Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Stimulare, Chi. De capu' meu. Nu-ti amintesti???

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Io imi amintesc foarte bine, da' fin'ca nu ai zis nimic despre Moisa, ca ar fi facut urat ?! m-am gandit ca ai renuntat.
Crezi ca daca nu i-ai fi spus, s-ar fi prins ? Ca ma bate un gand ...

Mergi la inceput

Chi, se prinde, pui. Pai am vreo 12 foliculi, dar doar 5 sunt mai mari.
Nu poti sa ai atatia fara stimulare.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Si nu s-a zbarlit ca te-ai "stimulat" ?

Mergi la inceput

Ba da...normal. Nu asa de rau cum ma asteptam. Mi-a zis ca nu am luat ca lumea. Trebuia sa iau din ziua a 3-a si io am luat din a 5-a. Pentru ca am ciclu scurt de 28-30 de zile.
Asta este!!!!
Asa ca fetele, daca vreti tratament, dati-mi un semn si va fac o reteta.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Eu am facut alta dracie : nu am mai ajuns la masuratori pt foliculi, si desi a fost un ciclu ciudat, data probabila ovulatiei decalandu-se cu 4 zile decat "normalul" meu, am facut de capul meu un pregnyl in ziua presupusa si dupa niste dureri de ovulatie taricele(eram f incantata!) temperatura nu a crescut DELOC, deci am facut-o de oaie, cred ca de fapt a fost un ciclu anovulator, am facut pregnylul pe un folicul nedezvoltat si la cum ma injunghie ovarul cu pricina, cred ca am un chist de toata frumusetea!
Acu' o sa pierd o luna sa ma "dreg" !

Mergi la inceput

Indy, Liliana...ce ati facut??? M-am tot gandit la voi.
Sper sa ne dati vesti bune.
Io...am fost iar la monitorizare. Din multitudinea de foliculi, au ramas 2 semnificativi, cate 1 pe fiecare ovar. Unul de 16 si celalalt de 18.
Moisa vroia sa-mi faca inseminare maine. La foliculii astia, am refuzat!!!!
A zis "vedem daca se sparg si daca nu mai incercam si luna viitoare"
Nu vreau experientze. Nu ma grabesc si pot astepta sa creasca mormolocii. Asa ca..maine iar la monitorizare, si daca tot nu e bine...mai aman cu inca o zi.
Endometru e bun. 10.2.

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor,mai ales cele mai putin optimiste,vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea! Sint insarcinata in 5 saptamini,sarcina obtinuta prin inseminare.La a doua incercare s-a prins si totul s-a intimplat cu ajutorul Ancai Moisa!!
Nu stiu daca va mai amintiti,eu sint pacienta ei de aprox 1 an si am resusit sa ramin insarcinata si anul trecut,la a treia inseminare,din pacate a fost o sarcina oprita din evolutie in sapt 7-8.
Acum minunea s-a intimplat din nou,asa ca aveti incredere in ea,stie foarte bine ce face!!
Eu traiesc cu bucurie momnetul dar si cu ingrijorare,cum am trecut printr-o experienta dura anul trecut,pina nu ma vad trecuta de 12 saptamini nu am prea multa liniste.
Bafta fetelor si sper sa va vad cit mai curind.Pupici!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Salut!!! Nu a mers ce nu a mers...dar si cand a mers...hop vestile!
Vesti SUPER!!!!!
AMPARO (parca Georgiana) - in 11.2004 mi-ai dat imbarbatari, cand plangeam ca fac iar laparo!
Te dulce, iti doresc multa sanatate, sa ai parte de o sarcina usoara, de un bb-ita frumos si mancacios...ce mai...ai spart gheata, sa fie intr-un ceas bun si sa ai grija multa de tine si bb-ita al tau!
Eu una am MARE incredere in doctorita pe care mi-am ales-o singura.
Sunt asa de emotionata...Ma asteptam sa vad plansete...cand colo...o bucurie!
Anca - si la tine e bine...sa vezi ca faci inseminarea luna asta si va fi OK...hai...la petrecere te-ai dus, de ce sa nu te duci si la inseminare...
Aileene - gata cu sarbatorile? Cate oute colorate a gasit Alex? Dar super cadoul lui? L-a dat gata? Cum a reactionat? S-a emotionat? Ce bine e sa ai copilas sau de ce nu...sa fi copil...La mamica...ceva cadouri? Da, sunt ortodoxa si pe 01.05. e Sfintele Paste si apoi...pe 05.05. mare-surpriza-mare...e ziua mea.
Duminica am fost si eu la o masa de Paste, pentru ca mi-a venit in tara, buna mea prietena, casatorita cu un danez si au sarbatorit Pastele in Romania.
Asa ca eu am mancat o multime de oua de ciocolata sau umplute cu martipan...ca m-a "indopat" o domnisorica frumoasa foc de 10 ani.
Fetele toate-toate, va astept cu mult dor, la raport si vesti-povesti.
-ici tuturor!
Beatrice

Mergi la inceput

Amparo, ce ma bucur pentru tine!!!! Se simtea nevoia de o noua reusita prin inseminare. da-ne amanunte, te rog. daca ai facut stimulare, cati foliculi, ce dimensiuni, cati spermatozoizi???

Sa va Doamne-Doamne sanatate, fericire si bebe sa vina peste 8 luni in bratele mamicii lui.
Sanatate multa!!!

anca...poate intr-o zi

Mergi la inceput