Aspirante optimiste ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 9
Kariris spune:
Lasa mai Georgiana, ca vin si io la bv si ne vedem....si o sa facem poze mumoase sa se oftice bucurestencele mele!
lauricipani spune:
Ancule Wishule, sa traiasca sotzul, sa fie sanatos si sa fiti fericiti cu un car de copii dupa voi.
Sanatate multa!!!

lachione, am un pupic mare special pentru tine si numai eu stiu de ce!!!!!!!

sorina, dandana, astery, tmihaela, flori 76, fanta, thea m, toate toate toate, un pup imens!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Relya spune:
Salutare !
Anca W
, la multi ani sotului tau ! inseamna ca deseara
sarbatoriti !!!!
Bafta maine la control !
M-am hotarat si eu pentru celioscopie ( coelioscopie sau laparoscopie )deja am vorbit cu medicul convinsa ca fac un lucru bun dar citind pe la celelalte subiecte unde se dezbate mai pe larg problema asta...m-am cam dezumflat. Eu si asa am un abdomen casapit ( si ma infometez ca sa il tin cat de cat plat - ca altfel as mai avea un popou ...in fata) cicatricile de la laparo imi lipseau ! Macar de-ar fi cu folos...
Thea m
bafta maxima miercuri !
Laurici, si eu votez " fara anticonceptionale " ! Poate totusi o luna de pauza n-ar strica. Dar tu hotarasti ! Eu te sustin !!!
dulce toate fetele !
Relya
GeorgianaI spune:
Lachi, si io de abia astept sa ne facem si noi brasovencele poze!
Sa ma anunti cand vii la Brasov.
Pupici.
Tmihaela spune:
Georgiana nu te-ai enervat degeaba,dar nu prea mult ca nu face bine.Sorinutza ma bucur ca esti mai bine,eu sunt bine.Mai rau este sotul ca pentru ca este tare stresat si obosit,ia recomandat doctorul sa se odihneasca mai mult si sa nu se mai enerveze repede si sa lase stresul.M-am cam suparat simbata seara pe el un pic dar mi-a trecut repede.Adevarul este ca este foarte stresat si se enrveaza foarte rpede,am hotarit sa plecam citeva zile cit mai departe sa ne odihnim.Laurici asa este ne-a fost foarte dor de tine.
Mihaela
lauricipani spune:
bey fete, ie logic ca astept o luna!!! ca doar nu....
oricum vad ca si voi sunteti de acord cu mine. Luna asta dupa curetaj a fost totul OK, asa ca ma astept la mai bine!!!
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
dandana spune:
georgi, bine fac! luna asta fara monitorizare, doctora prin strainataturi, habar nu am ce s-a intamplat, ceaiuri si tincturi, activitate pe la ovare, sunt cam cu teama!
vreau o vizita la tutunaru, cum aflu ce si cum cabinet nou
am aflat ce sa fac pt ca m-am speriat cu antifosfolipidicul, voi face un timp nu stiu cum, asa pt mine (pupici sorina, cam ca tine si eu dar inca nu m-am linistit, pana nu o gsesc pe fata aia cu fosfolipidicul si simptome ca ale noastre si sa vorbesc cu ea
)
cam asta-i!
aaaa si am luat magneb6 ca eram dusa rau, acum e mai bine, recomand fetele nervoase fara motiv!
asteryaro spune:
Lachi, saru' mana!
Pup toate fetele frumoase! Si sa vina primavara mai repede...
Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)
Astery
GeorgianaI spune:
Dandana, ma bucur ca esti bine!
La mine nimic nou sub soare. Deocamdata, pauza!
Pupici.