Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 12
amparo spune:
Bety si Anca ,multumesc mult pentru urari,sper sa vi le pot intoarce curind!!
Bety,de tine imi amintesc perfect,chiar daca nu am tinut legatura,am citit tot ce ai scris ,ca de altfel toate fetele!
Anca,detalii: am avut un singur folicul de 18 mm,in ziua 18 a ciclului,asta dupa Ovamit la greu.
Dupa centrifuga sotul a avut 0,5ml A+B=84 mil/ml
Asa ca in cazul tau cu 2 foliculi,sansele sint mai mari! Eu te-as sfatui sa mergi pe inseminare,asa micutii sint ajutati sa ajunga la tinta mai bine si mai repede!
Eu acum nu sper decit sa vada ca lucrurile merg bine,deja fac tratament pentru sustinerea sarcinii,adica Tromboass,Utrogestan si Gravibinon.
Astept numai vesti bune!!
VA pup,Georgiana
5+
INDY spune:
Buna dimineata fetelor!
Amparo, felicitari si un bebe sanatos tun.
Anca, felicitari si tie pentru foliculii super babani,
chiar daca au ramas doar 2 puternici. Succes la inseminare. Sa ne spui cand faci inseminarea... se apropie oricum...
Bety, salutari si rabdare pana iti vine si tie randul la inseminari 
Eu...fetelor, dragutelor, ma pregatesc de a 5-a inseminare. Mi-a venit sambata, cum ma asteptam, ieri in ziua a 3-a a CM am fost la ecografie si ma mai duc in ziua a 10-a la monitorizare.
Asta e...mergem mai departe.
MRL, tu cum mai stai?
Va pup pe toate 

si va daruiesc flori...

Fetelor... strangeti randurile
, nu va lasati coplesite de nereusite, pentru ca trebuie sa luptam mai departe. (Va dati sema ca asta o spus si pentru mine - mai ales pentru mine)
utocatalina spune:
Fetelor
stiu ca va scriu cam tirziu, dar am avut niste zile infernale la serviciu
, asa ca-mi cer mii de scuze
....eu sunt in ziua a10-a si azi ma duc la Moisa la monitorizare la 17:15...cine mai merge azi la cabinet?Tare as vrea sa mai vad o fata superoptimista!
Eu sunt bine....schimbarea orei mi-a cam zapacit graficul pe fertility si sper sa ovulez in ziua 13, pentru ca sotul o sa lipseasca maine si joi...merge la meci in Macedonia
...oricum pentru orice siguranta mi-am propus sa-l trag maine dimineata la 5am...de urechi...
...si cum vine joi...o sa-l caut imediat sa vad ce mi-a adus
...sapt.viitoare pe 6 este ziua lui...pustanul, ca-i mai mic decit mine
....va face si el 28 de ani, si tare a vrea sa ramin grea in apropierea zilei lui...acum dupa cum o vrea Domnul
...
Aileene sper ca a-ti petrecut un Paste minunat cu iepurasi si oua...si tot ce trebuie ...si sa stii ca, chiar daca nu am scris, m-am gindit la tine...si la Alex...
....iar daca seman cu Julia sa stii ca mi s-a mai zis, de citeva persoane...iar mie imi place actrita asa ca imi face placere asemanarea....si mai mult imi place ca are gemeni...vreau si eu
...
Betica marinarica
...ce faci? Tot pe anticonceptionale? Cit mai ai de stat pe bara? Hai ca o sa zboare timpul...ai sa vezi!![]()
Ancuta ce faci?
Tu mai ajungi azi la Moisa azi pina la urma sau nu? Daca este ne vedem acolo, daca nu...succes cu foliculii!Apropo, mai stii ceva de Teo
...eu nu am numarul ei de telefon ca tare as fi vrut sa o sun...poate mi-l dai si mie!
Indy
imi pare rau ca nici de data asta nu a fost sa fie...eu sper ca totusi minunea sa se intimple cit mai repede si sper ca Doamne, Doamne sa se uite si spre burticile noastre si sa ne asculte ruga
...
Amparo
aveam nevoie cu toate sa auzim de
...si iti tinem pumnii sa ai parte de o sarcina usoara si sa fiti sanatosi tu si bebe strumf al tau mititel...
Chi...ce faci? Bifezi sau nu laparo?
Iulia mi-e dor de tine
...vad ca si tu nu ai mai scris de mult...poate mai imi dai si mie un semn...please..
Liliana
stiu ca la tine teremnul limita era parca 26...sper ca nu ti-a venit
si vreau vesti noi si mai ales "grele"
Veronici nu mai ne zici nimic?
Cum este cu endocrinologul si cum au iesit analizele?
Amely, Deca (ti-ai luat temperatura pina la urma
), Musete (cind poate ...ce misto ca la laparo ai iesit beton!
),Shilily...astept sa aud si de la voi lucruri bune...
Daca se duce vreuna din voi azi la cabinet sa-mi spuneti...o sa fiu acolo!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
Roxee spune:
Buna dimineata fetelor
!
Va
pe toate cu drag!
Indy, capul sus, data viitoate va fi bine!
Amparo, felicitari, sa fii sanatoasa si tu si bb si sa ai o sarcina usoara!
O saptamana faina va doresc tuturor!
7s
utocatalina spune:
Roxee pupici
pentru burtica de 7 sapt....sanatate multa..si sa mai treci ca poate ma agat si eu de tine si fug la gravidute
...ce zici?
MRL spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate!
Amparo, nici nu iti dai seama ce bucurie mi-a adus vestea ca esti mamica. Adevarul este ca aveam nevoie de cineva care sa ne mai ridice moralul ca se mai poate inca si cu inseminare. Abia astept sa ajung acasa sa ii spun sotului ca avem in grupul moisistelor o graviduta. Ma bucur enorm de mult pentru tine si sper sa fie un inceput bun si pentru noi cele care asteptam rezultate pozitive si pentru cele care urmeaza sa faca o noua inseminare. Iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos, frumos, mancacios si norocos. Sa ai grija de tine si sa nu ne uiti. Sa mai treci pe la noi sa ne incurajezi. Am citi ca reusita a fost pe un singur folicul de 18 si poate ne spui si noua daca ai simtit ceva inainte. Eu una sunt tare curioasa mai ales ca sunt in asteptare dupa a 3-a inseminare.
Indy, imi pare rau sa aud ca vestea nu este buna. Nu renunta si mergi mai departe. Ai vazut ca se poate. O noua graviduta a aparut. Un pupic dulce
Cata, eu mai am de asteptat si saptamana asta. Daca duminica nu apare nimic luni imi fac un test. Vad ca te pregatesti de monitorizare. Iti tin pumnii sa fie bine si spor la treaba.
Ancuta, ma bucur sa aud ca stai foarte bine la capitolul foliculi. Endometrul sta si el bine mai ales ca se face trilaminar. Sa ne spui ce faci astazi la eco si cand te hotarasti sa faci inseminarea. Iti tin pumnii sa iasa bine de data asta.
Pe mine nu ma dor sanii deloc iar de astazi parca au inceput niste dureri de burtica. In rest stau bine la capitolul somn si pofta de mancare.
Cate un
dulce pentru toate fetele
utocatalina spune:
Liliana deci tot in asteptare esti
....ce sa-ti spun decit ca as vrea sa astepti mult si bine rusii sa vina ...abia peste 9 luni
...Chiar nu mai merge nimeni la cabinet azi???
Hai fetelor sa fim in gasca
ca mie de la ultima monitorizare mi s-a facut cam frica si vreau sa ma duc insotita!
Astept poate totusi pe vremea asta "frumoasa"
mai vine si altcineva la cabinet!![]()
Anca Wish spune:
Indy, imi pare tare rau!!!!! Nu stiu ce sa mai zic...
Liliana, tin pumnii in continuare!!!
Amparo, nu pot sa cred ca ai avut un singur folicul si asa mititel!!! si Ti-a iesit. Ai facut Pregnyl de 5.000 U?
Io merg azi ma Moisa. La 17:45 am programare.
Va pup pe toate!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish