Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 3
aileene spune:
Buna fetele frumoasele !
INDY cuvantul "eclatat" vine din lb franceza si daca te pot ajuta , inseamna : eclaté adica SPART in romaneste ! Deci folicul spart ! Va pup pe toate si mai lasati tristetea de-o parte , ca vad ca primavara a adus cu ea multa nostalgie , vor mai fi si zile frumoase , doara n-au intrat zilele-n sac ok ? Astenia de primavara creeaza o anumita oboseala "nervoasa" si suntem mai "exitati" , dar va trece si asta ! Va pup dulce de tot pe toate , unde-i CATA nu ne mai da vreun semn ?! Si astazi ma voi gandi cu putere la THEA sa fie bine maine , tin pumnii si astept vesti bune si fff bune de la toate cine n-ar intelege situatia ta ? Esti o dulcica mica cu mare speranta-n suflet si asa oameni ca tine se vor implini intr-o buna zi , doar rabdare ai nevoie si asta vad ca o ai , te
dulce si totodata toate fetele din
Aileene
aileene spune:
Revin fetelor ca vad ca nu s-a inscris numele persoanei caruia i-am scris ultimul mesaj , adica "cine n-ar intelege situatia ta ..."era deci ptr IULIA scumpica mica deci cum spui si tu "speranta moare ultima" ... stiu ca ne urmaresti din "umbra" esti o dulce si stiu ca suntem in acelasi caz amandoua : ne sunt tare dragi aceste fete de pe acest subiect si chiar daca nu suntem tratate de acelasi medic , noi tot le mai tragem cate o vizita nu-i asa ? Lasa ca randul tau va veni si el , numai cum ti-am spus , trebuie avuta rabdare si speranta multa , iar tu le ai ...CU DUIUMU !!! Te pup dulce IULIA
Anca Wish spune:
E cineva trsita sau pesimista aici??????![]()
Vreti sa va dau 
![]()
Fetele, pe thea o sun putin mai tarziu si va dau un semn. Astazi se duce sa vorbeasca cu anestezistul.
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
july75 spune:
Aileene mi-am dat seama de la primul mesaj ca te referi la mine! Imi pare tare rau de Cata! Dar va trece cu bine peste asta si apoi...colac peste pupaza....o sa auzim si de inseminari reusite! Nu-i asa, fetelor?
pe toate si sunt cu gandul la voi! Bafta!
bety spune:
Anca - cu regrete, dar eu sunt cea trista azi; vorba aia: de ce Cata sa fie singura bosumflata!!!!!!
Sa ne spui ce face Teo, dupa ce vorbesti cu ea la telefon.
Beatrice
Anca Wish spune:
Bety, hai ma pui, nu mai fi trista. Sa vezi tu ca o sa fie bine. Ai sa vezi!!!! 
Am vorbit cu Thea. Maine la ora 7 o opereaza. E tare curajoasa. mi-e tare drag de ea.
Asa sa fii si tu Musete. Daca thea dupa o laparo anterioara e asa curajoasa, de aici rezulta ca nu e mare lucru. Da' am mai vorbit noi despre asta. nu te mai bat la cap acum. Stii ca mi-e drag de tine si am sa te sun. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
deca spune:
Pup fetele optimiste si curajoase!
Eu acusi, ca nu e sotul acasa, m-am implicat in tot felul de proiecte ca sa imi ocup timpul si.... n-am reusit in nici o dimineatza sa imi iau temperatura. Sun foarte obosita
Cred c-o s-o fac luna ce vine cand e sotul acasa, ma ierti Cata, ca asa promisesem
?
Tin pumnii lui Thea la operatir si vreau sa aud de BB-i de la INDY si MRL.
Singura chestie care chiar o fac este sa iau acid folic si vitamina E si, seara, din cand in cand, cand suport, cate un supozitor cu Diclofenac, ca nu strica.
si 
Carmen
aileene spune:
Scumpica mica ANCA esti o dulceata ca ne tii la curent cu THEA caruia daca ai ocazia sa-i vorbesti , spune-i ca ma voi gandi la ea maine dimineata la 07h00 si mult curaj si un
virtual de la mine ! Si tie la fel ca stii ca nu te poti scapa de pupiceii mei , ok ? BETYCA draga mea , ce se-ntapla cu tine ? Hai mai pasarica mica , mai bine-ai ciripi decat sa stai in colisorul tau si sa fi tristuta , hai fruntea sus , da ? Mai un pic si sotiorul va sosi acasa ! Sau ce este ? De ce esti trista ? SCuze ptr indiscretie , asa-s eu , dar nu din rautate te asigur , ok ? Te pup dulce de tot si-ti doresc o saptamana fff buna si increzatoare da ? 

Tuturor fetelor doresc numai bine si aveti grija de voi !!! CATA draga mea , unde-ti ascunzi ochisorii aia frumosi , sper ca nu intr-o batistuta , ca n-are rost , o sa vezi ca visul tau se va realiza in curand , dorinta ta de-a avea
a inceput doar acum 1 an
, eu am asteptat 4 , bineinteles ca nu-ti doresc s-astepti si tu atat , dar sperante sunt si mai ales sansele sunt de partea ta , numai ca tu inainte luai "anti" si acuma corpul tau trebuie sa se obisnuiasca sa produca ceea ce nu putea produce cat timp luai "anti" , iar tu si husbend-ul tau aveti tot ce trebuie ptr "amestecul magic" de care-aveti nevoie , asa ca , hai ... rabdare , si manifesteaza-te , spune-ne ca totul e ok
!Te
dulce de tot si sa stii ca noi suntem AICI
daca ai nevoie , da ?
Uite o
de la mine
Aileene
bety spune:
Anca daca mai vorbesti cu ea spune-i ca o pupicesc tare-tare...aseara nu am mai intrat pe forum, ca-mi spusese ca-i la munca pana la ora 22.
Deca - eu imi pun carpicon ca diclofenacul nu-l mai suport.
Aileene - nu te scuza, ca nu-i bai: pe pag. 1 imi etalasem oful si un f..... pentru un betisor, dar, acum mi-au trecut supararile mele ca am avut mult de munca.
Mie mi-a mai trecut (nu de tot), dar Cata vad ca nu zice nimicuta inca.
Beatrice