Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 4
aileene spune:
BETYCA draga am inteles , scuze ! Asa e uneori , nu trebuie sa-ti spui "off"-ul celor apropiati , ca niciodata nu-ti dau sfaturi bune sau te asculta cu o alta ureche si inteleg totul pe dos ! Ma bucur ca ai mai uitat , sper ca nu ti-am intors jarul de pe foc si sa-ti fi stricat dupa amiaza ...! Pupicei dulci ! ANCA am uitat sa-ti urez mult succes ptr inseminatie , tinem pumnii stransi , da ? Curaj mult ! MRL cum te mai simti , sper ca mai bine ! 

MRL spune:
Teo, ma voi gandi la tine maine si iti voi tine pumnii sa termini cat mai repede cu totul si sa fie OK, sa ajungi repede acasa si sa te refaci tot atat de repede. Pupicei dulci
aileene, un
pentru tine. Eu acum ma simt bine. Nu mai am dureri de nici un fel. Am sunat la dr. si mi-a spus sa stau linistita ca nu este nimic grav, durerile fiind pricinuite de ovulatia mea mai "zgomotoasa" iar daca durerile au inceput sa fie mai difuze totul este ok. Asa ca m-am calmat si vad ca am intrat in normal. Sper sa fie bine urmatoarele 9 luni (ce bine suna, nu?).
bety, lasa supararile si ce ai spune de un
. Ai tot dreptul sa te superi pe cei apropiati dar are sens sa faci riduri pentru ei? Nu le da satisfactie si
pana nu mai poti in fata lor.
deca, eu am renuntat de mult la temperaturi si a fost mult mai bine, am scapat de un stres in plus. Vad ca ai multe proiecte pe rol asa ca da-i bataie sa le termini pana vine sotu acasa, ca o sa aveti treaba.
Ancuta, transmite toate gandurile noastre bune pentru Thea, suntem alaturi de ea. Tu ce ai facut la cabinet? Cum stai cu demararea inseminarii?
musete, suntem alaturi de tine si sunt sigura ca totul o sa fie OK.
july25, un
dulce si sa te auzim cat mai repede ca treci in partea mamicilor.
Indy, incep sa am emotii pentru tine. un
Veronici, cum mai sta treaba la tine? Eu pot spune ca am intrat cat de cat in normal, adica nu mai am dureri. Noi doua suntem in aceeasi barca cu aceleasi zile la numaratoare. 
Shylili, asteptam vesti de la tine
Cata, am citi ca o sa ajungi la dr. T. Asteptam vesi de la tine. Tot asa multa treaba ai la serviciu? Uite un
dulce pentru tine
Trimit cate un
pentru toate-toate fetele
LilianaM
alina25 spune:
Am fost astazi la cabinet si luna viitoare o sa fac si eu inseminarea pentru ca eu am TPC-ul negativ si mi-a spus ca fara interventie raman insarcinata ff greu
I-am spus si dr despre cum am luat eu utrogestanul si era adevarat l-am luat aiurea rau de tot (asta e )
Sper sa fiu mai atenta data viitoare cand voi lua tratamente.Mi-a facut testul papanicolau si colposcopia ptr. ca se pare ca m-am molipsit si cu o mica rana pe col.
Bafta tuturor care au facut inseminare si sa auzim ca trec la mamici cu 
PUPICI PTR.TOATE ASPIRANTELE
Anca Wish spune:
Si eu am fost azi la cabinet. Alina nu ne-am vazut, cumva azi acolo?????
Eu am avut programare la 17;15.
In fine. Am 2 foliculi pe ovarul stang. Cel mai mare e de 10. In schimb, endometru e subtire rau.
Mi-a dat Estrofen ca sa se ingroasa endometru.
M-a speriat farmacista care a zis "ca nu-mi vine sa cred ca aveti probleme asa grave" 
Am citit prospectul si m-am speriat. Se da in cazul in care lipseste uterul...si e un mare pericol de a face cancer la san. Ca sa nu mai zic de repercursiuni asupra ficatului (am avut hepatita si de atunci am o sensibilitate).
A mai luat cineva medicamentul asta???
Vineri ma duc iar. la spital. Poate cresc foliculii, dar nu cred ca o sa apuc sa fac inseminarea saptamana asta. 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
alina25 spune:
Anca eu am avut programare la 1430 si am plecat de la cabinet la 1600
Am stat ceva dar nu cred ca ne-am intalnit tu cred ca ai ajuns ceva mai tarziu ?? Nu?Eu cat am stat acolo a venit un cuplu Muscalu si erau 2 fete la inseminare si cand am plecat eu mai venise o graviduta.
Anca ar fi bine sa o mai suni pe dr. o data si sa o intrebi daca totusi medicamentul care il iei nu iti cauzeaza cu nimic ca ai vazut eu ce am facut fara sa intreb de 2 ori am luat medicamente si nici ovulatie nu am avut si dereglre de ciclu luna asta am.

MRL spune:
Ancuta, eu zic sa stai linistita momentan. In a cata zi de la CM esti? Poate ca ovulatia o sa aiba loc mai traziu si este normal ca foliculii si endometrul sa fie mai mici. Eu de ex. in ziua 10 de la CM stateam destul de nasol cu endometru si cu foliculii. Am primit si eu pastilute pt endometru si pana la urma am facut inseminarea. Nu te lua dupa farmacista care mai mult ca sigura ca a exagerat prin vorbele ei. Nu are de unde sa stie pentru ce iei tu pastilutele. Sunt sigura ca dr. stie ce face. Pana vineri poate ca totul o sa intre in normal si am asa un feeling ca sambata sau duminica o sa faci inseminarea. Si eu am inceput monitorizarea intr-o marti si pana sambata totul a intret in normal. Pupici dulci
alina25, iti tin pumnii luna viitoare pentru inseminare. Pana atunci mai avem destule de vorbit.
Pupicei pentru toate fetele si noapte buna
LilianaM
INDY spune:
Bună dimineața fetelor!
Eu nu mă simt prea bine... a început să mă doară ușor burtica și au apărut niște semne de ciclu, dar problema mea este la cap. Mă tot gândesc că după ce o să fac 10 inseminări, ce-o să mai fac? Urmează a 5-a, dar dacă nu s-a prins până acum....ce șanse mai sunt?
N-aș vrea să vă întristez, dar cui să spun ce mă frământă? Eu sunt foarte tare la sfaturi pentru alții. Recunosc.
MRL, mi-aș dori din suflet ca ție să-ți reușească inseminarea. Să văd că se poate.
Anca, eu n-am luat Estrofen (nici n-am auzit de el), dar am avut și eu hepatită și de atunci sunt foarte atentă cu medicamentele, eu zic s-o întrebi pe Dr. și să-i spui de hepatita ta. Ficatul e foarte sensibil și asta ți-ar mai lipsi...
Bety, știu că și tu le ai pe ale tale, dar tu reușeai întotdeauna să mă faci să zâmbesc când eram tristă. Poate mai ai vreo resursă...
Mă bate gândul să mă duc la Sovata, dar nu știu pentru ce. Nu stiu pentru ce afecțiuni din sterilitate se face tratament. Eu am trompele OK; pentru ovarele mele polichistice poate, dar nu știu dacă se face tratament pentru asta.
Vă pup fetelor 

și îmi pare rău că sunt așa tristă și vă mai întristez și pe voi.
utocatalina spune:
Fetelor am venit si eu
...tot in forma de cozonac
...dar incerc sa-mi revin
...la mine s-au strins cam multe...venirea rusilor exact cind nu ma mai asteptam
...cearta cu husbandul cu care nici acum nu m-am impacat
...si treaba de aici
...sper ca azi sa scap, macar de treaba si dupa prinz sa va scriu mai multe
...
