Aspirante optimiste ( 126 )
Raspunsuri - Pagina 10
tumpi spune:
Laura, bine ai revenit si multa sanatate sotului.
Parerea mea nevinovata e ca desi stiu ca timpul trece si nu e in favoarea nostra, e ca mai bine iti asculti dr, fiinca stie el de ce stpune asta.Organismul tau e deja "obosit" desi tu zici ca te refaci repede, dar gandeste-te ca ai trecut deja prin 2 chiuretaje la un interval mic de timp, ceea ce nu e tocmai bine, si nici tu nu mai esti asa de tinerica.
Dati cu
daca vreti, dar trebuie sa recunoastem, chiar daca noi nu ne resimtim varsta, ceasul biologic isi spune cuvantul.
Laura ce nu stiu eu, daca sotul tau si-a facut analiza spermei(si nu ma refer la spermograma, ci la ceea ce depisteaza calitatea
)fiinca si asta poate fi o cauza.
Nu-mi aduc aminte ce analize ai facut tu, dar parca anul trecut ai avut doua sarcini pierdute, nu?ai facut analize pt toxoplasmoza, listeria,chlamydia, etc?
Ancuta
inca odata pt sotul tau desi ti-am mai zis si sa aveti o seara minunata azi.
Referitor la intalnire hotarati-va si la zi si la locatie, dar nu pot fi sigura ca saptamana viitoare mai sunt disponibila.
O zi minunata

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Fanta spune:
Sorinache ca sa-ti spun drept, din anul 1995 am inceput cu bronsita
pe urma am urmat cu viroze
1 an pauza (fara nici un fel de raceala) si apoi pana acum pneumonie virotica (virusul care bantuie in fiecare an), am imunitatea scazuta cica, dar am facut la tratamente pentru imunitateeeeeeeee de m-am saturat!!!
Laurici, bine ca a scapat fara operatie sotiorul tau !
Ancuto la multi ani sotului, sanatate multa si sa avati parte cat de curand de
(uite-l ce tumbe frumoase face)!
icei pe buricei
lauricipani spune:
tumpilici, io zic cam asa: o sa-i fac si lui analiza pt calitatea
pentru ca asa este, calitatea are relevanta. Dr. mi-a spus ca este posibil sa fie si asta.
Ref. la asteptat, ahhhh, cata dreptate ai! aici intervine insa un element care mie una nu-mi da pace: varsta!!!
Ori cum o dau tot 37de ani am si nu pot sa ascund lucrul asta. Nu mai pot sa astept alte incercari pentru ca deja este foarte tarziu ca sa nu mai spun ca nici sotzul nu mai este un flacau. Tinand cont de toate aceste elemente si, absolut, sub control medical o sa mai incerc lunile urmatoare fara nici un fel de stimulare, sa vedem ce va fi. Si asta numai in cazul in care toate analizele sunt bune!!!
Noi, dupa discutii indelungate, am hotarat ca incercarile sa se opreasca in luna Decembrie 2005. Asa ca ...e logic ca nu mai sunt dispusa la un nou esec dar trebuie cu calm sa reiau in calcul subiectul.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tumpi spune:
Laurici, eu zic asa, dupa parerea mea umila.
Mergi sa-ti dea nenea sau tanti dr. mai multe analize de facut ca sa elimini toate temerile si apoi te poti pune din nou pe treaba.
Sti vb aia "paza buna trece primejdia rea", asa ca.......
MULTA BAFTA
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
lauricipani spune:
tumpilici, io zic cam asa: o sa-i fac si lui analiza pt calitatea
pentru ca asa este, calitatea are relevanta. Dr. mi-a spus ca este posibil sa fie si asta.
Ref. la asteptat, ahhhh, cata dreptate ai! aici intervine insa un element care mie una nu-mi da pace: varsta!!!
Ori cum o dau tot 37de ani am si nu pot sa ascund lucrul asta. Nu mai pot sa astept alte incercari pentru ca deja este foarte tarziu ca sa nu mai spun ca nici sotzul nu mai este un flacau. Tinand cont de toate aceste elemente si, absolut, sub control medical o sa mai incerc lunile urmatoare fara nici un fel de stimulare, sa vedem ce va fi. Si asta numai in cazul in care toate analizele sunt bune!!!
Noi, dupa discutii indelungate, am hotarat ca incercarile sa se opreasca in luna Decembrie 2005. Asa ca ...e logic ca nu mai sunt dispusa la un nou esec dar trebuie cu calm sa reiau in calcul subiectul.
Sunt absolut sigura ca daca nu incerc ceva in intervalul bine stabilit de comun acord cu sotzul meu mai tarziu o sa am mustrari de constiinta ca...na...uite ce am facut. Asa ca, o sa ma duc maine la o discutzie cu medica mea si daca pana la urma spune ca nu si nu o sa folosesc doar anticonceptionale locale si...Dumnezeu cu noi!
pup
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
upssss... l-am trimis de doua ori
sorry!!!
-Theodore Roosevelt
laurici
thea_m spune:
Laurici bine ai revenit. Ma bucur ca se poate rezolva si altfel decat prin operatie hernia de disc a sotului tau. Si eu sunt de parere sa nu iei anticonceptionale, nu are rost sa te dereglezi hormonal acum. Abia ai terminat stimulentele si sa iei anticonceptionale? NU.
Sorina, Relya multumesc pentru urari. Sper ca va fi bine.
Teodora
Anca Wish spune:
Tumpi, Fanta, sar'na de urari. Tocmai am venit de la o masa romantica
. Dar nu s-a terminat tot romantic pentru ca maine merg la monitorizare, iar gigeii trebuiesc pastrati pt. inseminare![]()
O seara buna tuturor! 
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
tania-z spune:
Laurici am avut o surpriza sa vad ca ai revenit, eu am intrat din intamplare pe subiectul asta (de obicei postez la "endometru...").
Ma bucur tare mult sa aud vesti de la tine, sper sa fie din ce in ce mai bune. In ce priveste varsta, hmmmm, e o chestie de optiune personala pana la urma, cu asumarea riscurilor de rigoare. De exemplu, nasa mea (acum are 38 de ani, desi arata ca o studenta in anul 1) pana anul trecut isi dorea foarte mult o fetita (are 2 baieti). A ajuns pana acolo incat a luat acasa, timp de cativa ani, o fetita de la casa de copii, pe care nu putea sa o infieze. Anul trecut insa, totul s-a schimbat. A renuntat la fetitza (aceasta, adolescenta deja, incepuse sa aiba comportamente care o suparau, asa ca nu a mai luat-o acasa atat de des; in plus, baietii din familie incepusera sa o respinga). Acum m-a anuntat ca doreste sa-si puna diafragma si sa nu mai incerce sa aiba un copil, pentru ca se teme prea mult de riscuri. Asta e optiunea ei, desi unii pot fii sau nu de acord cu ea.
Dar eu cred ca, avand toate datele despre tine (si am intzeles ca urmeaza sa completezi analizele voastre - ale tale si ale sotzului) vei putea sa fii impacata cu orice decizie vei lua. Aici nu exista variante corecte, ci doar dorite sau nedorite.
Te
dulce,
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
GeorgianaI spune:
Buna dimineata dragutelor!
Iar ati disparut sau din nou?
Sau vreti sa me inervez iar si sa fac urat?
Macar spuneti si voi un buna dimineata!
Eu sunt la munca, de abia am ajuns, ca am alergat pentru concediul medical al sotului si inca nu am rezolvat tot, pentru ca trebuie sa mai merg intr-un loc, ca va intra in comisie, ca deja ajunge imediat la 90 de concediu. Naspa, dar asta este, mergem inainte.
In rest nimic deosebit, nu am chef de nimic, vreau concediu, sa ma duc undeva sa ma odihnesc.
Va pupic dulce si va astept.