Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 13
lauricipani spune:
Tonnia, cred ca mai erau ceva urme de la Pregnyl cu toate ca ...cu cateva zile inainte erau negative. Eu am testat sa vad cand se curata din organism. La 10 zile dupa Pregnyl era deja negativ. Acum...ce sa spun? Daca nu este nu este.
Dar celelalte semne? Durerile de sani (sfarcuri) starile de greata, somnolenta in ultimile zile?
Sincera sa fiu nici eu nu pot sa dau o explicatie clara, vorba aia
"Nelamurite sunt caile Domnului"
Poate o fi luna viitoare.
Pup toate fetele frumoase!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Alé spune:
Tonica, din nefericire, la mine functioneaza simptomele astea
. As vrea io sa ramin insarcinata ca tine, pe nesimtite, dar n-o sa fie asa, stiu sigur.
Acum fumez, da, pt ca intre timp mi-am dat seama ca daca cineva te iubeste, te iubeste si fumator si nu te obliga sa alegi.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
maria_alexia spune:
Fetelor, dragelor, as avea mare nevoie de parerile voastra despre ce patesc eu zilele astea ... 
Am inregistrat asa:
pana in ziua 14, temp. de ~36.6
z 14: 36.6
z 15 36.8 (dar luata mai tarziu decat de obicei)
z 16 36.3 ??? (am luat-o de 5 ori, apoi am schimbat termometrul: acelasi trezultat :()
z 17 36.5 (azi)
Incepand din ziua 11, mucus tot mai abundent, foarte fluid
Prin ziua 15, dar mi s-a parut ca si in 16 si 17, mucus semanand tot mai bine a vestitul albus.
Dar cel mai ciudat a fost ca in noaptea 14-15 am avut crampe, apoi in z. 15 ceva picaturi de sange. Care au mai aparut si in z 16...
Voi ce ziceti de picaturile astea ? Sunt de la ruperea foliculului? Dar atunci ce ce n-a crescut temperatura ?? Sau ce se intampla cu mine, pls ? ![]()
PS. Lunile trecute (vreo 2) , ovulatia am estimat-o in ziua 15, mai demult era prin zilele 16, 17 ...
Sunt tare nerabdatoare sa va aflu parerea. 
coralia76 spune:
Maria din cate am citit eu ce ai avut tu(picaturile de sange)poate semnifica implantarea ovulului fecundat...si deci se poate lasa cu bebe..sa dea Domnul!In temperatura bazala nu sunt prea experta ca numai de 4 zile am inceput si eu...Cam atat iti pot spune eu...
Pupilici!
Tonnia spune:
Maria, nu, nu pot fi de la implantare, ca e prea devreme. Mai degraba de la ovulatie. Dupa temperaturi as crede ca ai ovulat in ziua 16! Nu sunt sigura, bineinteles!
maria_alexia spune:
Chiar ma gandeam ca eu v-am alungat pe toate, de e asa liniste pe-aici !
Merci Cora, dar as spune totusi ca e mult prea devreme pentru implantare, asta s-ar intampla la vreo 6 zile dupa ce s-au intalnit micutzii. Si nu prea se potriveste cu mucusul... Off, greu mai e.
Ti-am scris si un PM ![]()
tania-z spune:
Maria, e intradevar complicat, cel putin pentru mine ... atatea inregistrari! Dar poate dupa cateva luni ne vom obisnui si cu monitorizarea asta. Ai primit vestile de la mine?
Tania (Gabriela)
speranta spune:
Fetelor,multumesc mult,inseamna ca era vorba de Ocna Sibiului si nu de Bazna. Daca mai aflu ceva va spun.
danangie spune:
La multi ani de MARTISOR!
TONNIA buna.A fost atat de emotionant sa citesc ceea ce ai scris.........bataile inimii....ca e totul bine.Cred ca ce sentiment frumos trebuie sa fie sa simti primile batai de inima ale copilului tau.Iti doresc tot binele din lume.

FELICITY ce mai faci?Cum mai merge cu burtica?Ai mai avut greturi?Dar pe unde ai fost?

LAURICIPANI imi pare rau de tot pentru test.A fost splendida poezia.E ceva timp de cand nu am mai citit o poezie.

UTOCATALINA tin pumnii si pentru tine.Ai fost la eco?Eu am prestat exact cum ai facut tu.Am inceput din a 9-a zi.Pe urma a 11-a,a 12-a si a 13-a.Sper sa te ajute D-zeu.

ARIADNA33, ALE', CHI, SI TOATE CELALALTE FETE UN MARTISOR DIN PARTEA MEA PLIN DE CALDURA SI SPERANTA!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."