Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Asa, Cata, asa te vreau! Zapaceste-l tare! Si hai mai repede!

Multumesc, fetelor! Sper sa va molipsesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonnia, draguta mea, ma bucur tare ca totul e asa cum trebuie ! Sper cat de curand sa fiu si eu mamica .

Felicity, sper ca esti bine .

Vreau sa urez bun-venit tuturor fetelor care au venit alaturi de noi si se simt bine aici!

Laurici, te rog frumos mai fa un test maine dimineata, da? Eu sa stii ca-ti tin pumnii! Da-ne vestea cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

fetili m-am intors si eu din tarile mai calde.

bravo Tonnica, felicitari!!

aridana, da tare m-am suparat pe tine, ca si celelalte fete, dispari asa fara o vorba, rusinica sa-ti fie

Ale, panicata esti...nu prea te mai recunosc, dar te inteleg perfect. eu cred ca nu e nimic in neregula cu tine, tot ce descri e perfect normal, trebuie doar putina rabdare pana stii un raspuns. stiu ca incertitudinea e cea mai grea, dar spune si tu...in afara sa prestezi cand simti tu ca ar trebui, ce ai putea face mai mult? eu iti tin pumnii si cred ca ai mari sanse luna asta si ca ne dai vestea cea mare

Laurici si eu cred ca la tine e destul de evident ca e cu ochisori. stiu ca ti se pare ca daca vezi doua linii bine conturate, scapi de griji, dar nu e asa, ca vin altele . si daca liniutza e usor aparuta, si tot e pozitiv testul. cred ca procedezi cel mai intelept cu putinta, cand ai decis sa mai astepti putin. iti tin pumnii stransi

bun venit la noile venite, si sper sa gaseasca aici informatiile necesare si sa ramana de indata insarcinate.
fetele voi vedeti ca stam totusi bine....in fiecare luna ramane cineva insarcinata. eu zic ca suntem toate pe drumul cel bun!! bafta la toate si multa incredere in noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ariadna, MULTUMIM si un dulce!
Eu chiar ma simt bine aici, si starea tinde sa se tranforme in dependenta.

Tania.
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Ariadna, scumpica noastra, eu nu m-am suparat! Am asteptat! Ti-ai luat si tu o mica pauza! Cine nu-si ia? Dar sa nu se mai intample!

Felicity, ce mai faci tu bortosico? E mai bine la caprioare, nu?

pentru a 100-a oara va spun: de maine ma las de fumat! Tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

WOW! Se pare ca nu am fost prea convingatoare! Inca o data , pt. Felicity. Si va dau voie sa ma pedepsiti (dar aveti grija ce pedeapsa imi dati, da?).

Buna-dimineata dragutele mele! (acum ca m-am trezit)

Tonnia sper ca azi nu te mai atingi de tigare! In primul rand arunca orice 'tentatie' din casa. Apoi stai cat mai departe (la cateva sute de km) de fumatori. Daca sotul tau fumeaza, atunci 'exileaza-l' cand face acest lucru obscen undeva in balcon sau pe palierul blocului, nu stiu, undeva sa nu-l mai vezi si nici sa simti 'adierea'. Asta pana trece perioada critica. Eu mi-aduc aminte ca cel mai greu mi-a fost cand vedeam pe cineva cu tigarea in mana , chiar si neaprinsa, iar daca simteam fumul de tigare (la inceput de tot) simteam ca lesin de pofta . Acum mi-a trecut, deci se poate, da? Am o luna si jumatate!

Felicity, cum a fost in calatorie? Tare as mai pleca si eu undeva , oriunde, numai sa-mi 'clatesc' putin ochii!

Laurici, cine te-a suparat? Spune-mi mie, ca-i trag o mama de bataie s-o tina minte! Nu te mai stresez cu testul, dar promiti ca ne spui noua mai intai, ca sa te felicitam primele ?

Fetele, va urez o zi excelenta, azi de martisor!

Si tie, Tania-frumusica!

Mergi la inceput

Ariadna, cate zile au fost foarte grele? Tu fumai zdravan, ca mine?

Hai Laurici!!!

Mergi la inceput

Tonnia, am fumat de la 19 ani in medie cam 1,5 pachete pe zi, in ultimii ani 2 pachete/zi. Si acum mi-e greu... Iti spun sincer, daca eram echilibrata si fumam doar 2,3 tigari, maxim 5 pe zi nu as fi recurs la 'solutii' drastice ca asta, adica sa ma las de tot. Dar la mine nu prea exista solutie de mijloc. Ori, ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tonnia, incearca sa faci un exercitiu de imaginatie ! Gandeste-te ca fiecare fum de tigare se duce direct la copilul tau si vezi daca-ti mai arde. Stiu ca este greu , eu fiind o fumatoare inraita . Totusi, regret amarnic fumatul din timpul sarcinii. Tu esti o femeie desteapta , asa ca te poti controla. (eu vorbesc !)
Aseara am fost cu baietelul meu la dentist , i-a cazut un dinte ( de fapt i-a fost scos de doctor ) si acum o asteptam pe zana Maseluta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Tonnia, suntem in aceeasi barca! Eu m-am lasat de duminica, ora 10.00. Am mai tras niste fumuri de atunci, dar nu tigara intreaga! Este foarte greu, insa, cand vad atata lume constienta in jurul meu care a renuntat la fumat, ma ambitionez si eu putin. Fumez de la 20 de ani, am inceput usor de tot, dar am ajuns la aprox. 1 1/2 pachete pe zi! Fumam cu orice prilej, si la necaz, si la bucurie...
Si pe deasupra, TU ESTI INSARCINATA! Renunta acum. SUCCES!

Poti sa fii dezamagit daca incerci si nu reusesti, dar daca nu mai incerci esti terminat. (Joseph Addison)

Astery

Mergi la inceput