Superpacientele superoptimiste ale Dr.Moisa - 11
Raspunsuri - Pagina 14
tumpi spune:
mai roscatel de ce zici tu ca era amarat foliculul de 15?
eu in ziua 12 aveam folicul de 12 si endometru de 7,7 si abia in ziua 16 aveam folicul de 18.5 si endometru de 11.6, asa ca esti norocoasa.
Bafta multa si sa se prinda luna asta ceva
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
alina25 spune:
Buna fetelor si bine v-am regasit .
Cata iti urez multa bafta sa se lase luna asta cu un bb.
Eu ma hotarasem sa fac luna asta inseminare dar se pare ca sotul meu are ceva probleme .I-a iesit fibrinogenul prea mare peste limita si cred ca v-a lua tratament(ceva antibiotice).
Si cred ca o lasam pe luna viitoare dupa ce m-am tot gandit cu postul si m-am tot gandit si pana la urma ma hotarasem![]()
Va pupicesc si va doresc multa bafta
aileene spune:
Pai mai CATAmai ..., cu asa "bagaj" sigur vei trece-n curand la
si le vei tine de urat lui ROXEE si lui AMPARO si vei avea si tu parte de 2
ca si Julia , frumosi ca si tine si sotiorul tau cu ochii ca si "lupul zapezilor" (ca are niste ochi...tare frumosi) ! Fetelor va doresc o seara placuta si o noapte buna , cu multi pupicei dragi eu ma duc ca Alexandre a inceput sa-si faca toaleta si daca nu-s atenta imi umple baia de apa 
si dupa merg si eu la
ca sotiorul e cam obosit si nu vreau sa ratez ceva , deci astazi seara toata lumea face
devreme ! Pa si numai bine ![]()

Aileene
Anca Wish spune:
Fetele, am facut-o
. Azi cand am fost la monitorizare...foliculul se sparsese de curand. Cu 1-2 ore in urma, zicea Dr.
Sunat sotz, venit cu borcanelu' la purtator si facut inseminarea.
Din pacate a avut mai putini spermatozoizi ca data trecuta. Adica 20 milioane, dar nu ma mai agit. Cum o vrea Dumnezeu.
Azi in timp ce-l asteptam pe sotz sa vina cu "chestia", am fost in Mall, m-am plimbat, am mancat. Super relaxata.
Cred ca ma calesc. Imi zicea de o pacienta care a ramas dintr-a 14-a incercare si a nascut luna trecuta.
Asa ca mai am de incercat!!!
Glumesc, fetelor, nu ma certati. Mie Doamne-Doamne mi-a zis ca raman acum. ![]()
Cata, imi pare rau ca nu am vorbit, dar eram intr-o dunga si sper stresata...bine ca m-am calmat intre timp.
Noapte buna!!!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
INDY spune:
Buna dimineata fetelor!
Catalina, spor la treaba in continuare
, la asa un endometru si asa un folicul... mai ramane sa fie si
buni, si gata copilul.
Anca, succes si tie la inseminare, sper sa fie bine de data asta. Si zici ca a reusit o fata la a 14-a inseminare? Stii cumva si ce probleme avea?
Va pup pe toate
si va daruiesc flori...

Anca Wish spune:
Avea o singur trompa iar spermograma era dezastru. Trebuia sa prinda ovulatie pe trompa aia...
Pana la urma a reusit.
anca...poate intr-o zi
MRL spune:
Ancuta, ma bucur ca ai facut inseminarea cu foliculul spart. Dr. nu ti-a spus ca sunt mai multe sanse de reusita cu folicul eclatat? De acum incepe numaratoarea si pentru tine. Iti tin pumnii sa numeari cateva luni bune, bune. Dr. ti-a data sa iei ceva anume? Un pupic dulce
Cata, spor la treaba si sa fie bine luna asta. Cand mergi la dr. T.? Sunt tare curioasa ce o sa iti spuna.
Veronici, cu tine cum mai sta treaba? Cum te simti?
Despre mine nu am ce mare lucru sa spun. Ieri m-a cam intepat burta, dar intepaturile au fost destul de ciudate. Sanii nu ma dor si ma enerveaza lucrul asta. Chiar asa sa nu simt mare lucru?
Pentru toate - toate fetele cate un pupic dulce de tot.
Anca Wish spune:
Liliana, mi-a zis sa iau doar un fel aspirina pentru cardiaci (nu inteleg exact scrisu' ca sa-ti scriu numele aspirinei).
Cu toate ca-mi cumparasem Utrogestan, mi-a zis sa nu iau nimic altceva. Mai bine. Din cauza ca nu am facut Pregnyl, nu ma doare burta...nu am nimic.
Nu mi-a zis ca as avea mai multe sanse acum...cu foliculul spart. Dupa parerea mea, sansele sunt mai mici acum pentru ca spermatozoizii au fost la jumatate fata de data trecuta.
Ma gandesc ca poate au fost asa putini pentru ca am avut pauza sexuala doar 30 de ore. Calculul meu suna altfel. Urma sa fac inseminarea azi.
Tu ce faci??????? Cum te simti?? Cand afli rezultatul???
Deschid un nou capitol???
anca...poate intr-o zi
INDY spune:
Anca, ai idee cam cati ani avea fata aceea care a reusit la a 14-a inseminare?
Eu tot am impresia ca si varsta este un factor... cel putin in cazul meu.
Am si eu o colega cu o singura trompa, care a ramas insarcinata... natural.