Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amparo spune:

Fetelor,multumesc ca sinteti linga mine!!
Stiu ca o astfel de veste ridica moralul,asa ca perseverati,ca alta solutie nu e!! Eu de am avut un singur folicul,de 18 si anul trecut cind am ramas a fost la fel,unul singurel!! Noroc cu sotul care sta beton,de fiecare data a avut micuti din belsug.
La mine problema nu e sa ramin,dupa cum unele dintre voi isi amintesc,ci sa duc sarcina la capat!!Am facut analize la greu si au iesit toate bine,nu toxo,nu listeria....Moisa zice ca a fost ghinion si ca nu vede de ce nu as putea duce o sarcina la bun sfirsit!
Stiu ca toate va doriti sa fiti insarcinate,asta e primul pas,dar credeti-ma ca de la a fi insarcinata pina la a avea bebele in brate e cale lunga si grea!
Oricum,eu nu capitulez,si nu vreau sa vad aici pesimiste!!
Bafta tuturor!!
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fete dragute va din zbor, ca am multa treaba.
Eu sunt tot Penelopa, iar AMR-ul scade pe zi ce trece: 27 zile.
Deci, o sa incep si a 3a luna de anti, care se vor termina exact odata cu AMR-ul. Si deci, dupa Paste trec la atac cu spor.
Pana atunci vreau sa aud de cat mai multe -ute ca sa prind si eu incredere mai multa.
Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Betica ce zboara vremea....Doamne...cred ca abia astepti sa-ti ajunga sotiorul acasa sa o dati pe prestari! Hai ca mai este putin! Pupici multi blondo!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Gagici, am vorbit cu bolnavioarele noastre.
Musete, e suprata ca i-au stricat buricutzul
Thea e bine si optimista si ii e tare dor de voi. mi-a zis sa va pup pe toate. Luni face HSG. Off, Doamne, saracutza de ea cat sufera. Macar de ar fi bine.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Lasa Musete ca buricutul va fi bine...si nu are cum sa fie urit...ca am vazut la prietena mea si este ca o zgirietura de pisica! Teo...sunt alaturi de tine si as vrea ca ingerasul pe care mi l-ai dat sa te ajute sa treci cu bine peste incercarea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ziua buna la fete frumoase si superoptimiste ! Incep , bineinteles cu noua veste atat de BUNA ...AMPARO iuhuuuu ... Bravo si felicitari , ai grija de tine , menajeaza-te si nu te mai gandi decat la bb-ita tau mic si dulce , chiar daca tot restul sarcinii va fi nevoie sa stai linistita si culcata nu-i nimic , lasa treaba pe alta data sau lasa pe altii sa te-ajute , aisa vezi ca ai sa-l poti duce la bun sfarsit , curaj si inca o data felicitarisi numai bine si un dulce , sa fie-ntr-un ceas bun ... tine o de la mine , pa !!!
ROXEE un dulce si o mangaiere pe burtica , odorului tau cel mic ! ai grija de tine , o de la mine !
BETYCAdulceata mica , ma bucur ca te-ai distrat de Pastele catolic cu prietena ta Daneza si ca totul a fost ok ! Aha , e ziua ta pe 05.05.05 sa joci la LOTO anul asta ca toate numerele se aseamana si-ti va tine noroc (5,15,25,35,45) cu toate ca stiu cel mai bun loz pe care-ai vrea sa-l castigi tu e unsi-ti doresc sa fie asa !!! Si sa fie bine ca amr-ul devine din ce in ce mai mic si acus...acus sare iepurele , si sotiorul tau va fi din nou acasa langa tine !!! Eu n-am stiut ca Pastele ortodox este pe 01.05.05 , mai vorbesc cu mama la , dar sincer n-am vorbit de Paste , doar de cel catolic , infine , asta e ! Oricum e o sarbatoare frumoasa !
Noi ne-am distrat in familie , Alexandre nici n-a dormit de nerabdare , dis de dimineata s-a sculat (06h00) ca sa vada dac-a trecut iepurasul in balcon si cum noi eram inca-n pat , cu toate c-auzisem usa din camera lui deschizandu-se , am zis sa-l mai las sa vad ce face ? S-a intors in camera lui si vorbea cu TEDDY lui (un ursulet , cusut si rascusut pe care-l are mereu langa el cand doarme , de cand a fost bb si de care nu s-ar desparti ptr nimic in lume , am incercat sa-i caut , i-am si luat altul , mai in buna stare , dar nici vorba , nu-l vrea dacat pe cel vechi si urat si "zdrenturos"... , peste tot il cara dupa el , mi-e si rusine de lume , dar ptr el e cea mai "frumoasa" )! Il auzeam ca-i vorbea-n patutul lui de iepure , smecherul , se dusese-n sufragerie si trasese perdeaua ca sa vada dac-a trecut , eu n-am mai rabdat stiindu-l trezit si cu atata nerabdare si m-am sculat , iar el ca o tinta a fugit spre mine si ma tragea de mana sa merg cu el sa vad ce-a adus , ce mai nebuneala , atata crede in toate astea , e de necrezut ! A gasit pe "action man" , multe oute colorate , mai si de ciocolata si un pelus , un iepure cat el de mare , s-a bucurat f mult ! Eu n-am avut parte de oua , numai de cele "speciale" ale sotului ... hm ! Oricum sunt grozave rau si alea !
ANCA iti tin pumnii si un tie si lui THEA si MUSETE , o sa fie totul ok la toate !
CATA noastra , ma bucur c-ai mai aprut ce-i drept mai rarrut in ultimul timp dar "mai bine mai tarziu decat niciodata" , nu ? Bine , ma bucur c-ai acceptat complimentul meu , sa stii ca intr-adevar e asa , cel putin asa vad eu , si vad ca ai prieteni care-s si ei de aceeasi perere cu mine , te si sa stii ca si eu ma gandesc la tine si-ti doresc SUCCES ptr "rendez vous"-ul tau diseara cu Dr. Moisa sa fie bineee ca sotiorul tau ar cam avea nevoie de asa cadou de ziua lui , acela de-al anunta ,... o veste buna ! pa
IULIA draguta mica , hai mai iesi din "ascunzis-ul" tau (din umbra) cum spui tu , si mai spune-ne cate ceva , te dulce si-ti trimit o
VERONICI LILIANA (SHI) AMELY INDY MADYN MARINA ,un dulce la fiecare , sa fiti iubite si s-aveti parte de multe satisfactii Aileene

Mergi la inceput

Fetelor sunt fericita...am fost la Moisa si stau bine...am in ziua 10 un endometru de 8 mm trilaminar si un folicul pe stinga de 17 mm...mi-a zis ca este bine, chiar daca este pe partea cu trompa mai putin buna...mi-a zis sa prestez pe 31 si 1....ziua 12 si 13...deci voi ovula in curind...maine voi presta dimineata pe la 5 am...dupa care joi seara si vineri seara...in cazul in care nu ramin grea nici luna asta, am discutat sa facem laparo luna viitoare....asa ca, cu Dumnezeu inainte...si cu speranta...oricum sper ca va fi bine...pentru toate...din pacate, desi am vazut-o pe Anca nu am avut timp sa vorbim...ramine pe data viitoare...Aileene si mie imi pare bine ca m-am reintors....si o sa incerc sa intru mai des...sper sa si pot...pupicei multi...

Mergi la inceput

Fetelor am 2 poze noi in albumul principal...daca vreti trageti un ochi...una se numeste "dans la diham" si alta "noi la Peles"...sunt facute acum 1 saptamina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

frumoase poze roscatel.
tu ai facut ceva stimulare de ai foliculul asta asa frumusel?

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Merci Tumpica...nu am facut stimulare niciodata ....este 100% natural...acum stau bine, dar luna trecuta am avut in ziua 12 un folicul amarit de 15 mm si endometru de 7 mm cu tendinta de trilaminare...acum vad ca stau bine...dar ar fi fost si mai bine sa fi fost localizat pe dreapta unde este mai buna trompita...in schimb trebuie sa ma multumesc cu ce am...succes si tie...

Mergi la inceput