Un strigat disperat de ajutor! (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Sunt noua pe aici si nu ma cunoaste-ti dar as vrea sa va ajut si eu luna asta cu ceva bani(cam 500.000 lei).
Nu stiu cun se procedeaza asa ca spuneti-mi si mie cum va pot ajuta!

Ramona si Loreema ( 7 luni)

GLR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Mickyyy, iti trimit maine (joi) PM inainte sa plec spre biroul tau.
Va pup,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Fetele,

eu simbata voi merge la fam. Florescu sa le duc cei 500,000 de la mine ptr bona. Eu stau in Dristor si lucrez in zona Unirea, daca mai e cineva prin jur care vrea sa dea bani, poate facem cumva sa ne intilnim sa-i iau azi sau vineri.
Gabi Nistor - n-am mai primit nici un semn de la tine, dar ma gindeam: de ce vrei tu sa dai din lucrurile/pantofii fetitei celei mari, cind mai ai atitia copii mai micuti care-i vor putea purta? Mai bine pastreaza tu linistita pantofiorii, iar eu ma voi duce si voi lua niste adidasi masura ei ca sa rezolvam problema.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Am mai incercat sa gasesc o femeie care sa ceara mai putin de 6 milioane, insa nu am avut noroc. Ce varsta au cei patru copilasi care raman cu bona?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Ioana, intre 2 si 6 ani stiam eu.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by loreema24

Sunt noua pe aici si nu ma cunoaste-ti dar as vrea sa va ajut si eu luna asta cu ceva bani(cam 500.000 lei).
Nu stiu cun se procedeaza asa ca spuneti-mi si mie cum va pot ajuta!

Ramona si Loreema ( 7 luni)

GLR

Loreema, multumesf tare mult pentru mesajul si intentia ta. Sunt mai multe variante, alege varianta care-ti convine cel mai bine: daca ai un cont la orice banca, poti sa faci un ordin de plata si sa virezi banii in contul fam. Florescu:
RO90BTRL04601201235506xx deschis la Banca Transilvania Sucursala Militari, beneficiar Florescu Marcela Irina, fie iti dai intalnire cu una din fetele din Bucuresti care va merge pe la ei acasa la un moment dat. Iti recomand pentru asta sa dai un PM Mihaelei alias ulisernic sau Andra_. Toate fetele din Bucuresti au facut mari eforturi si au ajuns la un moment dat la ei acasa cu bani si ajutoare. Te pun atunci pe lista mea si astept un raspuns de la tine cu rpivire la modul in care vei trimite banutii. Multumesc inca odata,
Roxana

Mergi la inceput

LISTA PENTRU BONA COPIILOR (1):
Andra_ 500.000
Liviab 500.000
LYADA 500.000
Elly1977 500.000
roxana1974 500.000
Bebe Beca 500.000
alina023 500.000 - dati lui ulisernic
Mickyyy 500.000
loreema 500.000

Sumele trecute in caractere italice nu sunt cu certitudine lunare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Roxana, am primit PM-ul, dar nu stiu de ce nu am optiunea de reply. Putem ajuta si noi fam. Florescu. Atunci cand mai veniti voi pe la ei anuntati-ma si pe mine, pentru a va da banii.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Buna tuturor

ANDRA- Ramane cum am stabilit ,te astept sambata .Am primit PM tau dar am fost fff ocupata Fabian a fost cam agitat.Nu cumpara adidas ca am eu sunt fff frumosi decupati la spate,Remaliei i-a placut ff mult cu siguranta o sa -i placa si ei.
Am mai multi baieti iar lucrurile sunt de fetita .Urmatoarea fetita are trei ani ,ma gindesc ca n-are rost sa pastrez pina va face fetita 9-10 ani, deci inca 7 ani de acum inainte cind altii saraci nu au ce purta acum.
Iata ce am gasit
-o fustita neagra de raiat ,e aproape noua
-2 gecute
-O pereche de pantofiori negri fff frumosi
-o pereche de adidas ros cu alb
numai bine

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Pt Andra_
Pot ajunge vineri in zona Unirii.
Unde si la ce ora ne intalnim sa iti dau banii?
Loreema& Ramona[font=Comic Sans MS][b]

GLR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Feli spune:

roxana1974, buna, te rog mult spune-mi shi mie adresa sau nr de telefon al fundatiei mobilmed, am neaparata nevoie pt mama mea care e bolnava de cancer .
mercic mult

Mergi la inceput