Indy..incep cu tine scumpa...eu nu stiu...tu ai bifat laparo vreodata...pentru ca dupa maxim 3 inseminari nereusite am citit ca trebuie facuta si o laparo...neaparat...daca nu ai facut-o vreodata...eu am de gind sa fac cu T. pentru ca Moisa nu mi-o recomanda...sapt. viitoare cind aung, sper la T. voi avea mai multe detalii...sicera sa fiu..nu mai vreau sa bat pasul pe loc cu monitorizari care la mine nu au dat nici un rezultat...Ancuta poate cind ai timp imi zici si mie mai multe despre cum a fost la tine...sper ca endometru sa fie ok...cit priveste medicamentul te-as ajuta cu placere, dar habar nu am..din pacate...
Alina 25 sa aud vesti bune de la PAP si sa stii ca iti tin si tie pumnii la inseminare luna viitoare!
Teo..am emotii pentru tine..mari de tot...sper ca laparo sa fie la fel de bine ca la prietena mea...sa stii ca ingerul de la tine...o sa ne poarte noroc...si mie...si tie..
Liliana cu foliculul spart...hai ca si tu ai trecut in primul pluton caruia trebuie sa-i vina rindul la bebe...ce zici, vrei sa spargi tu gheata! Eu zic ca da! Sper ca si Indy sa fie cu tine si sa dea lovitura..sa dea Domnul...
Iulia fata draga...am revenit...si iti multumesc si tie si tuturor fetelor pentru intelegere...Aileene sunt aici si chiar daca inca nu "parlesc" in franceza, o sa-mi dau toata silinta sa ies la liman...promit!
Deca nu te cert cu termometru ca nici mie nu prea imi vine "sa-l iau in mina"
...desi de maine ar trebui...
Betica marinarica...ce ma fac cu prajitura...cind vi in Bucuresti? Chiar mi-ar face placere sa ne vedem..cind ne stringem si noi toate fetelor??? Cind???
Musete bafta multa si tie si astept vesti pentru ca vreau si eu, ok?
Shylili nu ne-a mai scris, dar eu sper ca este bine si cu serviciu si cu prestarile pentru bebe!
Eu sunt in a-4a zi si de azi imi pun ovulele pentru rana de col...vorbim mai tirziu dragelor...o zi frumoasa ca voi!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
deca spune:
Buna dimineatza optimistelor!
Hai, vreau sa aud de-o gravidutza ca Roxee a fost ultima de care am auzit si.... a trecut ceva timp.
Ma bucur ca reusii sa intru prima sa va salut si va urez o zi superba si plina de realizari profesionale si personale!
Vedeti ce protocolara sunt
!
Fete dragi, nu stiu ce sa fac cu candida asta ca vad ca isi arata coltuu
, imi pun seara ovule Betadine da' am impresia ca nu-i de ajuns. Luna trecuta am facut si spalaturi cu bicarconat de amoniu dar nu a trecut decat pentru scurt timp. Voi de care bicarconat folositi, eu nu am gasit dcat de la Dr. Oetker
, nici nu stiu daca era ce trebuie, da' stiu ca tre' sa fie d'ala alimentar.
Ancuta draga, nu cred sa ai tu asa mari probleme cum zice farmacista, sigur dr. ti-a dat pentru ingrosarea endometrului, de multe ori farmacistele isi dau cu parerea si mai mult ne sperie. Da' eu nu mai stiu, tu mergi la Moisa in continuare pentru inseminare? Sunt curioasa ce a zis ca ai facut intre timp laparo.?! Pupici Ancuta si tin pumnii sa fie bine.
Si
toate fetele dragi mie!
Va pup si revin cand v'oti trezi si voi.
ps: Cata mi-o lua inainte, cand ziceam si eu ca's prima ![]()

utocatalina spune:
Neata Deca eu am scapat mai demult de candidoza cu ovule cu clotrimazol ovule, dar mi-a mai dat atunci doctorita si sa iau 2 pastile ..una la interval de o sapt. de cealalta...nu mai stiu cum se numeau dar am dat 700.000 pe 2 pastile!
Anca si eu sunt curioasa ce a zis doctorita tu ce a auzit ca ai facut laparo??![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata