Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

laurici, asa e, ai dreptate, dar cred ca ea se refera la progesteronul de luna trecuta, din ziua 21, cred ca acum a luat rezultatul... Tu ce faci? Nici nu mai am curaj sa te intreb! Eu tot mai sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Tonnia pui, aseara cu dureri de cap si stari de voma (se poate sa fie de la durerea de cap doar)m-am culcat devreme. Durerile de mijloc nu ma lasa de 2 saptamani, sanii la fel si azi sau maine astept rushii
Nu cred ca mai am ceva de asteptat in afara de rushi. O iau iar de la capat cu mai mult curaj.
Pup burtika mica!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Aaaaaa, si am uitat! Sunt in masina in drum spre Fagaras. Este splendid afara, zapada peste tot, alb si frumos si -11,5 grade.
Insa este frumos si ma bucur ca am mai iesit putzin din Bucuresti, chiar asta imi doream.
Pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...multam fain pentru incurajari...chiar simteam nevoia ca sa-mi creasca moralul...acum ma simt mai bine...este si baba mea si mi-am propus sa fiu tare, sa lupt la fel ca si inainte.....azi este baba mea si sper sa fie de bun augur...pina la urma...vad ca si soarele isi face timid aparitia chiar daca este ger afara avem suficienta caldura in inimi ca sa ne incalzim..si acum sa va raspund pe rind...
Danangie multam fain de cuvintele tale...ma simt bagata in seama si-mi place...nu imi pierd speranta, intotdeauna zic ca e inca bine, doar se putea si mai rau...sigur ca am fost "putin" dezamagita de toate noutatile aflate, dar asta este...merg mai departe....si acum cit priveste gigelul tare dar ca "nu s-a dat pe sanie" am patit-o si eu, chiar si dupa 2 ore de "munci intense"...dar am renuntat in seara aia si am a doua zi dimineata la prima ora si a fost ok...desi nu a contat ca oricum in luna respectiva nu s-a lasat cu ...in fine, se poate intimpla..dar nu e un capat de tara..pupici si numaram mai departe...azi esti in ziua 20...
Tania sa dea Domnul sa reusim toate sa fim cu burtici ca la capitolul sprijin dau nota 10 tuturor fetelor, este bine sa stim ca atunci cind ne este greu este cineva care se gindeste la noi, pentru ca acum, stiu sigur ca numai noi fetele putem simti atit de mult si intelege prin ce trecem ...merci pentru ginduri si ia si de la mine niste floricele de primavara, superparfumate...
Antonia cred ca noi am comunicat prin telepatie...vreau sa-ti zic ca exact asta aveam de gind pentru azi...mi-am propus sa prestez diseara...pentru siguranta...si eu am crezut ca endometru este cit de cit ok la 7 mm, dar se pare ca prost era din punctul de vedere al doctoritei "ca avea numai tendinta de trilaminare"...in fine...temperatura a scazut azi la 36.5...si oricum aveam de gind sa procedez exact cum mi-ai zis..sa fie de bun augur...multam...
Si acum si pentru Laurici si pentru Antonia,progesteronul l-am facut dupa ovulatie luna trecuta...la 5 zile de la ovulatie, deci nu in faza preovulatorie..asa ca de aia nu sunt ok...daca eram in faza preovulatorie mai intelegeam...dar asa...ar fi trebuit sa am mai mare progesteronul...oricum doctorita a zis ca luna asta nu este cazul sa-mi dea ceva pentru progesteron dat fiind ovulatia nu chiar "super" pentru luna asta...vom vedea de luna viitoare...pina atunci mi-a dat niste ovule pentru rana de col pe care trebuie sa le iau dupa cm pina in monitorizarea viitoare...iar azi la ora 13:30 o sun pentru rezultatul la PAP...sa dea Domnul sa fie bine...va pup pe toate si va urez o zi reusita!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, sper sa fie bun rezultatul la Pap. Doamne ajuta!!!

Ref. la progesteron: luna trecuta trag io un progesteron in ziua 23 ca asa mi-a spus dr. Mentionez ca am facut in luna respectiva tratament cu Closty si Pregnil in ziua 11. Cand vad rez sa crap: progesteron 7. Iar dr. spune: nu se poate pentru ca tu ai ovulat. Io intreb: cum adica? Iar ea raspunde: numai daca nu ovulezi este progesteronul mic!!!
De unde trag concluzia ca este posibil sa se intample ce a spus anis si anume ca foliculul se dezvolta dar nu elibereaza ovocit si deci progesteronul nu creste. Io cred ca trebuie sa mai intrebam sa nu fim amandoua in aceeasi barca.

pup fata frumoasa!

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Catalina, esti cea mai curajoasa dintre curajoase, cand am vazut mesajul tau de ieri (fara poze!), si am citit... am ramas fara cuvinte, ca mi-am adus aminte de o faza asemanatoare... Dar azi, m-ai surprins TOTAL cu energia ta! Eu iti dau tie nota 10!

Laurici, iubita eu tot mai tin pumnii si mai sper pt. tine, asa sa stii !

Felicity, nu plec nicaieri, sunt aici cu voi!

Fetelor, am o presimtire: anul asta vom avea bebei in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

De-aia trebuie facuta monitorizare si dupa presupusa ovulatie, ca sa se vada clar! Cata, cel putin, nu se duce decat inainte, si dupa aia dr. presupune ca ovulatia a avut loc! Ai dreptate, laurici, si eu stiam ca progesteronul din ziua 21 e un criteriu al ovulatiei! Dar poate nu obligatoriu, ma gandesc acum ca poate e posibil sa ovulezi dar sa ai un deficit de progesteron corectabil cu Utrogestan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata, fetelor !
Ce dragute si calde sunteti voi, cu tot frigul de afara !

Din pacate, frigul asta e posibil sa ma fi dat gata si anul asta, intepaturile de sambata, pe care le credeam de la ovulatie, s-au intetit de n-am putut adormi aseara, asa ca acum ma suspectez de anexita .
Va rog sa ma credeti: o singura zi am iesit iarna asta imbracata ceva mai lejer, si tocmai atunci s-a schimbat vremea si m-a luat frigul
Pe la 12 o sa incerc sa fug la medic, sa lamuresc problemele. Sa-mi tineti pumnii, pls...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Ariadna33 v-am zis astazi ma ajuta si baba sa-mi recapat optimismul...asa ca daca ieri am terminat ziua intr-o alta nota...azi am inceput-o plina de incredere sorbind din ceaiul de cretisoara si de napraznic cu "nesat"...apropo mie mi se pare ca cel de napraznic are gust de mazare...si referitor la punctaj, toate meritam nota 10 pentru perseverenta...Lauricinici eu nu mai inteleg nimic din "numai daca nu ovulezi este progesteronul mic!!!" greficul mi-a aratat ca am ovulat in ziua a 12-a iar analiza de progesteron am facut-o in ziua a 19-a...poate ma lumineaza cineva
Antonia pe mine nu m-a chemat niciodata la monitorizare dupa ovulatie, crezi ca se impune? Daca este asa oare de ce nu ma cheama decit inainte, nu si dupa???

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cata, hai ca ai reusit sa ma bagi in ceatza, uite io promit ca maine incerc sa creez o teorie in baza cunostintzelor pe care le am si de comun acord, poimaine,concluzionam. Pana atunci sppor la prestare ca-i de bine!!!

tonnia, este posibil sa fie si asa! Am sa caut sa ma informez si va transmit.

ariadna, dragutza si frumoasa!!! tu tine pumnii ca vedem noi daca se intampla minuni in continuare.

pup

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput