Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Un nou capitol. 
O sa mut mesajul meu aici.
Toate lucrurile se intampla cu un scop.
Raspunsuri
Alé spune:
Buna dimineata, fetele.
Aseara am avut niste dureri cumplite la ovarul sting. Stiti, ca v-am spus ca ma inteapa. In scurt timp, insa, durerile sau transformat intr-o durere insuportabila. Deci nici nu s-a pus problema de prestat... Acum am o durere surda, difuzata in toata burta, si, surpriza, mucus albusiu.
Credeti ca daca aseara, sa zicem, a fost ovulatia, mai am vreo sansa daca prestez asta seara? Ce parere aveti?
Nu stiu, parca mi-a fugit toata cunoasterea. Asta pentru ca nu mai inteleg ce se intimpla cu corpul meu...
Va pup si weekend placut.
Laurici, cum vine asta cu "mi se pare"? Cum arata testul?
rucsi spune:
Ale . in a cata zi esti ? Totusi, poate ar fi bine sa faci o echo. Nu cred ca la ovulatie e posibil sa te doara asa tare.Oricum , nu cred ca poate fi ceva grav,stai linistita ! Tu ai facut histero pana acum ? Tine-ne la curent.
rucsi spune:
Cred ca daca a fost ovulatie , poti presta cu succes si astazi. D
in cate stiu eu, ovulul este viabil cam 24 de ore. Dar fa-o cat mai repede. Bafta
danangie spune:
Buna fetelor.
Azi sunt in ziua a 16-a.Nu stiu daca am ovulat...Mucusul nu mai este asa prezent.Dimineata asa mi-a venit mie si mi-am luat TB la 9,00.Aveam 36,9.Durere de ovare nu prea am avut.Am
in ziua a 9, 11, 12, 13-a de CM.In ziua a 14-a si a 15-a nu a iesit nimic.
Eram amandoi infierbantati."Gigel"
era foarte treaz...........dar nu a iesit nimic.
Ce s-a intamplat,oare?
CHI, TONNIA si eu ma gandeam ca e un plan bun dar vedeti si voi ce s-a intamplat.......![]()
MRL si eu iti doresc sa fie intr-un ceas bun.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Alé spune:
Rucsi, sint in ziua 22 din 28. Eu am facut HSG prin mai anul trecut si a iesit foarte bun. Am facut si TPC in octombrie si a iesit si ala bun. Mi s-a spus ca facem parte din procentul de 10% cupluri cu infertilitate de cauze necunoscute si dr. mi-a recomandat ca in lunile urmatoare sa las la o parte monitorizarea ca sa nu ma stresez definitiv. De asta in ianuarie (cind am ovulat in ziua 13) si in februarie (cind nu stiu cind am ovulat), n-am nici o temperatura, nimic...
Dar ma omoara incertitudinea asta - asa ca io cred ca ma apuc din nou de grafice, desi nu prea vreau...
danangie, din pacate stresul provocat de "program" cauzeaza astfel de accidente. Inceara sa nu-ti faci griji. Chair daca beneficiezi de tot sprijinul moral al sotului, uneori corpul se inhibeaza subconstient. Lucru valabil si pentru noi, de altfel.
PRPOUNERE
Ma gindeam ca la semnatura fiecarei fete, semnatura ce apare la sfarsitul mesajelor, sa mai adaugam, pe linga vorba de duh, si o scurta insiruire a afectiunilor de care suferim sau nu. De exemplu, la mine as putea scrie Infertilitate cauze necunoscute, analize ok. Ce parere aveti? Ca sa stim tot timpul cum e cu cealalata.
Alte exemplu: trompa dreapta infundata, spermograma buna/proasta
liadi spune:
Draga Ale,
Vad ca esti tare derutata. Parerea mea este ca poate sa fie si ovulatie (prima, a 2-a) important este sa nu pierzi momentul. Era bine sa prestezi azi dimineata dar oricum trebuie sa incerci.
Mai poate sa fie si implantare. Eu de fiecare data, inclusiv acum, am avut mucus mai gros dupa implantare. Si poate sa persiste destul de mult. Eu de ex. nu am suportat contactul sexual in primele zile dupa implantare, pt ca simteam o mica durere, jena.
Oricum nu are rost sa te stresezi. Dar daca suspectezi, cat de putin, o ovulatie preasteaza cat mai repede pt. ca teoria cu 24 de ore este relativa si difera de la o femeie la alta. Iar eu stiu ca cele mai mari sanse de viabilitate o are oul rezultat din fecundarea la primele ore de la ovulatie.
Iti tin pumnii sa fie bebe. Nu stiu de ce cred eu ca asa este.
Te pup Lia
danangie spune:
ALE' iti multumesc de cuvinte.Alin al meu e foarte demoralizat.Eu i-am explicat ca nu e cazul si ca ceea ce s-a intamplat e din cauza faptului ca parea totul programat.Asta e.
Diseara il duc la
si i se va ridica moralul
pupici

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
lauricipani spune:
Tonnia pui,hai ca am ras in hohote citind mesajele voastre.
Si m-am si emotzionat! Si tu si Madyn sunteti asa dragutze!!!
Adevarul este ca daca era sa scriu dupa cum simtzeam in momentul acela ar fi trebuit sa scriu ca "mie mi se pare putzin pozitiv". Insa, cu gandul la faptul ca pot sa fiu ridicola si stiind foarte bine ca pot sa apara nishte liniutze slabe care defapt nu sunt liniutze....mai bine am spus ca este negativ.
Lasa ca mai este timp sa sper...mai am pana pe 3 martie cand trebe sa vina rushii. Poate de martzisor iese cu +!!!
pup fetele.

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Alé spune:
Aha, deci e mai degraba usor pozitiv decit foarte negativ, Laurici! Cum sa fii ridicola, draga mea? sint atitea fete care facind test au vazut o liniuta slaba, slaba si au avut teste clar pozitive mai tarziu! Da-ne si noua motive de bucurie si de speranta!
In toata istoria mea cu testele, bune, proaste, scumpe, ieftine, n-am vazut decit o singura liniuta oricut m-am starduit s-o vad si pe a doua. Daca testul e negativ, a doua liniuta nu se vede nici in lumina, nici dupa 5 minute, nici dupa 5 ore, niciodata. 
Si apropo de ris, sa vedeti ce fata am io cind ma duc la baie si verific daca mai am mucus si de cite ori il gasesc spun cu voce tare, singura in baie, "Incredibil!". Atunci sa vedeti ce rideti.
Lia, multumesc de rapuns si de incurajare
, dar mai am o intrebare: spui ca a avut mucus mai gros dupa implantare. Al meu e cu aspect de albus. E normal ca dupa implantare mucusul sa fie mai mult, dar din genul acela pastos, ca doar se produce mai mult progesteron, nu? Si nu lichefiat si elastic cume al meu acum... Vorba ta, sint tare derutata...
Danangie, mai stiu eu pe unu' care se moralizeaza si mobilizeaza brusc la gindul mincarii. Si aici nu ma refer numai la aspectul
ci si la orice altceva. Daca ii soptesc tandru "hai ca iti dau ceva bun", face orice!
Uneori ma intreb ce o fi vrind eu sa fac bb, cind am unul deja linga mine...

bune,
prosti, scuzati!, anemici