Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 7
coralia76 spune:
Tonnia..ceva vesti?
Laurici...vine bebeul?
haideti fetelor cu vesti bune...eu sunt in ziua 7...am inceput de vineri cu temperatura care oscileaza intre 36.6 si 36.4...cam atat la mine...prima data cand incerc verificarea cu "termometrul"...sa vedem ce iese
.
Pupici

coralia76 spune:
Nu stiu ce se intampla cu forumul asta...din 2 mesaje imi apare doar unul ..si culmea...al doilea mesaj imi apare ca si cand l-as fi dat la 9 dimineatza ori eu l-am dat pe primul la ora aia...
Azi nu prea sunteti pe aici...where are u??Haideti voi cele cu sperante de vesti bune..
..Eu azi am o zi mai pesimista...nu prea stiu care este motivul ....sper sa ma mai mobilizez si eu ..dar am si stare de moleseala care tine de ieri...V-am tot auzit cu teste de ovulatie...cam cat costa unul..si sunt sigure??
All the best!
tania-z spune:
Am pierdut o zi la lista de discutii si mi se pare ca a fost o saptamana!
Laurici am citit mesajele fetelor si astept si eu cu nerabdare liniuta!!! Am o veste pentru tine: astazi colegul meu de serviciu m-a anuntzat ca va avea o fetitza (90%), iar toata lumea a exclamat: "Pai sigur, anul asta este anul fetitelor! Anul trecut s-au nascut foarte multi baieti".M-am gandit imediat la tine si sper sa fie si pentru tine un an al fetitelor.
Tonnia - doi pumni stransi bine de tot din partea mea pentru astazi.

Fetelor, dragelor, si la mine chestia cu monitorizarea temperaturii e oabla ca covrigu'! Adica uite ce mi-a iesit pana acum:
- ziua 13 - 36.9 - mucus
- ziua 14 - 36.5 - mucus abundent
- ziua 15 - 36.8 - mucus abundent
- ziua 16 - 36.9 - mucus mai mai subtire
- ziua 17 - 36.8 - mucus foarte slab
No, ce sa mai cred din graficul asta gen "creasta de cocos?"
Va rog, dati-mi sugestii!!!!
Tania
coralia76 spune:
Tania si tu esti incepatoare cu termometrul?Eu am inceput alaltaieri..deci asa oscilatii ai avut?Sper sa iti raspunda cat mai repede fetele care stiu mai multe despre problema..ma intereseaza si pe mine ce zic..Bafta multa!
lauricipani spune:
Buna dimineata fete frumoase,
Hai ca sa nu va tzin in suspans, azi nu am facut nici un test. Am hotarat sa astept pana cand intarzie. Va rog sa nu va suparati dar cred ca este mai bine decat sa stau cu sufletul la gura!!!
Va pup si va iubesc pe toate!!!!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
tania-z spune:
Laurici, e o masura de protectie pentru nervii tai si e de inteles. Multa rezistenta!
Fetelor, pentru care sunteti interesate, se pare ca astazi pe discovery va fi un documentar despre sarcina.
Ora 00:30 Discovery despre sex, Sarcina.
Va pup pe toate!!
Tabitha spune:
Dragele mele,
Dupa ce am facut toate analizele de care v-am povestit, i-am trimis doctorului din Turcia cele 2 spermograme ale sotului meu si a zis ca deocamdata pe mine ma lasa in pace si ca pasii urmatori ar fi: sa faca sotul meu o explorare (cica nu e vorba de punctie) pentru a vedea daca sunt infundate canalele epididimice (parca asa se cheama). Daca in timpul explorarii se gasesc ceva spermatozoizi se pun la pastrare si se ingheata. Se da un tratament pentru desfundarea canalelor (care dureaza in medie 6 luni) si dupa aceea se face punctie. Daca la punctie nu se gaseste nimic (sanse infime, zice el), se folosesc eventualii spermatozoizi inghetati. Daca nu si nu, singura solutie este cea a donatorului (care insa nu se practica in Turcia). Cam asta ar fi procedura lor. Prietena mea ma sfatuieste insa sa fac acea "explorare" aici, in Romania. Imi puteti spune mai multe despre aceasta? In ce consta? Riscuri? Unde se poate face?
Desigur, putem merge si in Turcia, dar ea imi recomanda sa o fac aici. Va rog, daca stiti ceva despre asta, luminati-ma si pe mine.
Multumesc mult.
Cu speranta,
Tabitha
utocatalina spune:
Scuze fetelor ca intru asa ...am si eu o ?.La cit timp de la laparo se scot firele?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
salisa spune:
Buna fetelor!!!
Intru si eu in clubul vostru de viitoare mamici.
Noi am prestat intamplator in perioada de ovulatie.....si acu stam cu sufletul la gura....eu cred ca va fi un bebe.
Vrem un bebelus .....desi nu ne-am propus pentru acu...dar suntem asa emotionati ca asteptam cu nerabdare sa vedem ce se mai intampla.
Va pup si revin cu vesti.
Salisa