca pina acum...in zilele fertile...dar eu din ianuarie...nu am facut decit monitorizari...cu execptia progesteronului si ai analizelor de tiroida care le-am facut din proprie initiativa...ori pian acum am depistat si sigura momentul ovulatiei...de aceea simt ca fie mai am de bifat o analiza...fie ma linistesc pina la vara...si pe mine ma enerveaza gindul ca analizele se invechesc si trebuie sa o iau de la capat...dar doar cu monitorizariel unde ajung? Ia un pupic de la mine pina vine marinarul...si oricum iti sunt datoare o prajitura buna!
Aileene merci si pentru cuvintele tale...chiar daca nici azi nu sunt in forma maxima...promit ca voi face tot posibilul sa o iau de la capat...sa ma ti la curent cu analizele tale...
Alina bafta multa si tie si Ancutei la cabinet!
Imi cer scuze daca am uitat fetite...dar in curind iar trebuie sa plec cu treaba..o sa va scriu cind revin!
Nu mai stiu...pe cine am uitat

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july75 spune:

Aileene iti multumesc ...pentru ca m-ai inteles! Mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul de imbarbatare pt Cata si iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, simt asa un aer de usoara tristete...Doamne, abia astept sa ne vedem peste cativa ani scriind la mamici si cerand sfaturi in privinta copiilor nostri, si sa dam la randul nostru sfaturi aspirantelor...Deocamdata visez, dar STIU ca asa se va intampla (cel putin partea cu copiii) pentru fiecare din noi...
Cata, tu scoate-ti din capsoru' ala roscatel ca ai o problema, mai ales ca nici n-a trecut 1 an de cand incerci, toate la timpul lor (poate CHIAR LUNA VIITOARE), cum vrea Cel de Sus. Am trecut prin framantarea ta si stiu ce spun, probabil ca voi mai trece, si pe mine ma mai apuca din cand in cand o disperare d-aia de-ti vine sa ... dar avem toate familie si soti care ne iubesc si ne sustin, si nu-i putin lucru. Te sustinem ORICE DECIZIE vei lua, si speram sa fie cea mai buna pt tine si pt viitorul tau bb.
Iulia, un pupic dulce pentru tine, iti sunt alaturi si te inteleg intru totul...
Musete mult succes la laparo marti
Teo scumpa bineinteles ca nu va fi absolut nici o complicatie si totul va fi bine, atata doar ca ne va fi dor de tine aproape 2 saptamani...abia astept sa revii si sa nr dai vesti bune, poate gasesti si ceva surprize pe-aici... apropo Indy eu nu am avut absolut nici o manifestare cand am ramas in afara de intarirea sanilor (care putea sa fie si de la CM) asa ca...tin pumnii sa nu vina rusii nici sambata nici duminica...nici inca 9 luni
Ca tot suntem aici, mie mi-au venit ieri rusii (dupa 10 zile duphaston) si sunt tare fericita, pentru ca e primul semn de normalitate de la chiuretaj incoace. stiu ca nu avem inca "unda verde", dar e primul pas...
hai ca iar m-am "lungit"
Lilisor, Ancuta, Betica, Aileene, Lilishy, Alina si tuturor fetelor cate un dulce-dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Pe mine m-a durut burtica azi(asa un pic ....umflata!! ),si putzin rau dimineata. O fi de la Thrombo ass sau Duphaston???? Oricum nu-mi fac idei !!! Va pup,pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună fetelor!
Eu nu am nici un simptom în continuare. Poate sunt și eu ca tine, Amely...tare mi-aș dori. Sunt un pic tristă, poate din cauza vremii, sau poate că mi-e frică de rușii nenorociți care mă pândesc...
MRL, cum te mai simți astăzi?
Bety, care mai e viața ta?
Vă pup pe toate... și așteptăm zile mai însorite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Si pe mine m-a durut burtica ieri destul de nasol, parca eram la ciclu dureros. Durerea a fost central. Am stat in pat si pana pe la ora 16 mi-a trecut. Aseara iar m-a apucat dar in partea stanga, acolo,unde am avut foliculul. Daca stateam pe partea stanga nu ma mai durea nimic. In rest simteam ca parca mi se intinde ceva acolo. Tot aseara am eliminat ceva ca o pielita, nu pot sa spun ca era glera pentru ca era destul de tare iar pe margine era de culoare alba si se intindea ca o pielita. Fetele care ati mai facut inseminari voi ati patit asa ceva? Acum de dimineata simt ca am ceva in partea stanga si ma tine putin si mijlocul. Simt ca am ceva in partea stanga. Oare e normal ce se intampla?
Pupicei pentru toate fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Buna fetele!
Da, Amely - ai sesizat o urma de tristete.
Indy - eu am asa o oftica pe mine, de nu pot sa-ti explic: am descoperit o chestie interesanta la subiectul "sindrom aderential...", respectiv o metoda cu ultrasunete eficienta (se pare) in combaterea aparitiei aderentelor dupa operatii si am dat si eu cu intrebari in Ploiesti, la neamurile mele, atotstiitoare si ca intotdeanua, mai bine in bagam un bat in . Nu stiu de ce nu ma fac bine si nu ma abtin, pentru ca mereu a trebuit sa ma descurc singura si nu inteleg si la varsta asta, ca problemele mele sunt numai ale mele si nu trebuie sa-i bat pe altii la cap.
Poate imi va fi invatatura de minte, intr-un final.
Cata - azi sunt prietena cu tine de "suferinta", ca mi s-au inecat corabiile .
Liliana, Veronici chiar daca va doare burtica, ganditi-va ca SIGUR va fi bine si nu lasati sa-si faca de cap.
Amely - ma bucur ca pe tine te bucura venirea rusilor!
Teo - stiu ca de azi nu mai apari pe la noi, pana dupa operatie, dar ma gandesc la tine sa-ti fie bine.
Anca, Alina - sa ne aduceti vesti bune dupa vizita la cabinet.
Musete - ai capatat toate informatiile necesare despre laparo?
Iulia, Carmen, Aileene si la toate-toate, -ici dulci.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Liliana - dureri am avut si eu dupa fiecare inseminare, iar cand am dat telefon si am intrebt-o pe doctorita mi-a zis sa-mi pun supozitor (scopantil) si ca teoretic nu trebuie sa doara nimic. Nu vreau sa te sperii, dar mai bine da si tu un telefon daca durerea persista. Dar parca, nu ziceai tu ca trebuie sa mai faci o eco dupa inseminare...sau cine...ca azi memoria imi joaca feste...??????
Beatrice

Mergi la inceput