Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 16
Tonnia spune:
Ariadna, asa imi place de tine!
Da, Cata, asta inseamna o monitorizare completa, sa se termine dupa ovulatie, cu certitudinea ovulatiei!
coralia76 spune:
Buna dimineatza fetelor!Am ajuns si eu mai tarziu azi...am inghetat pe drum,dar am venit cat de repede am putut sa mai aflu vesti despre voi.
Cata..esti intr-adevar o fijunta deosebita..mi-as dori macar vreo 20-30% din puterea ta(ma refer la cea psihica).Eu incerc tot timpul sa-mi fac curaj sa merg mai departe,dar si cand am caderile....
Sibiencele mele va salut...tania..intr-adevar eu sper ca nu s-a potrivit momentul de prestat si de asta nu am bebesor pana acum(asta spune latura mea optimista ca cea pesimista...nu mai zic ce spune..).
Bineinteles ca am venit de dimineatza cu intrebari...temperatura asta a mea e tare ciudata:am inceput din ziua 5 si am avut 2 zile36.4 si 2 zile 36.6...azi in ziua 9 supriza am 36.1..imi spune si mie ce poate sa insemne asta???Please..cele care va stiti cu temperatura..e ceva de rau?

.Am luat-o de 3 ori..si a fost tot 36.1...
Cam astea sunt la prima ora despre mine...
Va salut pe toate!
maria_alexia spune:
Pentru fetele mai "avansate": sa stiti ca va urmarim cu sufletul la gura, invatam tare multe din experientele voastre, va admir si sa stiti ca sunt alaturi de voi !
Dar... asa departe eu nu ma pricep (inca !
)
Cora draga, eu as spune ca temperaturile sunt in "range"-ul normal. Nu conteaza atat valoarea, cat evolutia lor.
In alta ordine de idei,
poate s-a molipsit si termometrul tau de la al meu (vezi 36.3-ul
de care ma minunam si eu ieri), sau poate... pur si simplu e prea frrrriggg in orasul asta ! ![]()

Tonnia spune:
Coralia, poate e scaderea care precede ovulatia! Ai ciclu mai scurt? Daca da, presteaza azi!
coralia76 spune:
Multumesc Maria si Tonnia pentru parerile voastre.
Tonnia..tocmai ca ciclul meu este mai lung..adica in jur de 30 de zile,ultimele 3 luni mi-a venit la 30 de zile..daca ar fi cum spui tu in urmatoarele zile ar trebui sa-mi creasca temperatura ..nu?
Fetelor voi cele mai cu experienta..please spuneti-mi si voi ce credeti.
salutari.
tania-z spune:
Uf, mai fetelor, iar am ajuns tarziu, cand voi deja ati umplut
2 pagini! Laurici cred ca a si ajuns la Fagaras pana am ajuns eu la birou.
Cata - cel putin la Sibiu, baba ta e superba: soare, cer senin si o zapada stralucitoare!
Vin si eu cu o alta nelamurire, ca toate incepatoarele care, vorba Mariei, va asteapta mesajele cu sufletul la gura:
Sunt in ziua 19, se pare ca ovulatie a fost pe 15. De atunci (sunt 4 zile), numai temperaturi crescute: 36.8-36.9. Ce sa insemna asta, voi ca parere avetzi?
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

!
!