Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Salisa bun venit
si mutare cat mai grabnica la mamici!

fetelor, are cineva vreun raspuns la problema mea cu temperaturile de mai sus? A fost sau nu ovulatie, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, dupa un weekend de stat pe fertilityfriend incercand sa inteleg mai bine ce-i si cu graficele mele, mi se pare tare clara evolutia ta: a fost ziua 14 !
Tot de acolo am vazut ca nu conteaza numai cantitatea mucusului, ci mai ales aspectul, consistenta ... Dar si asa, tot la ziua 14 raman de parere.

Mergi la inceput

Multumesc, Maria!
Am avut un weekend foarte aglomerat si nu am apucat sa-ti mai scriu. Desi iti voi da detalii pe PM, trebuie neaparat sa-ti spun concluzia discutiei cu sotul meu: succes pe toate planurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Tania, ce valori de temperatura ai inregistrat pana la ziua 13? Pentru ca in preajma zilei a 14-a, la un CM de 28 de zile, teoretic ar trebui sa se vada cresterea de temperatura care sa indice ca ovulatia a avut loc. Cresterea, cf. fertilityfriend, se poate materializa in de la 2 pana la patru liniute(fara ca patru sa fie val.maxima, poate fi si mai mult de patru) peste temperatura inregistrata in primele 12 zile, sa zicem. In cazul tau, daca valorile astea s-au situat in jurul unei medii de 36.3-36.5, ovulatia a fost si a fost marcata de cresterea pana la 36.8-36.9.
Si bine-ai venit. Si Salisei asemenea. Si sedere cat mai scurta, cu trecere la gravidute.

Mergi la inceput

sa stii ca m-am chiar gandit la voi, si ma bucur de succes

Cu temperatura, ca sa fie mai sigur: care e intervalul tau normal de temperaturi in faza foliculara ? Un 36.9 singurel in ziua 13 nu e prea concludent, bine era daca era precedat de cateva zile bune de ~36.5 - 36.7...

Mergi la inceput

M-ati cam prins, fetelor!
Nu am monitorizat inainte de ziua 13, pentru ca doar atunci m-am apucat (pentru cele care ati urmarit discutia cu termomentrul). Asa ca, acum imi dau seama, poate am fost cam nerabdatoare, intelegeti voi, cam cum sta apa pe foc...
Roxee multumiri de clarificari, eu bajbai inca pe FertilityFriend. Poate m-ar ajuta un test de ovulatie.
Gasesc la HelpNet? Voi de care folositi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Cine imi spune si mie plss ce este cu TB?Eu am inceput abia sambata(a5 zi din ciclu asta) si pana acum a fost:36.5,36.5,36.6(azi)...Ce trebuie sa urmaresc de fapt?Eu din cate am citit dupa ce are loc ovulatia temperatura trebuie sa creasca si sa se mentina crescuta...E adevarat??
Pupici

Mergi la inceput

Servus Cora ! Ce de sibience ne-am adunat aici ... Sper sa ne mutam cat mai repede la gravidute, daca suntem in gasca, poate reusim sa razbatem mai repede !

Aici e sumarul informatiilor de pe FertilityFriend, mie mi s-a parut extrem de interesant:
http://www.fertilityfriend.com/HelpCenter/FFBook/

Succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc maria!Da..suntem cam multe sibience pe aici..Ce o fi cu Sibiul asta de are numai aspirante?Dar lasa..vorba ta..intram in grup in randul .
Acum ma uit si eu pe fetility friend asta sa vad ce zice..poate ajung
de..sper sa nu!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Cu placere, Tania.
de la o tgmureseanca

Mergi la inceput