Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Nu pot sa nu raspund...
Aileene...e frumoasa rau ANASTACIA, eu... sunt in ...mercic pentru compliment, dar...vrabia malai viseaza!!!
Ce ai spus despre CATA, ar trebui sa o zmulga din amorteala, munca si alte probleme...ca doar d-na actrita are de curand gemeni + si cred ca uite asa ar trebui sa-i faca ochii Catalinei !
Mai glumim si noi...
Apropo - cred ca tu, in Franta sarbatoresti zilele astea Pastele Catolic, nu? La noi azi e sarbatoare mare - Buna Vestire si abia pe 01.05 e Pastele.
Cred ca este darnic si ca multe jucarii va primi Alex, nu?!
Oricum, pentru tine, daca vei fi in sarbatoare zilele astea, Paste fericit!
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Fetele ,

am intrat sa va salut si sa va urez un weekend fain. Si sarbatori fericite celor care sarbatoresc Pastele!
Citesc ce scrieti in fiecare zi.
Cata, stiu ca esti ocupata, da' mi-a fost dor de tine azi
Bety, ce mai faci tu, asa blinduta si impaciuitoare ?
Liliana, aud cumva zvon de "ceva"...? Ce zicea Chi? Sa dea Dumnezeu sa fie cum zice ea !
Anca, te rog transmite-le Theei si lui Musete toate cele bune din partea mea. Si multam de informatii .
Si toate cele bune si tie .
Deca . Ca dealtfel si pe Indy, Aileen, Amely, Veronici, ShyLili, Iulia si pe mai noua "Moisica" Natasha.

Sa stiti ca eu sunt bine si azi, de Buna Vestire, ma rog lui Dumnezeu sa fie bine pana la capat.
La fel ma rog si pentru voi. Sa vi se implineasca dorinta si sa se intample miracolul si pentru voi, cat de repede.
Tot ceea ce-mi doresc mie va doresc si voua .

Va pup cu drag pe toate,
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

-uta noastra draga...ce dulce esti...
Am aflat si eu ca pentru nu se multumeste...dar Cineva acolo Sus vede si te binecuvanteaza.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, am tras o portie de somn asa de buna dar parca tot as mai dormi un pic. Cred ca vremea asta este de vina sau poate Chi are dreptate si ma trage bb la somn (ce bine suna...). Chi poate ai gurita aurita si presimtirea ta sa fie buna. De sambata sau duminica intr-o saptamana o sa aflu raspunsul.
Aileene, iti doresc un paste fericit alaturi de cei dragi tie si sa fii fericita si cat mai curand un fratior sau o surioara pentru Alexandre.
Ancuta , ce vesti ai de la masuratori?
Roxee, poate ne aduce si nou un out cu bb in el. Un pentru tine si inca unul pentru samburelul mic de 6 saptamani.
bety, mutam' de galerie.
pentru toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

BETYCA frumusica , sa stii ca nu exagerez deloc si nici nu-ncerc sa ma dau "mare" spunandu-ti ca semeni cu Anastacia , hm ce fain canta , nu ? Si ce frumoasa mai e ! Tu esti ca si ea si frumoasa si populara ( o cunosc mai bine ca pe sora mea , sunt o fana inraita de-a ei , nimic nu-mi scapa , muzica ei e ... teroare !)Sper ca CATA sa fi luat si ea remarca mea , ca pe un compliment asa cum ai facut si tu ! Apropo's chiar asa debordata esti de lucru ? Hai mai da-ne cate-o veste buna ... Da BETYCA "sa revenim la oile noastre" cum spun frantujii mei ( e o expresie cand se mai trece la un alt subiect inafara de cel care ar trebui )...scuze ! Da , intr-adevar este Pastele catolic , iar eu sunt de origine maghiara (din banat) si bineinteles ca ma pregatesc de Pasti cu mare pasiune , si printre ele mai imi zboara gandul la voi ca tare-mi mai sunteti dragi , n-am ce va face daca sunteti asa "cool" , e vina voastra , eu ma lipesc tare de tot ca si chewing-gum-ul de trotuar , na ! Vreti nu vreti eu tot ma bag ca musca-n zar!
Alexandre abea asteapta iepurasul ca stie ca vine din Ro. , eu m-am straduit sa nu uit "traditia" mea din stramosi si sa i-l transmit copilului meu , adica in ziua de PASTE iepurasul vine pe balcon si depune un cosulet cu iarba frageda in care pun oute rosii si de toate culorile + ciocolata ... nelipsita !!! Si cel mai de pret cadou al lui pe care-l asteapta de cand i-a dat scrisorica "mosului" de Craciun , care i-a promis ca se va descurca ca acel cadou sa i-l aduca "verisorul" lui ... ! Adica un Action Man cu motocicleta ... , nici n-are pretentii baiatul ! Bineinteles ca asemenea povesti incep sa nu prea dea roade , veti spune ca mi-am pierdut mintile si ca-l tratez ca pe un bb , dar chiar daca e greu de crezut Alexandre e fascinat de aceste metode pe care aici nu le vede si nici nu le aude , ceea ce traieste si aude e unic , ptr ca copii de-aicia nu au asa traditii , ei doar se pun sa caute ouale de ciocolata prin gradina sau pe strada s.a.m.d. si haine noi ptr ei de ¨Pasti nu e nimic , pe cand al meu , le alegem impreuna si sa vedeti ce gusturi are ... ,hm un adevarat omulet mic! Dcoram casa si geamurile cu fel si fel de iepurasi si desene care mai de care , iar prajiturelele mele ce le-am invatat de la mama , se ling toti pe buze si scara blocului e parfumata de numa , toti ma intreaba da ce retete am sa le dau si lor ca tare par ca-s bune ! Tu Betyca esti ortodoxa ? Eu n-am stiut ca Pastele vostru e pe 03.04.05 , de multe ori se fac impreuna ! In orice caz va doresc din suflet Sarbatori Fericite si sa fie bine la toate ! te dulce dulce !!!
LILIANA dulceata mea , ai grija de tine sa nu racesti si gandeste-te la altceva , ocupa-ti timpul cu orice numai nu te gandi la bb , lasa-l sa te surprinda , da ? Eu iti doresc sa fie un bb-ic mic si dulce ca mamica lui cu o inima de aur si blanda ca un miel !te si merçi ca te gandesti sa-mi scrii si mie , n-ai idee cat de mult va apreciez si va iubesc si va port in inima toata ziua !PA
ROXEE si frumusetea mica din burtica , parca ma vad pe mine in starea asta , e atat de bine sa te simti , parc-ai fi centrul pamantului , parc-ai cucerit o lume-ntreaga si nimic nu mai conteaza decat tu si pantecul tau si bineinteles visele tale ! Imi aduc cu bine aminte , cand am anuntat unei prietene (de-aici) ca "gata" , astept un bb-ic , era asa de fericita ptr mine ca mi-a compus un "poem" , daca doriti si-mi permiteti , cu o proxima ocazie am sa v-o dedic voua la toate , traducand "mot à mot" aceste randuri atat de frumoase si care atat mie cat si voua s-ar nimeri atat de bine ! Eu va las cu bine pe toate si va doresc numai bine si scuze daca inca o data m-am ...lungittttt cu povestile mele , care sper ca nu v-au adormit ...o de orice culoare la fetele cele mai frumoase de pe TERRA ce nebuna-s Aileene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

BETYCA LILIANA siduta noastra ROXEE am uitat cu atata vorba sa va multumesc ptr urarile de PASTE Aileene si ... Alexandre pa merçic ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Buna, gagici. Io vin cu vestile mele. Am 5 foliculi. 3 pe un ovar, 2 pe alt ovar. Cei mai mari sunt de 14mm si 14,5 pe ambele ovare.
Endometru e de 7...spre a fi triliniar (nu stiu ce inseamna termenul asta).

Una peste alta e de bine. Sunt in ziua a 14-a. Ma mai duc luni la spital pentru inca o monitorizare.
E prima data cand am asemenea foliculi si sunt tare mandra. Decorticarea se pare ca mi-a ajutat.

Va pup pe toate. Indy, Liliana...asteptam numai vesti bune.
Tu Indy parca azi afli. Nu?

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

WOW, Ancuta, e nemaipomenit, foliculi pe ambele ovare, si atat de babani, e ceva!
Eu de endometru stiam ca e bine sa fie trilaminar. banuiesc ca se refera la grosimea straturilor. bafta multa!
Un pupic dulce pentru noastra Roxee.
Weekend placut fetelor! Cate un pupic pentru TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asa e...Amely. trilaminar

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

E de bine, adica se pregateste de implantare. De endometru vorbesc.
Foliculii sunt cu stimulare sau "natur" ? ca vreau si eu !!!

Mergi la inceput