Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 11
coralia76 spune:
Buna dimineatza!Am aparut si eu la servici...Tonnia
,sa fie totul bine pana la capat,sa ai un copil sanatos si sa ne iei si pe noi cat de curand la mamici.
pe la voi tot asa frig este?La sibiu sunt -17 grade..un martisor cam friguros...
Maria ce mai faci?
fetelor salutari tuturor!
Laurici poate primesti si tu ca martisor un bb.
Pupilici!
maria_alexia spune:
Buna dimineata ! Sper sa primim toate cate un martisor cu barza zilele astea, ce ziceti ? ![]()
Felicitari, Tonnia, tare m-ai emotionat cu inimioara ta cea micuta 
Si va multumim fetelor care sunteti mai de multisor pe-aici de primire. 
Cora, noi incercam sa avem un bebe de aproape 2 ani. N-am prins chiar in toate lunile momentul, m-a mai dat si o anexita peste cap la un moment dat... Dar timpul a trecut si e tot mai greu. Inca nu avem un diagnostic, desi m-am cam plimbat intre gine' si endo'.
Pana acum, TSH-ul a iesit ok, prolactina mare, alte analize hormonale n-am facut.
Intre timp, am luat Mastodynon si Duphaston, le-am terminat acum o luna. Prolactina a iesit tot pe-acolo, nu stiu ce sa mai cred, am avut mare incredere in tratament.
Dar lasa ca vine el momentul, poate chiar luna asta, mai stii ? 
coralia76 spune:
Maria draga am o prietena care tot de 2 ani a incercat,exact acceiasi problema cu prolactina,a facut si ea tratament cu mastodynon vreo cateva luni apoi dezamagita l-a abandonat si sa vezi surpriza...acum are 8 saptamani cu bebe!Deci cand e sa fie momentul..vine si bebe.Eu sunt optimista din fire..desi mai am si eu "caderile"mele...
Sa auzim numai de bine
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase,
Am facut test care din pacate este negativ, luna Martie o iau de la capat. Maine poimaine astept rushii.
Sorry, nu am putut sa vin cu un martisor in forma de bebel dar va dau altceva:
A cunoaste. A iubi.
Inc-odata iar si iara,
A cunoaste-nseamna iarna.
A iubi e primavara.
A iubi-aceasta vine
Tare de departe-n tine
A iubi-acesta vine
Tare de departe-n mine
A cunoaste .A iubi
Care-i drumul ce te-deamna?
A cunoaste ce inseamna?
A iubi de ce ti-eteama
Printre flori si-n mare iarba?
Printre flori si-n mare iarba
Patima fara pacate
Ne rastoarna-n infinit
Cu rumoare si ardoare
Inc-odata iar si iara
A iubi e primavara.
O primavara frumoasa si plina de bebe-i va doresc la toate!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
coralia76 spune:
Of Laurici...asteptam cu nerabdare o veste buna de la tine..dar esti sigura ca nu e nimic?daca inainte ti-a iesit a doua linie mai slaba..ce a fost atunci?Eu zic totusi sa speri..eu una pana nu vad "rusii"..sper...
sanatate tuturor!
fetelor trebuie sa fim optimiste ca vine si vremea noastra!
tania-z spune:
Completez si eu echipa din Sibiu... care s-a trezit mai repede decat mine ![]()
![]()
![]()
Tonnia eu te stiu de pe forum ca o luptatoare - te "face" o tigara? Si, mai mult, acum sunteti doi in lupta asta cu tutunul, asa ca ai TOATE sansele. Uite, cand iti va veni sa fumezi, intra pe forum si trage un fum de DC, ce zici?
Laurici, martisor frumos si sensibil, ca tine!
Fetelor va doresc o primavara rodnica, in care rushii sa stea la ei acasa. Anul asta nu-i asteptam pe ei, asteptam berzele!!!!!

Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
rocado spune:
Si eu si eu, printre voi! spuneti-mi si mie, daxca luna trecuta am avut ovulatie, am
apoi am avut CM normal, iar luna asta vad k nu am ovulatie, e posibil sa fii ramas si sa fii avut C peste sarcina?
pls. ziceti-mi si mie!
bety spune:
Va trimit si voua, un martisor sub forma de
.
Sa avem parte cat mai repede, de acest martisor minunat!
Beatrice
Roxee spune:
Buna ziua si o primavara frumoasa tuturor fetelor
!
Antonia ma bucur ca e totul o.k., felicitari
! Tu cate saptamani ai acum?