Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 14
MADYN spune:
Musete, cred ca inseamna scaderea formelor normale de spermatozoizi si scaderea mobilitatii acestora.
Pt detalii:
http://www.iubire.md/ro/plan/infertilitatea2.shtml
liadi spune:
Dragele mele,
Va doresc sa primiti fiecare cate o barza cu un bebe in dar de martisor. Sa aveti o primavara fericita.
Tonniama bucur mult ca bebe este bine. Sper ca te-ai mai linistit. Eu merg peste o saptamana si nu stiu ce o sa ma fac pana atunci. La prima eco nu s-a vazut inimioara. normal ca era prea devreme. Ieri iar am facut un test. Ce sa fac daca nu am nici un simptom. Ma stresez.
Laurici imi pare tare rau desi inca nu este totul pierdut.Inca iti tin pumnii!
Ale zici ca functioneaza durerile de cap? Alt fel de dureri de cap tu nu ai? Poate din cauza stresului? Eu mai sper si-ti tin pumnii. Cat despre explicatiile cu mucusul sigur ca sunt valabile in teorie si la alte fete ca mie mai mult pe dos. Dar ce mai conteaza!
Catada-i bataie si nu uita de maca si napraznic! Sigur o sa fie luna asta. Nu ai cum sa scapi. Nu uita de matineuri!!
Va pup, Lia
Felicity spune:
fetele 
Ale nu ai cum sa stii cum vei "functiona" la sarcina, iti spun eu care am simtit altfel de fiecare data. Eu zic sa nu iti pierzi speranta ca ai sanse mari luna asta!!!
danangie, multumesc de intrebare. nu imi dau seama cum merge, cateodata am ceea ce le-as numi sfarsheli. am si greturi daca-s obosita, dar nu vomit niciodata. in general fac foarte bine.
tu ce mai faci? in ce zi esti? mai incerci cu testele de ovulatie? sau te monitorizezi?
maria_alexia, si eu cred ca ai ovulat in ziua 16, insa nu e nimic sigur, trebuie sa urmaresti daca temperatura ramane ridicata. poate chiar ai ovulat in ziua 15 cand ai avut picaturile de sange, poate fi de la ovulatie.....si temperatura sa creasca peste o zi doua.
e foarte important sa iti iei temperatura la aceasi ora, nu mai tarziu cand e mai ridicata.
ariadna, iar te-ai facut nevazuta? 
si Chi la fel!!
utocatalina spune:
Liadi ce sa-i dau bataie...m-am intors de la monitorizare si am un amarat de folicul de 15 mm si endometru aproape 7 mm cu tendinta de trilaminare..naspa
...in ziua a12-a...cind eu de obicei ovulam in ziua 13...recunosc ca mi s-a terminat Maca si ca nu am luat de 1 saptamina, in fine...progestreonul e varza...3
...cind limitele sunt 4-25...naspa rau...foliculul este pe stinga unde am si trompa proasta...daca continui sa ovulez pe stinga ma asteapta si lapaoscopia
...ce sa mai zic...momentan astept ziua de joi sau vineri si duminica ca mi-a zis doctorita ca probabil abia in ziua 16 sau 17 voi ovula, adica simbata sau duminica...sunt trista ca mi-a zis ca o ovulatie in ziua a17-a la un ciclu de 27 de zile nu este o ovulatie super....oricum merg inainte si merci ca te-ai gindit la mine
...ai grija de tine scumpica si sper sa o iau si eu pe urmele tale
...cind o vrea Domnul...te sarut dulce si multa sanatate sa-i vezi repede inimioara!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
danangie spune:
FELICITY eu sunt in ziua a 19-a.TB luna aceasta nu mi-am mai luat-o.Am fost la eco in a 12-a zi a CM si aveam un endometru de 5 mm; un folicul de 18 mm si un altul de 16 mm.Nu am simtit prea tare durerile tipice ovulatiei.In schimb luna aceasta incepand de prin a 10 zi de Cm am avut mucus foarte abundent.Ca niciodata.Am prestat in a 9,a 11, a 12, a 13-a zi.Am incercat si-n a 14,a 15 si a 16-a zi dar nu stiu de ce dar al meu nu a reusit sa faca nimic.Sper ca-ti dai seama ce vreau sa spun."Gigel" era foarte treaz dar nu a ejaculat.Na! C-am zis-o!Deci.......putine sanse luna aceasta.Doctorita imi spunea ca s-ar putea sa ovulez in a 14 sau a 15-a zi.Eu nu stiu ce sa spun.Nu reusesc sa-mi fac o monitorizare pentru ca doctorita mea nu reuseste si vroia sa ma trimita la un doctor...........dar eu nu reusesc sa merg la un doctor(barbat).Multe salutari din partea mea de martisor.
UTOCATALINA iti scrisesem si eu mai sus.Eram curioasa ce ai facut la eco.Imi pare rau de cele aflate dar nu-ti pierde speranta........ai vazut ca au fost cazuri in care nu era sansa nici 5%.Deci....
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
tania-z spune:
Utocatalina, esti de admirat pentru perseverenta. Eu am citit mai multe posturi ale tale si m-am servit cu ceva portii de curaj. Astept sa ai vesti bune cat de curand!
tania
Tonnia spune:
Cata, te rog asculta-ma cu atentie: de azi, dar de azi, te apuci temeinic de prestat! Pt. ca foliculul poate creste foarte repede spre sfarsit cu 4-5 mm, la 2 zile! Asculta-ma, te rog: de azi!!!In rest, e bine, endometrul e OK de 7, in 2 zile e si mai bine! Progesteronul in ce perioada e recoltat? Sper ca nu acum in faza preovulatorie? E cel de luna trecuta? Nu-i nimic, se ia Utrogestan! Nu astepta pana vineri, sambata, ca s-ar putea sa ratezi! Nu e adevarat ca vei ovula in a 16-a-17-a!!!Mai devreme!
Danangie, s-a stresat si el, cred ca si el isi doreste foarte tare! De ce nu poate dr. sa-ti faca monitorizare? Oricum, ai prestat cum trebuie. Cred ca ai avut ovulatie prin a 13-14-a, deci e bine, ai prestat in a 13-a!
Fetelor, va pup pe toate!
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase!
Hai ca intru si io in vorba ca este ceva ce nu intzeleg: din cate stiu eu in faza preovulatorie Progesteronul trebuie sa fie MIC pentru ca in cantitati mari inhiba ovulatia. Progesteronul creste dupa ovulatie.
Cred deci ca la Cata este ok. Daca voi stiti altceva...OK..insa io stiu clar ca, creste DUPA ovulatie.
Am avut la un moment dat in albumul meu o poza pe care incerc sa o pun iar sa va uitati despre ce este vorba, REF LA HORMONI INAINTE SI DUPA OV.
PUP
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
Puteti sa va uitati in album, este prima poza.
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici