Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 5
INDY spune:
Cătă, mă bucur că ai revenit printre noi și sper ca tu să te simți mai bine psihic.
Eu am făcut laparo înainte de prima inseminare pentru că aveam o trompă slab permeabilă și ovarele pline de chistulețe. Dr.era sigură că rămân însărcinată de la prima inseminare(mai ales că aveam și spermograma f.bună). Și iată-mă la a 5-a. Nu știu ce să mai fac... Aș face ORICE, dar nu mai știu ce... Chiar, poate mă sfătuiți voi ce să mai fac. Dr. dă din umeri și spune că trebuia să iasă din prima. Singurul lucru pe care nu pot să-l schimb este vârsta - 36 de ani.
Vă pup fetelor, și vă doresc putere să treceți de toate supărările și mult curaj să mergeți înainte.
maria_alexia spune:
Buna dimineata ! 
Intru si eu in vorba, caci atingeti un subiect care ma frige si pe mine...
Deca, nu prea ajuta tratamentul pe care il iei, Betadine sunt foarte bune, dar nu la candida.
Ovulele de Clotrimazol de care zice Cata sunt cea mai ieftina alegere (luate vreo 6 zile), ar mai fi Gynozol (tot 6 zile), sau un singur ovul Lomexin( =300.000). Dar trebuie facut tratament mai temeinic, cuplat si cu tablete orale, trebuie sa ia si sotul. Acestea sunt pe baza de fluconazol: Diflucan, Micosyst, vedeti putin la farmacie care e mai convenabil. Nu-l luati pe cel romanesc!! Altfel nu rezolvi nimic, numai cresti rezistenta ciupercutelor.
Eu scapasem de ele (1 ovul Lomexin seara, a doua zi dimineata si eu si sotul cate 1 tbl. Micosyst, apoi eu 5 zile Clotrimazol = 1 milion toata distractia
), dar acum a trebuit sa iau antibiotice si parca iar revine problema
... 
Anca Wish spune:
Fetele, ieri a fost ziua a 10-a. Asa se explica multe.
M-am mai calmat. Am avut si o discutie nu tocmai placuta cu al meu sot. M-a certat ca iau atatea pastile. A zis ca ma vrea sanatoasa langa el. Ma rog...asta este.
Vineri ma duc la spital.
N-am fost niciodata la eco acolo. cati bani sa-i dau????
I-am zis de laparo. Nu prea i-a convenit. Dar prefer s-o supar pe ea si sa raman io gravida.
Va pup pe toate
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
deca spune:
Merci Maria-Alexia, da, aia tre' sa fie problema, ca pe sotz nu l-am tratat.
Da' saracutzu'.... l-am pus sa ia atatea pastile pentru imbunatatirea spermogramei incat.... nu mi-a mia venit sa-i mai zic ca tre' sa ne tratm si de candida.
si
Carmen
MRL spune:
Ancuta, cat ai avut endometru in ziua 10?
Cata, imi pare rau sa aud ca ai mici probleme cu sotu. Hai, lasa supararea si poate astazi va impacati, ca doar sti cum sa faci ca totul sa radieze in jurul tau, nu?
deca, nici nu stiu ce sa iti spun de tratamente. Nu m-am confruntat niciodata cu asemenea probleme si sper sa nu o fac in veci. Cred ca este foarte nasol mai ales ca poate sa dureze. Sunt sigura ca fetele care au mai trecut prin asa ceva ti-au dat sfafturi bune mai ales ca sunt si probate.
Indy, nu dispera inca. Mai ai pana la ziua limita. Niciodata nu se stie. Eu sper sa fie bb la tine.
Eu ma simnt bine, nu mai am dureri de nici un fel. Sper sa fie bine. Mai am destul de asteptat.
Pupicei pentru toate fetele
musete spune:
Hello gagici! Am fost dimineata sa-mi fac analizele ptr. laparo si, iata-ma din nou alaturi de voi!
Stiti, ca nu rezist foarte mult fara voi!
Pupici, Musete
Anca Wish spune:
Liliana, asa de subtire ca nici nu mi-a zis. a scris pe hartiutza aia doar "foarte subtire".
Cred ca oricum n-o sa pot face saptamana asta inseminarea.
anca...poate intr-o zi
MRL spune:
Ancuta, endometru daca este ajutat poate sa creasca destul de repede. Ai rabdare si ai sa vezi ca totul o sa fie neasteptat de bine, sunt sigura. Eu in ziua 11 am avut endometru de 5 iar in ziua 14 l-am avut deja de 9. Tu mai iei si alte pastilute pe langa ce ti-a recomandat dr?
LilianaM
Anca Wish spune:
Liliana, nu. Nu mai iau nimic. Numai cand aud de pastile mi se face rau. Tie ti-a dat sa iei Duphaston sau Utrogestan????
anca...poate intr-o zi
aileene spune:
Buna dimineata la fete frumoase , intru si eu in vorba mai devreme ca dupa , voi pleca cu Alexandre ( nu merge la gradi astazi , ca miercuri este inchis la cei mici ) si vreau sa-i cumpar o pereche de pantofiori mai subtiri ptr primavara si mai ales ca ziua de miercuri ii apartine intotdeauna ...asa ca va scriu acuma , ca pana maine nu mai ajung ! Draga CATA dulceata mica
, ma bucur mult ca te-ai intors printre "noi" si cu toate incidentele de "parcurs" pe care le-ai avut , eu sper ca ti-ai recapatat cat de cat increderea in tine si curajul de-a infrunta cele care vor veni negresit , cu mult curaj , ca stiu ca nu e usor , dar toate problemele trebuiesc vazute cu multa incredere in sine ca daca nu , te lasi dusa
si n-ai castigat nimic , hai caputul sus si mult mult curaj !Te 
MRL intr-adevar suna fff bine "urmatoarele 9 luni"
si sper sa fie asa si la tine si la toate fetele , ca toate meritati un
mic si dulce ca si mamicile lor ! Ma bucur ca nu mai ai dureri , sa stii ca ai avut o ovulatie frumoasa daca ai avut asa dureri ca si eu aveam asa dureri pe timpul stimularii ptr F.I.V , dar tu ce faci , inseminare sau F.I.V ? In orice caz "BAFTA" multa si numai bine !ALINA25 tin pumnii stransi ptr luna viitoare sa se lase cu ochisori frumosi , da ? Si sa fi mai atenta cu tratamentul
, ca nu se ia oricum , ascult-o pe dr. ca stie ea ce face !!! Iar cu rana de pe col , se va rezolva si cu asta , nu te ingrijora !
ANCUTA draguta , lasa farmacista sa vorbeasca , nu stiu de ce se baga sa te sperie asa , nu stie ca sunt altii mai sensibili si nu se poate sa vorbeasca asa ca sa te bage-n sperieti , eu ma gandesc ca toate medicamentele au rostul lor , chiar daca dr. ti l-a dat ptr o anumita cauza , el poate fi prescris si-n alte situatii bineinteles , dar daca tu nu esti sigura , mai bine sun-o
pe dr. si intreab-o cum si ce ? Ca sa te linistesti in privinta asta ! Succes ptr vineri ...si foliculi grasi si frumosi , da ? INDY eu nu stiu cate inseminari se fac pe la voi , (fetelor daca-mi permiteti sa ma bag) , aici se fac doar 6 si daca nu merge se trece direct la F.I.V sau si mai departe la "F.I.V-ICSI" , dar cum ti-au spus si fetele , poate ai avea nevoie de o laparoscopie , vorbeste mai cu curaj cu dr si spune-i pct. tau de vedere , ca doara tu esti "rolul" principal , nu ? Nu stiu daca ai fost pe discutia "povesti cu succes" , este o fata (Daniela) , care a fost in aceeasi situatie cu a ta , ovare polichistice si dupa multa "bataie" de cap si f mult curaj a reusit sa dea viata unei fetite frumoase , iti recomand sa citesti
povestea ei cu parcursul pe care l-a trait e ... fascinant ! Hai curaj , te
dulce !DECA tratamentul cu betadine , in ce forma este (supozitoare ?) In orice caz este doar un dezinfectant , nu un antibiotic , CATA ti-a dat un sfat bun , cred ca "clomifen" ( trebuie sa fie un antibiotic nu ?) Si cel mai bine in cazul unei candidoze , trebuie tratament ptr ambii soti , ca daca nu , vindecarea e doar partiala si poate recidiva , iar vindecarea poate fi din ce in ce mai lunga si mai neplacuta ! Am citit pe un site de-aici ! Curaj 
Nu in ultimul rand , ma gandesc fff tare la THEA si sper ca totul sa se petreaca cu "brio" la spital
si s-auzim vesti bune cat de curand ! O
si un gand bun ...! Va
pe toate si va doresc mult soare-n suflet si curaj , o zi placuta !
Aileene