Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Piatra Neamt, Perla Moldovei (2) | Autor: vali02

Link direct la acest mesaj

S-au pierdut mesajele din ultimele trei zile, sper ca ati apucat sa le cititi. Nu am putut raspunde acolo, am deschis alt subiect.
Ana, pe mine sigur nu m-ai vazut pe strada in piatra, ca se uita lumea la mine ca la urs cand ies cu micutele, cred ca doar eu si tigancile umblam cu purandeii dupa noi peste tot. Da'mi pare rau ca nu ne-am intalnit . Impresii, ceva despre piatra?...apropo, de cat timp esti plecata?
Isa, poate e mai bine pentru tine sa te intorci acum acasa, sa ai ajutor la cresterea copilasilor. Timpul va rezolva si problema cu emigrarea. Maine trebuie sa faci ecografia, nu? Nu te mai stresa ca nu-i simti cum misca, la prima sarcina e greu sa-ti dai seama, se confunda cu miscarile de tranzit intestinal. Nu stiu daca ai vazut ca fetele la unison ti l-au recomandat pe dr. Rugina. Eu am nascut la Iasi, dar stiu si eu ca in Piatra acest dr. are o reputatie foarte buna.

fetele mele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

vali02, ti-am admirat fetele! sunt minunate impreuna, de-abia astept sa ii fac si eu o surioara (sau un fratior) lui alex! am un curaj nebun, desi mai am o gramada de credite de achitat, desi mai am un an de scoala!!! Toti imi spun ca m-am ticnit, insa ma bucur ca nu si sotul meu
isa, asteptam sa ne spui cum a fost la echo.
si, aveti grija, fetelor sa va faceti de cap maine, ca o data pe an e ziua femeii, nu?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU SUSTINERE ,FETELOR
Si pot sa va spun ca m-am obisnuit deja cu ideea plecarii in plus am inceput sa vad partea pozitiva :voi avea o gramada de ajutoare cu BBI si voi fi din nou ACASA cu FAMILIA!
Pe de alta parte,sotul mi-a promis ca nu sta mai mult de 2 luni fara mine aici,asa ca m-am linistit si in privinta asta,2 luni n-om muri despartiti
Saru'mina si pentru sfaturile cu DR. RUGINA!!! chiar nu aveam idee ce si cum mai este pe-acasa,si fiind la prima sarcina nici despre medicii ginecologi n-aveam cunostinta.ASa ca o sa merg pe mina voastra,prea ati fost toate la unison
Va pupicesc pe toate cu drag si sper sa ma cunosc cit mai curind cu cele de acasa(Piatra)> VA mai scriu dupa echografia de pe 8 MArtie.
Bella si SANDIBELII(20,21sapt.)
PS-ieri toata ziua m-am chiniut sa va trimit mesajul asta,dar ceva nu mergea,insa l-am salvat si vi-l trimit acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Nu am apucat sa citesc nimic din urma si din pacate nu ma e nici un mesaj de pe data de trei.Nu am timp sa stau,e o zi superba si o scot pe Naomi afara,am intrat sa va doresc o zi superba alaturi de cei dragi,LA MULTI ANI 8MARTIE"!

multisi toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

La Multi Ani de 8 Martie!! Cu tot ce va doriti, intelegere, pace, fericire, sanatate... si cele mai nebune vise sa vi se indeplineasca!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Buna fetelor si la multi ani de 8 Martie. Nici eu nu am mai intrat de cateva zile si n-am apucat sa mai citesc mesajele voastre. Mi-am dat seama ca Isa vrea sa plece acasa sa fie alaturi de familie, cand momentul mult asteptat va veni. Sa stii ca eu cand am nascut am fost singura aici, numai cu sotul. El a asistat la nastere, soacra avea avion catre America in acceasi zi cand am nascut, ea a plecat cu 1 ora inainte ca eu sa nasc; la spital a venit doar o colega de servici si sotul; a fost ingrozitor vazand in jurul tau mamici care au nascut, alaturi de prieteni si familii, cu mic cu mare, cu catel cu purcel, cu totii la spital, iar eu ....; plus ca sotul ziua se afla la spital, iar noaptea muta lucrurile din apartamentul vechi in cel nou; asa a fost sa fie; bb-le meu a venit cu 5 sapt mai devreme decat era programat, dar pana la urma ne-am descurcat; in concluzie, e bine sa ai alaturi de tine pe cei dragi si care sa te ajute.
Iar pentru voi, celelate fete, un 8 Martie cat mai frumos, alaturi de cei dragi si sa ne povestiti cum ati petrecut.

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanap spune:

LA MULTI ANI!!!SA FIM IUBITE SI FERICITE ALATURI DE PUII NOSTRI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

LA MULTI ANI, mamicilor! Sa aveti o viata minunata alaturi pe puii vostri!
mai dragelor, ca tot ziceam ca-i fac un fratior sau o surioara... de vreo doua zile mi-e greata incontinuu... m-am hotarat: imi fac test de sarcina!
vali, oare iti calc pe urme???
Isa abia astept sa ne spui cum a fost la echo!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

La multi ani, sa fiti fericite!
Ionela draga, eu tocmai voiam sa te incurajez sa mai faci un bb, da' vaz ca nu-i nevoie . Asteptam sa ne spui rezultatul testului.

fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

La multi ani, nemtencelor dragi si sa fiti fericite, oriunde v-atzi afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Lorelei - bine ai revenit. Cum a fost in 'vacanta'???? Ceva impresii??

Oana & Zayn

Mergi la inceput