Un strigat disperat de ajutor! (3)
primele parti sunt aici : www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42031&whichpage=1" target="_blank">1 si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42694&whichpage=10" target="_blank">2
Freia si Alexa
Raspunsuri
aysha spune:
Deci.....dosarul familiei Florescu a fost dat spre aprobare comisiei care va trebui sa-l inmineze cu rezolutii primarului.
Inca este in faza de "comisie".
Se pare ca sint sute de cazuri sociale pe sectorul 6 si toate au nevoie de ajutor.
Insa doar in aceasta prima faza dureaza mult.Mai departe merge mai repede.
Daca cunosteti pe cineva la primaria sectorului 6 poate ar trebui incercat si sub alta forma.
ulisernic spune:
Am primit astazi 500.000 de la Laurajr, sa-i "inverzesti" tu pe lista, Roxana, te rog.
Elly, poti sa ma suni cand vrei:)
Va pup,
Mihaela
roxana1974 spune:
Mihaela, fiindca subiectul e inchis, nu mai pot inverzi nick-urile. Hai sa incepem liste noi. Daca vreti fac eu o lista globala, insa nu mai stiu cine de la cine a mai primit banuti si atunci as prefera ca fiecare care strange bani sa faca lista lui. Io am in cont acum 1.700.000 lei, astfel:
- Liviab 500.000 lei pt gradi
- Pusa 200.000 lei
- Nana Sim - 500.000 lei
- Mariana Tache - 500.000 lei
Fireste am sa dau si eu suma lunara promisa, insa pana nu o pun nu o trec. Pe topicul vechi au ramas ceva sume promise neinverzite, dar cand vor veni banutii ii voi trece aici. Intre timp, hai sa ne organizam cu gradinita. Hai sa facem liste concrete care ce copil ajuta, chiar cu numele. De cand incepe gradi si ce noutati mai sunt...? O sa recitesc ce s-a scris sa dau de fetele care vor ajuta lunar si sa vedem cum ne impartim...sa facem adunarea...totusi eu am o problema legata de timp...weekendul asta sunt prinsa si ma gandesc ca voi reapare pe topic doar duminica seara sau luni.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ulisernic spune:
Scuza-ma, Roxana, ai dreptate, nu mi-am dat seama cand am postat mesajul ca nu mai ai cum sa inverzesti lista.
Lista ulisernic (Mihaela):
Laurajr - 500.000
Bozo - 60 euro (ne intalnim pe 28)
Mihaela (Franta) - 1.000.000 (mi-a venit astazi instiintarea sa ma duc maine sa-i ridic de la posta)
Va pup,
Mihaela
madalina horsa spune:
Fetele, s-a oferit cineva de pe forum (care doreste sa ramana anonim) sa dea 100 de dolari pentru fam. Florescu, zilele astea ma duc eu sa-i iau. Cand ajung la mine va spun.
Mii de multumiri, anonimus:).
Madalina
madalina horsa spune:
Ieri a sunat cineva la usa mea. Intreb:cine e? Luminaaaa....imi raspunde.Platesc curentul, inchid usa.
Azi a sunat cineva la usa familiei Florescu. Cine credeti? LUMINAAAAA
AU CURENT DE O JUMATATE DE ORA!!!!!!Nu pot sa va spun ce bucurie era pe ei, si nici cate multumiri si sarutari de maini m-au rugat sa va transmit.
O sa beau ceva in cinstea voastra astazi, bravo fetelor!
alina023 spune:
Mi-au dat lacrimile de fericire. BRAVO tuturor fetelor care s-au implicat si mai ales BRAVO fetelor care s-au zbatut sa rezolve si au reusit.
Sunteti minunate
Alina si puiul Luca
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by madalina horsa
Ieri a sunat cineva la usa mea. Intreb:cine e? Luminaaaa....imi raspunde.Platesc curentul, inchid usa.
Azi a sunat cineva la usa familiei Florescu. Cine credeti? LUMINAAAAA
AU CURENT DE O JUMATATE DE ORA!!!!!!Nu pot sa va spun ce bucurie era pe ei, si nici cate multumiri si sarutari de maini m-au rugat sa va transmit.
O sa beau ceva in cinstea voastra astazi, bravo fetelor!
Bravo!!!! Ma bucur tare mult ca lucrurile incep sa revina la normal.
Madalina, .
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
madalina horsa spune:
Am primit suta de dolari de la anonimus, care e un scump, sic!
Multumesc din nou.