Un strigat disperat de ajutor! (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Roxana, eu luna asta sigur nu mai pot da nimic. O sa vad de luna viitoare cum stau.
De asemenea nu mai am internet acasa, daca e ceva urgent va rog sunati-ma, PM-urile le vad tarziu.
Toate bune,
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Mi-am adus aminte, bona gasita de soarenistor oare nu ar cere mai putin?! Stiu ca sint 4 copii insa e vorba si de putina omenie. Si nu as da nici un ban in avans bonei, e posibil sa nu se descurce, sa nu mai vrea, sa-i apara o oferta mai buna in 3 saptamani, etc

Salariul Dlui Florescu se stie aproximativ? Ce cheltuieli va reusi sa acopere? caci ma gandesc ca se acumuleaza intretinerea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ulisernic spune:

Abia acum am intrat si v-am vazut mesajele. Alina, trec maine pe la tine, asta-seara nu pot, am sedinta cu parintii:-) Bianca, ne vedem in weekend, cum ai zis.
Va pup,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragele mele,
Atat stiu de la Dl Anton Dan ca dl Florescu a fost la un interviu la editura aceea si va distribui presa. Salariul 5 mil. lei din care le va asigura hrana si intretinerea. Noi vom plati bona. Salariul nu e mare dar e un inceput bun. E mai bine decat sa stea acasa sa le planga copiilor de mila si sa nu aibe ce manca. Parerea mea. De aici poate sa isi gaseasca si alt job, mai bine platit. Dl Anton Dan cauta mai mereu sa-l ajute cu asta. Trag nadejde ca sunteti de acord. Sper sa reusim.

Ah am uitat, bona de care vorbea soarenistor stia de cei 6 mil., asa i-a facut Gabriela oferta. Deci tot pt banii astia ar fi venit si ea.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Ok, Mihaela te sun eu din timp.

Roxana, multumesc. E un inceput bun, perfect de acord cu tine. Si eu sper sa reusim sa-i strangem lunar (de asta ziceam ca poate putem scadea sub 6 milioane)Mi-a scris si mie Gabi ca tot 6 milioane cerea si bona stiuta de ea asadar nu e o rezolvare, poate doar s-a pastram back-up. Ma gandesc ca 5 copii sint solicitanti si nu vreau sa fiu pesimista insa ne putem astepta ca prima bona sa nu fie si ultima

Bafta multa Dlui Florescu, sa ii mearga bine la job si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Fetelor, am vorbit acum cu dl Anto Dan. L-a sunat cunostinta sa de la editura si spunea ca au nevoie de dl Flrescu cat mai repede posibil. Am vazut ca deocamdata am strans jumatate din suma pt bona. E un lucru bun. Hai sa vedem cine unde da banii, ca sa ajunga la dl Florescu, sa poata sa-i dea bonei o parte din ei, iar el sa mearga la job. Am spus clar dlui Anton ca nu vom plati bona in avans, fiindca nu se face asa, insa femeia respectiva cica a fost patita cu o familie pantru care ar fi mers si n-au mai platit-o pentru o perioada de timp. O sa-i dam o parte din bani la inceput, dupa care stabilim ca-i platim dupa 2 saptamani. Deci sa-i dam cate 3 mil. din 2 in 2 sapt. Ce ziceti?
Astept un raspuns cu incredere si de la celelalte fete, sa vedem daca putem strange lunar cei 6 mil.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elly1977 spune:

Asa cum am promis voi contribuii cu 500.000 lunar, si chiar mai mult. Insa luna aceasta voi putea sa-i dau abia pe 25-26.
Cine se ocupa de stransul banilor? Fetita mea e bolnava si nu prea pot sa ma misc.
Elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Mihaela (ulisernic), daca mai ai cum sa treci si pe la mine pe la birou pot sa dau si eu 500.000 luna asta. Nu promit ca va fi in fiecare luna, insa acum pot da.

Mickyyy (32 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Buna,

nu as vrea sa ma dati disparuta cu cei 500 pe care i-am promis la intretinere sau orice, insa din pacate eu insami am probleme, plus ca am constatat pe pielea mea ce greu gasesti o bona (si inca nu am gasit-o).

din pacate abia dupa Paste voi putea sa contribui cu banii respectivi, mai exact dupa 16 mai. pana atunci sunt in plata de cm, deci am salariul ... diminuat.
Mihaela (ulisernic) te sun eu atunci si vedem cum facem sa ne intalnim undeva.
Daca reusesc sa imi recuperez piciorul si sa ma intorc la munca ok, voi mai contribui si eu cu bani, ocazional, dar nu pot sa promit nimic acum pentru ca din pacate socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Am mai incercat sa gasesc o femeie care sa ceara mai putin de 6 milioane, insa nu am avut noroc. Ce varsta au cei patru copilasi care raman cu bona?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput