Aspirante optimiste ( 126 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery,...credeam ca esti la pravalie!
Anca, LA MULTI ANI sotului si sa vina cat mai curand cadoul mult asteptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Laurici bine ai revenit .Si noua ne-a fost tare dor de tine

Multa,multa sanatate sotului,iar tie multa bafta

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele dragutele!

eu citesc mereu pe furis dar acum nu pot sa stau

laurici, nu am citit fff atent mesajul tau ca nu am avut rabdare!

BINE FACI! nu lua anticonceptionale! dar o luna cred ca e bine sa te protejezi altfel pt ca, cum o dai cum o intorci, a fost o interventie care a raschetat din endometru mai mult decat un ciclu normal!

gandeste-te si la ceaiuri! am sa caut mesajul de la livia dupa chiuretajul meu si iti spun. din pacate acum ea e in romania si nu cred ca are acces la internet, a anuntat ca va lipsi!

pupi multi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Laurici bine ai revenit printre noi si multa sanatate sotului.Si eu sunt de acord cu tine,nu as lua anticonceptionale nici in ruptul capului(poate doar foarte fortata de imprejurari si sa nu existe alta solutie).Eu am fost cu foarte multa treaba de azi de dimineata si acum am terminat asa ca am aparut pe DC.Ancuta LA MULTI ANI pentru sotul tau,sa iti traiasca,sa te bucuri de el si sa fiti sanatosi amindoi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Laurici, bine ai venit acasa. Sanatate multa sotului si tie!

Fetili, care stiti, spuneti-mi si mie, cum este cu hormonalele, care in ce zi se face? Stiu doar progesteronul in ziua 21, da' restu'... habar n-am! Multumesc anticipat.

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Buna fetitzele !

in sfarsit pot sa scriu si eu un pic, am fost tare busy.
dar sunt cat de cat reparata , de am putut veni la servici, spatele ma doare inca un pic si nu ma pot apleca (poate vin si io la piscina si fizio Laurici, ca tot hernie de disc am ca si sotiorul tau...). Genunchiul e binisor, nu mai schioapat, dar ma bate gandul tot mai tare sa ma "atroscopez" la el cat de curand. Raceala a trecut, in schimb a inceput al meu baiat...
Laurici, bine ai revenit, mi-a fost tare dor de tine si ma bucur mult ca nu trebuie operatie, asta este foarte important. Referitor la ce ai spus tu, eu cel putin la fel as face, adica nu as lua anticonceptionale, mie mi-a indicat doctorul sa le iau pentru un chis, sa pun pauza la ovare 2 luni, dar nu am incredere in hormoni sintetici, mai bine se regleaza corpul singur, decat sa se dea peste cap totul. Parerea mea si cum as face eu. Daca eventual trebuie, va protejati 1 luna pentru repaus.
Teo, Roxana, Dana p. va doresc bafta multa la laparo, sa fiti sanatoase si sa se rezolve usor totul, ca sa vina bebicul rapid !
Georgi, cam asa e vremea si pe aici.
Anca W., La multi ani pentru sotiorul tau.
Mihaela , cum esti dupa relaxare ?
Fanta, ioi da multe pneumonii ai facut...oare de la ce ?
Vin si io la intalneala, propun intalnire joi la Baia Mare, unde vreti voi...
toate fetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Saru'mana de urari, fetele. Aceleasi urari si pentru voi

Laurici, Bine ai revenit. vad ca ai venit optimista si pusa pe fapte mari. Iti tin pumnii sa reusesti.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Astery:
ziua 3: FSH, LH, Estradiol. (cred)
ziua 14: estradiol, FSH, LH. (sigur)
ziua 21: estradiol, progesteron, prolactina. (sigur)
Pentru ziua 3 o sa-ti confirm maine, ca am analizele acasa si nu mai stiu sigur daca astea le-am facut, dar pt. ziua 14 si 21 sunt sigura.
Sau te sun deseara si-ti spun.
Pupi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Ietetetete, a trebuit sa ma enervez, ca sa apareti?
Ancuta Wish, sa iti traiasca sotul si tu alaturi de el!

Laurici, bine ai revenit si in mare forta, observ eu de pe tuse, deci la treaba cu tine!
Sorinache, ma bucur ca te simti mai bine si ca ai trecut pe la noi.

Intalnire?! Ce as veni si eu.......dar astept pozicile.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

georgi noua ne placi asa enervata!

Mergi la inceput