Tratamentul Liviei
Raspunsuri - Pagina 16
Tia spune:
quote:
Initial creeata de Chi
Sunt in a zecea zi de tratament, si ma intriga niste junghiuri suspecte in dreptul ovarelor, dar mult mai jos,inghinal, uneori destul de ascutite. Si de ieri o glera limpede si care se intinde desi pana la ovulatie mai am 3-4 zile. Am facut tratamenul scurt, nu am probleme , doar pentru cresterea fertilitatii si fixare.
E normal ce simt ? Mi-e teama sa nu fac chisturi sau alte dracii si sa ma dea inapoi cu cateva luni.
Spuneti-mi, va rog, ce simptome ati avut in timpul tratamentului.
Precizez ca sunt in prima parte, aceea cu mararul si telina, plus celelalte.
Va pup.
Tabitha spune:
Fetelor, am si eu o intrebare (e posibil ca raspunsul sa fi fost dat deja, dar nu am reusit sa-l gasesc eu)
Sotul meu are azoospermie. Ar putea avea vreun efect tratamentul Liviei in acest caz?
Multumesc si iertati o ignoranta care abia acum s-a lovit de asemenea probleme.
Cu speranta,
Tabitha
salomea spune:
Chi, sunt si eu exact in situatia ta: tin tratamentul scurt pentru "fara probleme". Pot sa-ti spun doar ca eu am avut din ziua 10 pana in ziua 22 niste pete maronii insotite uneori de sangerare care m-au bagat in toti sperietii... Am inteles ca tratamentul isi face efectul in functie de organism... Oricum, daca despre povestea cu petele nu mai auzisem, de cea cu junghiurile si durerile am citit si pe la alte fete... Cica nu ar fi nimic ne-in regula, pur si simplu asa isi face tratamentul efectul. Cat despre glera... ia si profita de ea!
Bafta multa!!! 
Tabitha, imi pare rau, dar nu ma pricep la azoospermie...nu pot decat sa-ti tin pumnii sa reusiti!
Chi spune:
Salomeea, faza cu spoturile am avut-o si eu de la napraznic, si chiar nu stiu de ce, pt ca sangerarea intermenstruala denota o lipsa de progesteron, iar napraznicul exact asta este, un progestativ. Gresesc ?
De aceea am reluat cu mararul si telina, si miros ca o ciorbita ambulanta
, dar efectul (glera mai abundenta) s-a vazut.Dar mi-e teama de chisturi.
Sotului ii dai ceva ?
lili spune:
Fetelor,
Va spun din experienta ca tratamentul este eficace...Eu am ramas de 2 ori insarcinata folosindu-l dar nu in exces..cam 2 - 3 luni...si incercand in acelasi timp sa am un regim de viata cat mai natural... si mai ales fara stres...( din pacate cauza pierderilor de sarcina ulterioare a fost alta..) Dar acelasi tratament a avut rezultate la 2 din prietenele mele care au 36 , respectiv 38 ani.
Exista un singur impediment.. s-ar putea sa se produca o dereglare hormonala.... Tratamentul se manifesta ca un " bum" in hormonii din organism.. dupa .... trebuie ca nivelul lor sa se refleze...
Dar .. merita incercat..
Lili
salomea spune:
Chi, nu stiu ce sa-ti spun despre faza cu naprasnicul...cert e ca se intampla ceva bubuieli (cum zice lili) in organism de se intampla atatea patanii...Oricum, ma astept ca din a doua luna de ciclu si de tratament, apele sa se linisteasca si tratamentul sa isi arate roadele... Si zici ca acum nu mai iei napraznic?
Cat despre sotior...ia si el odata cu mine ceai de napraznic de 2 ori pe zi, capsule de extract din telina, vitamina E, tot felul de complexuri de vitamine si minerale care mai de care si zinc. Si probabil am sa-i mai adaug si altele din tratamentul Liviei pentru barbati cum gasesc pe cineva care sa mi le aduca din tara.
Cam asta... succes si tine-ne la curent!
psj spune:
Si eu am avut pete in prima luna in care am luat tinctura de mugur de zmeur , acum mi-am adus aminte . Lunile urmatoare nu s-a mai intamplat .
salomea spune:
psj... lumineaza-ma, te rog... dupa acea prima luna in care ti-au aparut petele ai mai luat tinctura de zmeur? Tot asa multe zile au tinut si la tine petele?
psj spune:
La mine erau pete roz nu maro . Da , au tinut destule zile ,dar eu nu incepusem sa iau din prima zi a ciclului , dar tot cam la vreo saptamana si ceva de cand luam au aparut petele . Da , am continuat sa iau , pentru ca la ecografie deja incepusera sa-mi dispara microchisturile . Deci am considerat ca nu are sens sa intrerup.