Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Onutza, multzam de urari. Mi-a placut in Piatra, de fiecare data cand merg acolo, imi dau seama ce minunat e sa fii printre ai tai, printre cei ce gandesc ca tine, ce au acelasi temperament, ce graiesc aceeashi limba. Pe de alta parte m-a intristat enorm saracia pe care-am vazut-o acolo.
Mi-au placut multele supermarketuri pe care le-am gasit, mi-a placut petrodava pe care l-am colindat zi de zi, dentistul meu este iarasi excelent, iar rudele, parca putzin mai triste ca ultima data, mai deznadajduite, mai fara zambet. Dar deh, nu pentru toata lumea e la fel, sunt si oameni foarte bogati. Stiu ca vazusem o expozitie de plante de camera in Petrodava la parter, si 2 copacei expushi ii am si eu acasa, un palmier si inca unul. Va spun cu mana pe inima ca eu in Elvetia am platit cu 25% mai putzin decat era pretzul in Piatra, asta calculat in valuta.
Am cumparat martzisoare, am fost la Diana si mi-am amintit de voi, am fost la Nefertiti si am mancat o portie zdravana de ficatzei cu mamaligutza si usturoi si m-am delectat cu muzica - in mare parte muzica romantica, nu manele. Nu m-am putut plimba spre Colibe ca a fost al naibii de frig, n-am putut suna nici o fata ca mi-am pierdut cartela-sim si acolo erau salvate toate numerele, asha ca m-am multzumit sa ma gandesc la voi.
Cel mai ciudat a fost ca de obicei trenul: din Piatra la Bacau am inghetzat de frig, apoi a avut trenul intarziere, asha ca am asteptat 1 ora in frig, de-mi clantzaneau dintzii, iar de la Bacau am turbat de cald. Fetelor, imi lua foc fundul, asha erau de fierbintzi scaunele. Urmarea a fost o gripa de vreo 2 zile, care m-a pus la pat. Acum insa sunt din nou fit si parca mi-ash dori sa mai fiu pt cateva ore la voi...
Din pacate vom merge abia in 2006, in vara.
Va tzuk pe toate si va urez o saptamana buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

LA MULTI ANI,Pentru 8 MArtie,FETELOR!!!!
Scuze pentru intirziere,dar ieri am ajuns tare tirziu acasa si am fost frinta!
AVEM 2 BAIETI !!!!!!!!!! Si Sunt In Al Noulea Cer
AStazi ma duc la ambasada sa vad cum rezolv cu plecarea acasa!
Va pup si mai vorbim miine.
Bella si Sandibelii (21 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Felicitari, isa!!! SA-ti traiasca si sa se nasca usor!!!
eu mi-am facut testul si ... e negativ. Chiar sunt trista, am o stare de nu ma mai inteleg nici eu!!!. Cate sentimente contradictorii...
lorelei, ma bucur de vestile pe care ni le dai... De-abia astept sa mai trec si eu prin Piatra... sa inteleg ca nu s-a schimbat prea mult orasul...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna ziua, dragele mele! In primul rand vreau sa va felicit pe toate pentru toate realizarile voastre, sa va doresc sa va traiasca "bebelusii" si voi odata cu ei si sa va spun LA MULTI ANI! pt ziua de ieri. In al doilea rand, va rog sa ma primiti si pe mine in gasca voastra: sunt o nemteanca plecata de acasa din 1996 pentru scoala, iar dupa aceea m-am obisnuit atat de tare cu forfota din Bucuresti incat nu mai pot sa ma intorc acasa; in plus anul trecut in vara m-am si casatorit cu un bucurestean asa ca....acum chiar nu ma mai pot intoarce...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Ma primiti si pe mine? Eu am fost pietreanca 32 de ani, mi-am luat si sotul cu mine, am facut si 2 baieti acolo... Dar de 1 an si 4 luni ne-am mutat muuuult mai la sud. Acum am gasit si grupul vostru si ma bucur ca mai sunt fete din zona.
Primul baiat l-am nascut cu actuala sotie a lui Huianu - erau chiar imediat dupa casatorie, era fata buna, sensibila, dar nu stiu cum a schimbat-o partenerul. Al doilea l-am nascut cu Rugina, caci cu vreo 20 de luni inainte tot el ma operase de chist ovarian.

Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

bine-ati venit in gasca, loreg si vic. La cat mai multe postari!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

pt ziua de ieri!
Ionela ti ai facut testul de sarcina e sau nu ?
Lorelei nu mi recomanzi si mie stomatologul tau ? Io merg la un tip de vreo 16 ani da tare l as mai schimba ..
Din cate am auzit cica ar fi microbuze spre Bacau caci cu trenul e mai rau ca acu 10 ani.

mari

Mergi la inceput

Fetelor cum e vremea acasa caci aici ninge , ninge si iar ninge

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Loreg si Vic, sigur ca da, sunteti binevenite in gasca noastra, a nemtencelor. Sa aveti clipe cat mai frumoase si mai interesante alaturi de noi.
Isa, sa-ti traiasca baeitzeii si sa fie sanatoshi. Ma bucur si eu alaturi de voi si multe felicitari!
Ionela, lasa ca bebeii vin cand nu te astepti. Rabdare si roaga-te la Dumnezeu.
Mari, stomatologul meu se numeste Gorgos Catalin. Este exceptional si are si un tehnician de exceptie. Ce mai, sunt tare incantata de munca lor. Daca te intereseaza da un bip si-ti dau telefonul doctorului. Eu la anul ma duc iarasi la el, de data asta l-am convins si pe sotzior si crede-ma ca el e tare exigent.

Mergi la inceput

Multam Lorelei cand o sa ma duc acasa poate ii fac o vizita pan atunci ma multumesc cu doftorii de aici!

mari

Mergi la inceput