Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Doamne ce frumos a nins in bucursti azi! Imi spunea mama ca aseara a nins acasa ca inainte de Craciun! Cu toate ca in Bucuresti de la zapada se face mizerie si ca m-am cam saturat de frig, ma bucur ca un copil, de fiecare data cand ninge!...
E vreuna dintre voi care a invatat la Liceul Energetic (de Informatica)? Vroiam sa schimbam niste impresii despre mister Borcea sau madam Dinu...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ionella, io am terminat liceu' acolo! si madam dinu mi-a otravit perioada liceului, fir-ar ea sa fie. Si cand te gandesti ca pana in clasa a 9-a am fost la 2 olimpiade de chimie, una in clasa a 7-a si una in clasa a 8-a, te crucesti, mai ales ca in liceu aveam la chimie exact cat sa trec clasa, si asta cu mult greu.
Tamba (bucuresteanu) mi-a fost diriginte in treapta 1, iar Mangar in treapta a 2-a. Tu cand ai terminat???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Eu am terminat Raresul si am avut intalnirea in '99, da' n-am putut sa merg. A fost fix in singura saptamana in care ne-am putut lua concediu, saptamana in care am mers la "mecanicul personal" sa facem motorul la masina. Evident, in alt oras
Ma intreb daca s-o mai face intalnirea de 20 de ani, ca vad ca nu mai e chiar mult, ca suntem o multime plecati in lume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Si eu am terminat Raresul, dar in 1986 si astept sa merg la intalnirea de 10 ani, daca se va organiza. Spun asta pt ca am fost la clasa de litere si noi eram singura clasa care n-a organizat absolut niciodata o excursie; deh...erau multe bisericute ; dar anii de liceu au fost f frumosi; la fel si cei de facultate. Sunt multe amintiri legate de colegi, profesori, prietenii, '1st love' etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

lorelei, eu am terminat in 95, insa la info am facut un sg an, pt ca am facut sport de performanta si m-am tot mutat prin tara. Insa am avut suficient timp sa ma iau de gat cu madam dinu care m-a lasat corigenta, fara drept de apel, pe trim II Si eu, pana intr-a opta am fost premianta, dar ce mai conta???
tu in ce an ai terminat???

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

La Multi Ani! pentru Naomi Ioana - ieri a fost ziua ta, asa e? Astazi m-am uitat in listuta cu datele de nastere. Sa traiesti si sa ii bucuri in fiecare zi pe cei ce te inconjoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ioana, La Multi Ani!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

De mult vroiam sa va intreb de Tequila-bowlling. Mai este? Acolo mi-am petrecut mult timp inainte de-a veni in Jp.

Eu am terminat la Economic. Nu e nimeni?... Am fost promotia `97, as vrea asa de mult sa merg la revedere... daca s-o face...

pupicei!!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns concord99_99 spune:

Fetelor,

M-am zapacit rau de tot...am vrut sa scriu ca am terminat la Rares promotia 1996....nu 1986;
Loreg - tu ai terminat cu 1 an inaintea mea; la ce profil ai fost?? dirig(a)???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

eu am terminat Raresul in 1992; mai stie cineva ceva de profesorul de romana - dnul Craciun? oare mai traieste?
nici eu n-am ajuns la intalnirea de 10 ani, eram la niste cursuri de instruire cu serviciul...
asa ne indeparteaza viata...

Good friends are like stars.........You don't always see them, but you know they are always there.

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

me, my family and MY SON

Mergi la inceput