Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

bety, eu am mai facut un eco duminica dupa inseminare si s-a vazut foliculul eclatat. Eu la celelate inseminari nu am avut dureri aproape deloc, pot spune ca nu m-a durut nimic. Acum am dureri. Am sa o sun sa vad ce imi spune.
pupici pentru fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetele, voi platiti la fiecare eco?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Anca, eu ecografia care am făcut-o a doua zi după inseminare nu am plătit-o. Adică am vrut, dar nu mi-a luat bani.

Mergi la inceput

Eu am platit la fiecare eco chiar daca mi-a spus ca nu este nevoie, eu am considerat ca orice serviciu se plateste, asa ca am insistat si i-am dat.
In legatura cu durerile de ieri si de astazi am sunat si mi-a spus sa stau linistita pentru ca am avut o ovulatie mai agitata, iar daca astazi durerea este mai difuza sa nu imi fac probleme.
Pupicei dulci

Mergi la inceput

Indy, tie ce ti-a spus cand ai facut eco dupa inseminare?

Mergi la inceput

MRL, mi-a spus că am "Lamă lichid în Douglas". Am întrebat-o ce înseamnă și mi-a spus că e de bine.

Fetelor, voi știți cum se paginează acest subiect? Dacă știe vreuna din voi, faceți-o pentru că eu nu știu cum se face și s-a cam încărcat pagina 1.

Mergi la inceput

Indy, la celelate inseminari ai facut eco dupa? Eu abia acum la a treia inseminare am facut eco dupa. Mie mi-a spus "folicul eclatat".
Pupicei

Mergi la inceput

Nu MRL, nici eu n-am mai făcut până acum ecografie după inseminare. Ce înseamnă eclatat?

Mergi la inceput

Din cate am inteles foliculul era inconjurat de foarte mult lichid, cica era spart. Mai multe nu stiu sa iti spun. Era numai bun ca gigeii sa isi faca treaba.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

Hello, gagici! La mine, zilele se scurg, se surg , pentru marea confruntare. Va multumesc tuturor pentru incurajari! Este atat de bine sa stii ca sunt atatea sufletele necajite alaturi de tine!
Va multumesc! Tineti-mi pumnii, va rog!
Pupici, Musete

Mergi la inceput