Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Loreg spune:
Multumesc pentru urarile de "bun venit"! Va doresc la toti o primavara frumoasa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/herra/herra.jpg)
herra spune:
Buna ziua!
ma alatur si eu celor pentru care Piatra va insemna intotdeauna "acasa"; am crescut acolo de la 4 la 18 ani, acum locuiesc in Iasi si de cate ori ma sufoc in orasul asta mare si plin de praf trag o fuga la Piatra, la ai mei.
de cate ori ies in oras imi amintesc cu nostalgie de anii de liceu (Petru Rares), de parcul si cinematografele unde chiuleam, de partie, de plimbarile pana la strand, prin padure...
ma bucur ca am descoperit (si) acest forum, sa mai aflu ce se mai intampla pe acolo!
Va doresc o primavara frumoasa si calda!
Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
me, my family and MY SON
carmens spune:
Am lipsit cam mult si vad ca ne inmultim. Bine ati venit pietrencelor!
Eu am fost in sesiune iar dupa ce am terminat a trebuit sa organizez petrecerea de un an Otiliei, asa ca prea mult timp nu am avut. Inerc zilele astea sa recuperez, sa citesc tot ce s-a scris.
De o singura chestie mi-e ciuda : ANA A FOST IN PETRODAVA IN FIECARE ZI si n-am stiut, puteam sa ne intalnim, doar acolo lucrez. MI-E CIUDA!!!!MOR DE CIUDA !
carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos
ionella3003 spune:
herra, bine ai venit!!! suntem deja 3 mamici de sept oct aici... super!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
ionella3003 spune:
mari, a iesit negativ...
lorelei multumesc din suflet de incurajari imi prinde tare bine sa va am alaturi de mine... chiar imi pare rau; deja sotul meu se gandea ce fata o sa faca al meu sef cand o sa-i zic ca mai stau 2 ani acasa! VA dati seama ca asta era problema lui... Deja se obisnuise cu ideea! Si, cand te gandesti ca el nu-si dorea copii
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
concord99_99 spune:
Herra, Lore, Vic - bine ati venit si voi in grupul nostru.
Lorelei - si eu am avut aceleasi impresii ca si tine atunci cand am revenit in Piatra. Dar intotdeauna m-am simtit bine 'acasa'.
Isa- sa-ti traiasca bb-ii, sa ai o nastere usoara si sa te bucuri de ei.
Va doresc o primavara parfumata
lorelei_19 spune:
Herra, bine-ai venit printre noi, tare fain ca ne adunam atatea
Tu unde stai in Iashi? si sora-mea locuieste si invatza in Iashi, face scoala de asistente medicale.
Carmenushule, m-am uitat pe pozele tale si imi pari tare cunoscuta! Unde lucrezi exact, la ce etaj si raion? am intalnit niste fete de nota 10 pe-acolo, dar si unele care m-au calcat pe nervi. Am fost la un raion la etajul 4 sa comand perdele, si era o fetica de vreo 18 ani, cam speriata parea, care pur si simplu m-a trimis de-acolo: da eu nu stiu, duceti-va in alta parte, da eu habar n-am, ca ma intrebam ce cauta acolo. Da ma rog, asta e. Ma cunosc o fata la etajul 4- Mirela, la raionul electrocasnice, cum urci, chiar magazinul din fatza scarilor rulante.
Ionella, lasa ca o sa fie bine, gandeste-te ce greu e pentru fetele care chiar n-au nici un puiutz si nu pot avea. Da eu sunt sigura ca o sa vina puiul, cand te astepti tu mai putzin
Loreg, si tie o primavara frumoasa si numai bine.
Va pup pe toate si va urez o seara faaaina de tot.
yashy spune:
Buna fetelor!!
Pupici noi venitelor! Sper sa ne intelegem bine
, fara divergente... cum e pe restu' forumului!
Isa, felicitari!!
Sa-ti traiasca feciorii, sa fi-ti fericiti!! Nastere usoara!! Ai sa vezi ca totul se va rezolva incetu'cu-ncetu'
!
Lorelei, bine ai revenit!!
Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama
carmens spune:
Ana eu lucrez pentru firma Winmarkt, cea care administreaza magazinul, ne ocupam de inchirierea spatiilor.
Din pacate cam ai dreptate in ceea ce priveste angajatele unor firme, cam lasa de dorit.
Vali, sa-ti traiasca fetele, sunt ca doua flori. Tu ai primavara in permanenta in casa, chiar daca afara a nins, iar taticul e mandru nevoie mare.
Ionela, imi pare rau ca testul e negativ dar timpul nu e pierdut, poate luna viitoare.
Isa ,sa-ti traiasca baieteii, o sarcina usoara si nastere si mai usoara!
Va urez o zi cat mai buna si sa auzim doar vesti bune!
carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos
Loreg spune:
Herra iti urez si eu "bun venit"; si eu tot Petru Rares am facut - in ce an ai terminat. Eu anul acesta o sa am revederea de 10 ani!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos