Endometru, ovulatie, temperaturi si altele - 15

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Alé, chestia cu mucusul albusiu exact cum trebuie sa fie la ovulatie mi se intampla si mie de vreo 2 luni in perioada de dupa ovulatie, exact ca la tine acum. Nu stiu de ce. Eu am crezut ca sunt eu defecta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ura, nu sint singura defecta! asta nu insemna ca ma bucur de necazul tau, Adriana ci ca nu sint singura si imi intelge cineva nedumerirea.
Tu iei ceva? La medicamante sau plante ma refer.
Si tot asa, in cantitati considerabile? Si ai si in perioada fertila? Si colul cum e?

Hai ca te-am ametit

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Pai tocmai asta e, ca lunile astea 2 nu am 'prizat' nimik in afara de acid folic. Era exact cum l-ai descris tu in prezentarea detaliata, cu diferenta ca dupa ovulatie la cateva zile ma trezeam cu albusuiul mai abundent decat la ovulatie, si ma tinea vreo saptamana. Asta e. Nu stiu ce sa mai zic. Si sincera sa fiu n-am mai verificat nimic altceva.

Mergi la inceput

Felicity, te-ai suparat pe mine?

Mergi la inceput

Adriana, o singura intrebare si ma opresc: dar tu stii exact cind ai ovulat? adica grafice, eco ceva?

_

Mergi la inceput

Dar poti sa ma intrebi orice .

Pentru ultimile 2 luni nu am nici un fel de grafic, nu mi-am luat temperatura, dar dupa durerea de ovare si dupa glera eu zic ca am ovulat in zilele 13-14. Bineanteles ca nu e nimic sigur, atata timp cat n-am facut monitorizare. Apoi, cm a fost de 30 zile.

Luna asta o sa iau temperatura (chiar de maine). Pt. a inlatura inconvenientul trezitului din zori fara motiv, imi voi pune ceasul sa sune chiar la 4 special pt. temperatura.

Mergi la inceput

Si cred c-ar fi cazul sa ma programez si pt. o monitorizare. Ai dreptate, Alé, nu am de unde sa stiu exact, merg pe bajbaite asa.

Mergi la inceput

Ca mine . Si io fara termometru, fara monitorizare... Eram curioasa sa stiu cum ar da in grafic un astfel de "episod"...

Si eu cred ca ma reimprietenesc cu termometrul...

_

Mergi la inceput

Alé, eu zic sa nu te gandesti acum la cine stie ce. Mucusul asta albusiu e dat de secretia de estrogen, nu? Poate luna asta ai avut mai mult, poate nu trebuie totul incadrat in tipare.

Dar avem nevoie de tipare, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

pls...am si eu o intrebare...
in cazul in care fac stimulare cu clomid mai se tine seama de zilele de ovulatie....sau cand ar trebui sa incep sa prestez???se poate sa ai ovulatie si inainte de ziua 10-14???

Irinush

Mergi la inceput