Un strigat disperat de ajutor! (3)
Raspunsuri - Pagina 14
Andra_ spune:
Loreema - am incercat sa-ti raspund pe PM, dar nu merge, nu imi apare la tine optinea de a trimite PM. Eu lucrez de la 9:00 la 18:00, deci in intervalul asta ma poti suna si ne intilnim in fata la Cocor daca poti, daca nu la McDonald's. Da-mi un PM tu sa-ti pot da amanunte.
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Fetelor, tocmai ce am pus telefonul jos, am vorbit cu dl Anton Dan. Situatia e urmatoarea: daca putem sa strangem fizic prima transa, respectiv 3 mil. pana Duminica, Luni dl Florescu va fi la job. Dupa inca 2 sapt. bona va trebui sa primeasca inca 3 mil. Asa a acceptat doar, plata inainte cu 2 sapt. pt fiecare jumatate de luna.
Din cate am inteles, peste 2 luni, dupa ce se intoarce dna Florescu de la sanatoriu, va sta dansa cu copiii, deci nu vom mai plati bona si daca ne ajuta bunul Dumnezeu, nici nu va mai trebui sa dam bani, doar poate ajutoare, cine se mai indura, deoarece dl Florescu va lucra, nu? Haideti sa facem efortul pana la capat si sa stim ca i-am scos la liman. Multe dintre noi au spus caa vor dona lunar sa platim bona, acum au nevoie de bona, cu siguranta 2 luni si dupa aceea tot asa, cat dna Florescu va fi la sanatoriu. Nu va fi la sanatoriu o vesnicie, poate nici nu va ma trebui sa mearga decat odata in afara de tura asta...
Eu maine iau salaril si voi pune in cont 1 mil. de lei. 500 i-am promis pt bona si 500 sunt pe lista Andrei (Andra_) cu intretinerea. Va dati seama ca dupa ce va lua salariul, nu vom mai dona pt. intretinere.
Fetele din Bucuresti, va rog mult, puteti sa faceti cumva sa ajunga banii la ei pana Duminica, sa poata sa confirme bonei sa vina luni?
quote:
Originally posted by Feli
roxana1974, buna, te rog mult spune-mi shi mie adresa sau nr de telefon al fundatiei mobilmed, am neaparata nevoie pt mama mea care e bolnava de cancer .
mercic mult
Fundatia mobilmed
www.mobilmed.ro
0745051895
021 4232840
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
loreema24 spune:
Andra , vad ca nici eu nu iti pot trimite PM( mie imi zice ca nu accepti) nu stiu de ce si oricum nu ma prea pricep!
adresa mea de mail e loreema24@yahoo.com si pe messenger am acelesi ID deci putem vb pe aceste cai daca e deoarece sunt mai rapide!
Daca nu ne intalnim maine la ora 13:00 in fata la McDonald's?
Daca da cum ne recunoastem?
Ramona & Loreema
LYADA spune:
Eu pot sa-i dau sambata (daca poate si Mihalea, n-am mai recitit) si voi putea contribui pana se stabilizeaza situatia. Eu chiar am asteptat putin sa vad ca Dl Florescu "se ajuta" si singur gasind un job si cu ajutorul nostru sint convinsa ca va reusi sa-l si tina.
Sper sa ne strangem si sa rezolvam stresul asta cu bona, Dl Florescu are nevoie de putina liniste pentru a fi eficient la serviciu. Sint schimbari mari cu ei: mama pleaca departe si trebuie sa aiba incredere in bona ca se va ocupa cum trebuie de copii, tatal la serviciu...
Haideti sa ne mobilizam si sa le dam sansa de a se pune pe picioare! La final vom avea 7 suflete salvate! Cred ca merita efortul!
ulisernic spune:
Bianca, pot si sambata, iti trimit maine un PM sa vedem cum facem sa ne intalnim.
Va pup,
Mihaela
madalina horsa spune:
Fetele, eu am de la ulisernic 2.830.000 din care trebuia sa-mi recuperez milionul. O sa opresc doar 830 mii, deci imi raman 2 milioane pentru Florescu. Erau insa pentru intretinere, ce fac?
Ma gandesc sa-i pun maine in banca, nu reusesc sa ajung la ei iar sambata de dimineata plec din oras. Ce ziceti?
Andra_ spune:
Mada, mai bine tine-i pina saptamina viitoare, mai dau si eu 500,000 ai mei ptr intretinere, si pot plati o prima transa de 2,5 milioane, tot e ceva.
Eu nu mai stiu daca s-au strins acum cei 3 milioane ptr prima transa bona. Vor fi asa:
Andra - 500,000
Loreema - 500,000
Mickyy - 500,000
Alina023 - 500,000
Roxana1974 - 500,000
mai sint si alti bani dati deja pe care ii putem da miine dl. Florescu ptr bona, ca eu nu mai stiu prea bine? Daca nu, pun eu de la mine inca 500,000 sa aiba suma ceruta de bona luni, si, cind vine contributia din alta parte ptr bona, vor intra la intretinere in contul celor promisi de mine, ok?
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Andra_ lista mea pt bona arata asa:
LISTA PENTRU BONA COPIILOR (1):
Andra_ 500.000
Liviab 500.000
LYADA 500.000
Elly1977 500.000
roxana1974 500.000
Bebe Beca 500.000
alina023 500.000 - dati lui ulisernic
Mickyyy 500.000 - dati lui ulisernic
loreema 500.000
Andra_ de pe lista ta lipsesc Lyada, Elly, liviab si Bebe Beca. Atat stiu eu ca liviab imi va trimite mie banii in cont iar eu o sa-i pun astazi pe ai mei direct in cont la Florescu. O sa-ti scriu mai tarziu Andra cand poti sa socotesti si banii mei la intretinere. Celelalte fete, va rog mult sa va intalniti cumva sa strangeti banutii.
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ulisernic spune:
Roxana, eu am 500.000 de la Alina 023 si 500.000 de la Mickyyy, i-am luat ieri.
Va pup,
Mihaela
Andra_ spune:
Roxana, ma refeream la ce va ajunge in acest week-end la ei ca sa poata plati luni bona, stiu ca sint o parte din fetele care vor sa contribuie care vor da ptr rata 2-a, adica dupa 15 aprilie. Deci:
Andra - 500,000 (ii duc miine la ei)
Loreema - 500,000 (ma intilnesc eu cu ea si ii duc miine)
Mickyy - 500,000 (sint la Ulisernic si-i ducem miine)
Alina023 - 500,000 (sint la Ulisernic si-i ducem miine
Roxana1974 - 500,000 (ii pune in cont direct)
Beca-beca - 500,000 (ne intilnim miine eu si Ulisernic cu ea si-i ducem si pe astia)
Deci s-au facut 3 milioane, ramina Liviab, Lyada si Elly ptr rata 2-a, plus cine se mai adauga ulterior. Mai facem o lista luni dupa ce dam prima transa, ptr bona, si una ptr intretinere.
pup u,
Andra
P.S. Loreeema - daca nu ai apucat sa citesti pe e-mail, iti scriu si aici: voi avea o geaca rosie, blugi, si pendulez intre McDonald's si Sensi Blu sperind sa ma vezi