Un strigat disperat de ajutor! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Andra_ spune:
Uitasem: l-am intrebat pe dl. Florescu daca exista ceva haine de care au mai multa nevoie ptr copii si mi-a spus ca ptr fetitele mari (7-8 ani) nu au primit mai nimic, ca majoritatea au fost ptr cei mici (si noi pe forum avind majoritatea copii mici). Deci, daca aveti lucruri de copii mai maricei, poate se gindeste cineva la o donatie de Paste in acest sens. Deocamdata cu mincarea s-a rezolvat, dar ar fi bine ca de paste sa mai face un hei-rup sa aiba si ei ce pune pe masa. Eu am sa le iau 2 cartoane de oua, plus vopsea de oua si cozonaci.
Lista cu bani ptr intretinere (macar partial):
1. Andries - 500,000
2. Roxana1974 - 500,000 (16 aprilie)
3. Andra - 500,000 (16 aprilie)
4. Anonim (via Ulisernic)- 100 USD
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Scriu repede fiindca sunt supergrabita. Am vorbit cu dl Florescu si Dl Anton Dan. Erau cat pe ce sa nu poata plati intretinerea fiindca nu le ajungeau banutii, primisera de la voi 1 mil si de la mine 500, dar au cheltuit inainte din ei pe mancare si nu mai aveau 40 de mii. In fine, le-am pus azi inca 500 ca sa completeze la intretinere si sa plateasca si lumina care a vanit ceva de genul 400.
Liviab sper ca esti de acord sa iau de la tine banii aia 500 cand o sa-i pui, fiindca de data asta i-am pus de la mine. In 15-16 aprilie o sa mai pun asa cum am zis mai sus, odara cu Andra_ inca 500.
Dna Florescu trebuie sa plece la sanatoriu cred ca maine. De data asta s-ar putea sa plece la Iasi, dar am inteles ca acolo e cam jale la sanatoriul acela.
Revin mai tarziu, va pup pe toate si numai bine tuturor.
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Andra_ spune:
Am gasit gradinita cu program saptaminal, insa din pacate nu se mai pot inscrie copii anul asta, dupa 14 aprilie incep inscrierile ptr la anul. Tot din pacate, s-ar putea ca de la anul sa nu mai aiba program saptaminal, inca nu e nimic sigur. Costa 65,000 lei/zi mincarea, deci inseamna cam 1,300,000/ luna de copil, plus alte costuri, probabil undeva la 1,500,000/luna, ceea ce e ok tinind cont ca vor avea mincare. Gradinita e nr.209 din str. Pascani nr.7bis.
Asta inseamna oricum ca pina in septembrie nu se poate face nimic cu copiii, deci alternativa e gasirea unei bone interne, care sa stea in timpul saptaminii cu copii, ma gindesc ca poate exista o femeie singura, poate de la tara, care sa faca asta, sau daca stiti vreo alternativa la vreo biserica, ca ei ar trebui sa ajute in astfel de cazuri dupa parerea mea. Oricum ar insemna cel putin 6 milioane lunar numai ptr bona, ca mai ieftin nu stiu daca vine cineva la 4 copii, plus mincare...
greu tare.
Mai vedem ce se poate face.
pup u,
Andra
roxana1974 spune:
Andra_, nu se poate interveni in nici un fel sa mai primescca copiii la gradinita aceea? Cat despre bona, mie-mi place ideea, fiindca daca noi il ajutam pe dl Florescu cu bona, el poate lucra sa le asigure hrana si plata cheltuielilor de intretinere...ar fi minunat daca am gasi o femeie simpla si cumsecade sa vina la copii pentru suma aceasta, mai ales ca ei sunt cuminti, din cate stiu eu.
olimpia spune:
Pe data de 24 aprilie vin in tara si vreau s ajut si eu familia Florescu cu 50 de dolari.
Elly1977 spune:
Varianta cu bona mi se pare cea mai buna solutie in momentul de fata. Haideti sa gasim pe cineva dispus sa stea cu copii. Contribui si eu cu min 500 000 pe luna.
Elly
Andra_ spune:
Sa va scriu ce-am mai aflat despre gradi: exista pe bd. Timisoara nr.39 gradinita nr. 272 care are program saptaminal (daca are cineva referinte, sint binevenite). Pina pe 15 aprilie se fac re-inscrierile copiilor, apoi daca mai au locuri fac inscrieri. Costa acum 45.000 lei/zi, deci pina-ntr-un milion pe luna mincarea. Poate ca daca am merge sa discutam si noi cu dl. Florescu si cu o mica "atentie" ar inscrie copiii ptr anul asta, merita incercat. Oricum sint paranoici ca pe peste tot la stat, am vorbit cu o tipa amabila care mi-a raspuns la intrebari, si mi-a zis ca are d-na directoare un formular care trebuie comletat ca sa poti inscrie copilul, am intrebat cum o cheama pe directoare ca sa stiu cu cine va trebui sa discut si mi-a raspuns: "veniti aici si vorbiti si daca va spune dinsa..."

asta chiar n-am inteles de ce o fi confidential...Oricum, mai avem o speranta cu copiii anul asta.
Si lista cu bani ptr intretinere (macar partial) actualizata:
1. Andries - 500,000
2. Roxana1974 - 500,000 (16 aprilie)
3. Andra - 500,000 (16 aprilie)
4. Anonim (via Ulisernic)- 100 USD
5. Olimpia - 50 USD (dupa 24 aprilie)
pup u,
Andra
madalina horsa spune:
Noutati:
Ieri m-a sunat domnul Anton sa ma roage sa-i duc domnului Florescu 1.500.000 lei pentru ca sotia trebuie sa plece azi, sambata, la santoriu si nu avea bani de bilet de tren si sa-i dea la dansa ( va sta 3 luni acolo).
Eu nu stau pe roze cu banii dar i-am dat 1.500.000. Am sunat-o pe Ulisernic si i-am spus, daca vreuna din voi este de acord ca din banii stransi pentru intretinere sa-mi recuperez si eu 1 milion, si 500 de mi sa ramana dati de mine. O sa vedem.
Acum, noutati: Preotul de la biserica la merg dansii le-a gasit o femeie care ar sta cu copiii de dimineata pana seara la 8, pentru 6 milioane pe luna. Ce ziceti?
Luni dn. Florescu merge la o editura care se pare ca are nevoie de sofer, va spun luni rezultatul.
In rest, sa va fie bine!
roxana1974 spune:
Madalina, acestea sunt intr-adevar vesti bune! Hai sa vedem cate suntem si cat contribuim lunar si sa vedem ce suma strangem pentru bona, astfel incat dl Florescu sa poata merge la serviciu sa le asigure hrana si intretinerea (sau macar o parte din ea). Madalina mie mi se pare de bun simt sa-ti recuperezi o parte din banuti,mai alesc ca stiu ca nu vei sta deoparte si mai tarziu vei mai dona si tu, asa ca votul meu este pozitiv
.
soarenistor spune:
Am o pereche de pantofi marimea 34-35de fetita, care i-au ramas mici Remaliei ,si vreau sa-i dau cu toata dragostea ,daca credeti ca i se potriveste , va rog sa-mi raspundeti aici .
Nu am timp sa urmaresc subiectul de la inceput asa ca nu stiu ce virste au copii.
Multa sanatate
gabi
nistor gabi