Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15
Raspunsuri - Pagina 6
mirelas76 spune:
si pe mine ma intereseaza tare mult intrebarea pusa de Irinush...asa ca please cine stie...!!!
PS Bafta Tonnia maine la eco!!! Va fi bine, tinem pumnii!!
Si celorlalte fete la fel...fiecare in ce o intereseaza!!
maraki spune:
Irinush banuiesc ca se tine cont de ovulatie pt ca eu sant in prima luna in care am inceput trat. cu clomifen si dr. la monitorizare mi.a spus sa prestez in ziua a 13-a .Dupa ziua asta cica nu are importanta cand mai
.Din ziua in care am luat prima pastila am avut mucus si m.am simtit umeda toata saptamana .Poate asa simti si tu si crezi ca esti la ovulatie? Fetelor sa mai incerc si maine
? E a 15-a zi
Monica cea cu un baiat de 18 si o fata de 17 ani
Alé spune:
Irinus si Mirela , de obicei la stimuare, pentru a evita "surprizele neplacute", adica ovulatie spontana, se recomnda si Pregnyl, pentru a sparge foliculii formati.
In cazul in care voi nu facti injectia cu Pregnyl, puteti face o monitorizare pentru a afla citi foliculi exista si in functie de maturitatea lor, dr. va poate spune cam in ce zi veti ovula.
Daca nu faceti nici monitorizare, sfatul meu este sa incepeti cu prestatul mai devreme decit de obicei si sa terminati mai tarziu, pentru orice eventualitate.
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
mirelas76 spune:
multumesc Ale....problema la mine e ca am ciclurile lungi, 35-36 zile si luna trecuta am avut ovulatia prin ziua 21
...si acum trebuie sa fac stimulare in zilele 5-9! si la monitorizare nu stiu daca voi ajunge ( posibil ca dr sa fie plecat in perioada aia ).
si nu cred ca ma tin "balamalele" sa prestez de prin ziua 9 pana prin ziua 22!!! si nici pe sot..![]()
![]()

rucsi spune:
Buna dimineata pentru cele mai dragute viitoare mamici !
Laurici, te rugam sa mai faci inca un test azi, sigur este pozitiv. Inca nu te felicit, te astept. Sa nu ne ti mult timp pe jar.
Tonnia, bafta multa azi. Anunta-ne cat mai repede ce ai facut.
Va place vremea de afara ?
coralia76 spune:
Buna dimineatza!
Am aparut si eu..la prima ora cand am ajuns la calculator v-am citit mesajele,sunteti niste scumpe toate!
Laurici da Doamne sa se lase cu un
Eu vineri am fost plina de intrebari..azi am vazut ca nu a mai aparut nici un mesaj..doar de sambata..asa ca probabil le-am pierdut pe toate...Va spuneam ca inainte de "rusi" cu vreo saptamana am o chestie alb-galbuie care luna trecuta s-a mentinut pana m-au napadit "aia rosii"..Voi stiti ce poate fi?Ati avut vreodata asa ceva?
Toate bune tuturor!(O sa ma conformez si eu cu semnatura..la mine ar trebui sa scriu..cauze necunoscute..inca neanalizate).
Tonnia spune:
O sa va spun repede ce-am facut! Sa-mi tineti pumnii!
Laurici?
Rucsi, nu-mi place vremea, desi e ca in povesti, vreau sa vina vara!!!
Relya spune:
irinush, cand se face stimulare e indicat sa se faca si monitorizare. In acest fel se stie daca s-au obtinut foliculi , cat au crescut, cand si daca se face Pregnyl si astfel se determina perioada optima de prestat.
Bafta maxima !
dulce !
Relya
AYSHA 2 spune:
Buna dimineata, fetelor! Va rog sa ma ajutati sa rezolv o ecuatie cu 2 necunoscute! Iata datele problemei:z.13- TB 36,3, test de ov. negativ, mucus; z.14-TB 36,3, test de ov.pozitv,mucus; z.15-TB 36,4, test de ov. "+", mucus, prestare; z.16- TB 36,7, putin mucus, prestare; z.17 (azi) TB 36,5, fara mucus, incep duphaston.
Iata si necunoscutele:
-daca am avut ov. si cand?
-ce sanse am de bebe?????
Multumesc mult, dragele mele!
Aysha 2