Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 9
Tia spune:
ema1122
Nou venit
Romania
Bucuresti
9 Posts
Trimis la - 28/02/2005 : 14:28:00
--------------------------------------------------------------------------------
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns !!!!!
Am fost in ziua a 14 la doc si mi s-a spus ca am endometru de 15 mm si ca este posibil sa fie sarcina dar nu este sigur si trebuie sa astept pina cind ar trebui sa vina...sa vad atunci.
Cum nu mai am rabdare si nu inteleg prea bine ce a vrut sa zica as vrea sa va rog daca stie cineva ce inseamana asta. Ideea e ca mie mi se pare cam devreme sa se vada asa ceva pentru ca ultima incercare fusese doar cu doua zile in urma, si nici nu sint foarte sigura ca a fost cu adevarat ovulatie ...... Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns, stresul e prea mare sa mai astept pina pe 14 martie .... please :)
19+
maria_alexia spune:
Cora draga, acum am citit si eu putin in urma, am vazut ca intrebai de dimineata de o ...
"chestie alb-galbuie care luna trecuta s-a mentinut pana m-au napadit "aia rosii"""
Am citit pe fertility (v-am innebunit cu asta, dar .. asta am facut citit in weekend si tare mi-a placut [:P]) ca asa arata secretia in ultima faza a CM si ca ar fi normala.
Pe de alta parte, m-am stresat si eu cu asa ceva de multe ori si am fost in cateva randuri si cu ea la doctor. Uneori a fost ok. Alteori a iesit ceva candida la ex. secretiei. E drept ca in cazul din urma aveam si alte usoare suparari (iritatie mai mult sau mai putin manifesta). Dar si candida asta, care poate sa nu treaca de tot dupa tratament, are tendinta sa apara chiar inainte de ciclu datorita modificarilor de PH.
In concluzie, nu stiu ce sa zic: daca crezi ca e suparatoare secretia, du-o la medic la analizat. Dar incearca sa ajungi chiar in perioada in care te supara, altfel nu va iesi la analize.
coralia76 spune:
Multumesc again Maria!Tu de cand incerci cu bebe-ul?Si care ar fi cauza?
La mine e inca neanalizata..eu incerc de 4 luni..dar am de gand sa ma analizez daca nici in urmatoarele 2 luni nu apare nimik la orizont..
Pa..eu am plecat de la munca si implicit de la calculator..revin maine ..pana atunci sa auzim numai de bine!
Tonnia spune:
Fetelor, am fost la eco, a iesit bine, adica e bine plasat, are activitate cardiaca, 133/min, mai multe nu avea ce sa-mi spuna. Am scapat de un mare stres!
Bine ai venit Salisa! Sa nu stai prea mult pe aici! Iti tin pumnii sa fie bine!
Tania, si eu zic ca si Maria, in ziua 14 ai ovulat! Sper ca ai si prestat constiincios!
Ema, bine ai venit!
Cred ca endometrul tau suna foarte promitator, dar asta ar insemna ca tu sa fi avut o ovulatie foarte timpurie. Te-ai monitorizat cumva? Ti-ai luat temperatura? Ai ciclu mai scurt? Intr-un cuvant se poate sa fi ovulat in a 8-9-a zi, sau ar fi neobisnuit? De fapt, orice se poate, cred!
Laurici, scumpa, maine fa-ti un test! Daca ai nevoie de progesteron?
Va pup!
tania-z spune:
Tonnia, ma bucur de rezultate!
Nici nu ai venit bine ca esti iar in priza. Ce sa zic, eu am fost tare constiincioasa, luna viitoare as vrea sa-mi cumpar si un test de ovulatie, daca acum nu iese nimik. Cam ce denumiri au testele astea?
lauricipani spune:
Tonnia, felicitari!!! Bravos, de acum incolo sa ai mare grija de burtika!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
salisa spune:
Buna
din nou fetelor!!!
Va multumesc mult tuturor de urari 

, sunteti atat de dragute si de primitoare.
Si eu sper sa fie...dar oricum va voi tine la curent cu ce se mai intampla.
Abia in doua saptamni va pot spune daca va fi bebe
sau nu, acu inca e prea devreme pt ...., dar noi speram.
Acu tre sa va las, astazi ne vin musafiri din Franta..., sunt primii nostrii musafiri din alte tari...si suntem emotionati si vrem sa ii primim cum se cuvine.
Ospitatlitatea romaneasca e inca pe pozitii.
Va pup dulce pe toate,![]()
![]()

![]()
Salisa
salisa spune:
Tot eu!!!
Tonnia... vreau si eu sa te felicit

..., ai grija cu burtica...si cu tot ce inseamna sarcina.
Te pup si inca o data felicitari!!!
Va pup si pe celelalte fete.
Salisa
utocatalina spune:
Antonia ma bucur ca esti foarte bine
...iti tin pumnii sa fie foarte bine in continuare
...si as vrea tare mult sa te urmez si eu
...te-am ascultat si am prestat
mai repede ...simbata ziua a9-a si azi luni ...la prima ora..ziua 11...am un mucus de zile mari...si cred ca maine sau miercuri voi ovula
...te pupic si maine dupa monitorizare o a iti zic mai multe
.. ...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata