Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 12
coralia76 spune:
Pentru Corado...da e posibil sa ai ciclu peste sarcina.eu am intrebat un doctor treaba asta si mi-a raspuns ca e posibil ca o femeie sa aiba menstruatie cateva luni in timpul sarcinii(sunt cazuri mai rare dar exista).cel mai bine ar fi sa-ti faci un test..te vei clarifica repede care e situatia.
Ce bine ar fi sa primim toate in dar luna asta cate un bebe!!!
rocado spune:
coralia 76 nici o problema, multumesc mult de raspuns.Nu-mi fac inca testul mai astept un pic. Sa termin totusi testele asta de ovulatie, sa fiu sigura

speranta spune:
In primul rand va doresc o primavara minunata in care sa se realizeze dorintele fiecaruia dintre noi.
Si acum pentru fetele de la Sibiu - Talia, Coralia,Maria ce stiti despre baza de trat de la Bazna, am inteles ca au rezultate f. bune in trat. infertilitatii. Aveti ideie care sunt preturile de trat, cazare- cate zile sunt necesare? Am inteles ca baile cu sare de Bazna sunt f. bune. Ce stiti? Eu le-am scris un mail dar nu am primit nici un raspuns.
Va pup.
Alé spune:
Buna, fetele.
S-a facut marti si am revenit cum am promis.
Tonnia, felicitari pt bebita si pentru inimoara ei.
Cit despre fumat, iti odresc sa te apuce greturile cit mai repede, ca sa nu fii nevoita sa treci prin chinurile lasatului de fumat. Si daca nu te-or apuca, asta e, asculta-le pe fete, io nu stiu ce sa-ti zic, ca io m-am lasat de fumat din dragoste pt un barbat, dar cind s-a terminat dragostea, s-a terminat si cu pauza mea de fumat...
Laurici, cum sa fie negativ azi, mai? pai nu era usor pozitiv zilele trecute? hai, mai.... ![]()
Adriana bine ai revenit si sper sa iti fie mai bine de acum incolo astfel incit sa te avem mai mult printre noi.
Bun venit noilor venite si sper sa se simta bine aici si sa afle tot ce au nevoie. 
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
coralia76 spune:
Speranta eu doar am auzit ca ar avea cei de la Bazna rezultate in trat infertilitatii,dar nu pot sa-ti dau detalii pentru ca nu m-am interesat ce anume trateaza ei..infertilitatea are atatea cauze incat....chiar acum ma uit in cartea de telefon sa vad daca au ceva numere de acolo...Am gasit complex balnear Expro1(850348,850349),complex bazna1831833..cu prefix 0269..sper ca nu ti-am dat numere aiurea..dar astea sunt trecute in cartea de telefoane(am pe cea din 2003).sa-mi spui daca ai reusit sa afli ceva ce te intereseaza k?
bafta tie si noua tuturor aspirantelor!
Alé spune:
Am uitat sa zic de mine:
Sint in ziua 25, 9 DPO - teoretic, si n-am nimic. Sanii nu ma dor, semne de implantare n-am, dar ma doare capu', semn sigur de ciclu. Vom vedea. Ar trebui sa-mi vina simbata-duminica.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
maria_alexia spune:
Despre Bazna eu n-am auzit sa trateze infertilitatea, dar poate nu stiu eu bine... Oricum, m-a pus pe ganduri ultima oara cand am citit la intrare ca nu e recomandat deloc gravidutelor.
Informatii pe web am gasit aici:
http://www.stef.ro/turism/bazna.html
http://www.bazna.ro/
Scrie numai ca e util in metroanexite. In general, se pare ca apa sarata poate ajuta la desfundarea trompelor.
Daca totusi iti place zona, am inceput si eu sa caut informatii si se pare ca la Ocna Sibiului ar fi sanse mai bune de tratament:
http://www.ocnasibstrand.ro/tratamente.htm
Mai in detaliu nu stiu, din pacate...
tania-z spune:
Si eu stiu de tratamente pt infertilitate tot la Ocna Sibiului (sare+namol). In plus, se pare ca solul are o compozitie ce stimuleaza (nu stiu cum) productia de estrogeni. Ce pot sa-ti spun este ca, intr-adevar femeile din Ocna raman insarcinate foarte usor. O prietena care locuieste acolo a ramas insarcinata dupa singura data in care a prestat fara prezervativ, accidental, si mai avea in familie astfel de cazuri. Nu stiu sa-ti spun cu mana pe inima cat este adevarat si cat e legenda.
Tonnia spune:
Laurici, nu-mi vine sa cred! De data asta eram aproape sigura! Hai ma, ca nu prea cred! Offff!
Ale, adica acum fumezi? Ale, lasa-ma cu simptomele asa de repede, nu cred in ele!
Roxee, sunt in 6 si ceva!
Rocado, ce te face sa crezi ca ai ciclu peste sarcina, doar ca nu ai ovulatie? Nu prea e suficient! Fa-ti un test! Asa esti sigura. Ai ceva semne?
Tania, ma cam face o tigara!