Un strigat disperat de ajutor! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Gabi, am parcurs prima parte a topicului si am observat ca fetitele de 6 si respectiv 7 ani purtau marimea 33 (partea I, pag. 5). Eu cred ca pantofiorii sunt cel putin bineveniti in cazul acesta, copiilor le cresc repede piciorusele, nu?

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarenistor spune:

Buna,
Asa este ,copiilor le creste ff repede piciorusul.
Roxana ,eu stau in Titan poarta 4Faur,.bebeul meu are 1 luna si nu pot pleca de acasa suna-ma sa vb.
Eu nu pot sa trimit PM imi spune ca nu primesti mesaje private.Poti sa ma suni la nr 0723038759.
Am sa mai caut in dulapiorul Remaliei si ce e mic le dau.
Astazi am vb cu o bona astept raspunsul ei si revin
Numai bine

nistor gabi

Mergi la inceput

Buna
Gata am pregatit citeceva de la Remalia,pt fetita cea mare ,astept un semn de la voi .
In legatura cu ,,bona'',m-a sunat, acum 5 minute.In principiu este de acord dar vrea sa stie de la ce ora la ce ora trebuie sa stea cu copii.Este gospodina ,bazez pe ea si e pacat sa o pierdem ,parerea mea ,voi decideti.
Astept mai multe info in seara asta pina la 8.
Multa sanatate.

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Gabi Nistor - tu de ce bona vorbesti, ca n-am inteles, nu era vorba de o femeie de la biserica unde merg ei care sa vina sa stea cu copii? Oricum e o idee buna indiferent de unde ar veni bona, trebuie musai sa si gateasca insa. Iar despre bani, eu pot sa pun cite 500,000/luna.

Madalina - normal ca iti vei recupera din bani, eu iti pot da 500,000 dupa 15 aprilie cind iau si eu leafa, sa-mi spui unde si cind pe PM.

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Andra scuze am intrat fugitiv pe forum si nu am obs ca deja ati gasit ,,bona''.
Dati-mi un semn sa vedem cum facem sa va dau pantofiorii si ce am mai strins
Numai bine

nistor gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Fetele,
daca d-na Florescu e plecata 3 luni la sanatoriu,d-nul Florescu ar trebui sa ceara asociatiei de locatari sa o scoata de la intretinere pe perioada asta.In situatia lor conteaza orice ban.

Mergi la inceput

Alerta de gradul 0!!! Fetelor, cele care au promis ca vor dona lunar cate o suma pt. gradinita respectiv bona: dl Florescu si-a gasit serviciu la o editura, stiti ca ne-a avertizat Madalina despre acest lucru. Acum asteapta un ok de la noi, sa stie cam cand poate sa inceapa lucrul, e de preferat cat mai repede. Il aranjam cu bona pe 16 aprilie? Hai sa incercam sa-i dam un avans macar bonei, sa zicem jumatate acum si jumaate la sfarsitul lunii, ok? Trebuie sa ne sincronizam cu banii pentru bona. Haideti va rog mult sa vedem cine se "angajeaza" ferm pentru plata bonei. Ar fi de preferat, in cazul in care donam cate 500 de mii pe luna fiecare sa fim 12 fete. Nu e neaparat sa donati 500, se poate si mai putin, orice suma e importanta, hai sa vedem cate ne strangem. Ma duc sa vad in primele parti cine s-a oferit si voi incepe o lista de principiu. Astept raspunsurile voastre
Roxa

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Asta da veste buna!

Si eu pot contribui cu 500.000 lei. Probabil ca o sa ma intalnesc cu Mihaela in weekend (duminica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ma treceti si pe mine pe lista cu 500.000 (din pacate nu promit ca va fi lunar).
Mihaela (Ulisernic) te astept in seara asta la mine sa-ti dau banutii (cam pe la ora 20:00). Suna-ma cand poti.

Salvati viata lui Mihaita!
http://www.site.neogen.ro/mihaita.hogas

Alina si puiul Luca

Mergi la inceput

LISTA PENTRU BONA COPIILOR (1):

Andra_ 500.000
Liviab 500.000
LYADA 500.000
alina023 500.000
Elly1977 500.000
roxana1974 500.000