Tratamentul Liviei
Raspunsuri - Pagina 15
Mirona spune:
Salut,
Eu sunt in ziua 28. Cam problematic la mine, deoarece fara stimulente eu nu am CM deloc.
Acum cu tratamentul Liviei (fara suc de telina + morcov – nu am storcator), am inceput sa-mi fac probleme ca nu simteam nimic. Aici pe forum am citit ca daca nu ai dureri… ori nu au ceaiurile ce trata, ori nu ai facut cum trebuie tratamentul. Am prestat noi frumusel in zilele asa zise fertile… si am ajuns cu tratamentul pana in ziua 27, adica ieri. Surpriza: de ieri am niste dureri…, mi-a mai crescut si temperature la 37,0…. Dar scade dimineata la 36,5. Ce ziceti? Ovulatie tarzie? Ce test sa-mi cumpar? Ca sa nu pierdem momentul am prestat si aseara. Problema ar fii ca eu am respectat tratamentul pentru 28 de zile. Acum ce fac dpdv al tratamentului? Maine ar trebui sa vina rushii, dar ... poate ca nu? Si daca nu vin... cand reiau tratamentul pentru luna a 2-a? Ce ziceti?
Miro
valentinag spune:
Cum adik Mirona,creste seara temperatura si dimineata scade?Temperatura se ia numai dimineata,inainte sa te dai jos din pat,aia e temperatura reala.Oricum din cate am inteles eu,plantele pot modifica temperatura,deci nu pune baza pe ea.Ia plantutele in continuare si o sa fie bine,ai sa vezi!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
utocatalina spune:
Fetelor am o ?...am luat ceai de napraznic de la 2 producatori diferiti...unul este ok...baubil...dar cel de-al doilea ...o sa rideti are gust de mazare...acum eu nu stiu care este treaba...care din cele 2 ceaiuri este ok...pentru ca desi ambele sunt napraznic...unul are un gust de mori, iar altul parca este suc....ce gust trebuie sa aiba acest ceai...eu as vrea sa arunc unul din ele...ca e clar ca unul este alceva...prea are gust deosebit de celalal...dar nu stiu cum ar trebui sa aiba gustul ceaiul adevarat de napraznic si...deci...pe care-l arunc?
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
psj spune:
Nu prea stiu cum sa descriu gustul la ceaiul meu de napraznic , dar parca spre dulce n-ar fi in nici un caz . Mie nu prea imi place gustul . In fine , daca ar fi sa-l descriu as zice ca are gust de "plante" .
Am si eu o intrebare , aveti idee cum se obtine graul incoltit ? Adica mi-am luat grau de pus la incoltit (de la plafar) da nu mi-a dat prin cap sa intreb cum , credeam ca scrie pe el . Il pun in pamant ? Ca mi-a zis cineva sa-l pun in apa .
MADYN spune:
Griul se pune pe o farfurie si se umezeste bine citeva zile pina cind incolteste dupa care se maninca cu totul, adica si bobul si firisorul aparut. In nici un caz nu se pune in pamint.
annaa spune:
Mai multe despre grau gasesti si aici>
http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_grau_incoltit.htm
http://www.efamilia.ro/arhiva/sanatate/1/grau.htm
http://www.vindecare.go.ro/dezintoxicare/cinci_alim.htm
Eu am tinut mai demult 2 luni in primele 15zile ale CM, si in cele doua luni CM a fost ceas-30zile(eu am CM 35-40zile)
Ana
livia spune:
Trat.se tine tot timpul,nu se intrerupe deloc decat atunci cand ai certitudinea ca ai bebe!!!Daca-l intrerupi si iar incepi este ca si cand ai lua-o de la capat...Exceptie fac componentele care se adm.din ziua 5 (de menstruatie) pana in ziua 19-a(a ciclului)adica vit.E si Carpiconul care se reiau la urmatoarea menstruatie ;iar telina si mararul se adm.in cura unica de doar 21 de zile,nu se mai repeta in alte luni!!!
ps:-unde ati citit ca se intrerupe trat.??????
-alta cheie a reusitei....nu
des(doar din 2 in 2 zile) ca altfel nu mai sunt de calitate miscaretii,va fi doar lichid spermatic cu miscareti taaare anemici!Le trebuie timp sa se invioreze ca sa razbata data viitoare!
Nu degeaba am scris cand se face
.
Concluzie:daca faci mai des sansele de a avea bebe se micsoreza...dar nici foarte rar fiindca ovulul traieste 48h(adica 2 zile)iar spermatozoizii 72h deci n-ai cum sa pierzi ovulatia daca respecti ce am scris!!!
adimercedes spune:
Psj, eu am pus 2 degete de grau intr-un borcan. L-am spalat bine si am lasat putina apa pe fund. L-am spalat si a doua si a treia zi, amestecand boabele, astfel incat cele de sus sa ajunga si ele la fundul borcanului. A 3-a zi am putut manca din el. I-au iesit mladitele de cativa milimetri, pana la un cm si l-am pus in frigider, ca sa nu mai creasca. Eu asa mi-l fac. Stiu insa persoane carora le place crescut mai mult. Important e sa se fi inmuiat bobul, adica sa il poti roade usor.
Adi 
"Where there's a will, there's a way!!!"
Mirona spune:
nici nu era vorba de intreruperea tratamentului. Poate nu ma exprim eu destul de explicit.
Am inceput tratamentul in a 5-a zi a CM si am ajuns in ziua 28.
Dilema mea cea mare e daca vor veni rushii luna aceasta (ceea ce pentru mine ar fi o realizare).Si totusi daca nu vin? Sa continui cu acid folic, laptisor de matca si ceaiurile pana vin? Sau sa reiau tratamentul cu ziua 1? Si daca da, ce se administreaza in zilele 1-5 ale CM-ului?
Toate cele in dreptul carora nu scrie (din a 5-a pana in a 19-a zi)?
multumesc,
Miro
adimercedes spune:

Nu exista napraznic aici, fetelor!!! Numai planta verde!!! 

Nu tablete, nu ceai, nu seminte!
Stie careva daca pot folosi frunzele verzi in tratament?
Livia, te rog da-ti cu parerea
...
Si nici kamayani nu gasesc. S-ar putea insa sa pot ruga pe cineva sa imi aduca vreo cateva cutii, insa trebuie sa ma interesez daca o sa le poata introduce in tara! Avem reglementari foarte stricte privintoare la orice produs biologic/animal/mineral...
Insa imi vine ceaiul de cretisoara (apropos, asta imi trebuie pulbere sau asa cum e el?) si semintele de marar (astea stiu ca imi trebuie pulbere).
Va rog sa ma luminati si pe mine...
Adi
"Where there's a will, there's a way!!!"