Tratamentul Liviei
Raspunsuri - Pagina 14
adimercedes spune:
Multumesc mult de tot, psj
. O sa intreb la magazinul naturist si va anunt ce si cum.
Sa aveti o saptamana usoara. Adi 
"Where there's a will, there's a way!!!"
Relya spune:
Livia
, iti multumesc din suflet pentru raspuns!
Este absolut minunat ceea ce faci pentru noi. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate !!!
relya
adimercedes spune:
Asa, doar ce am intrat pe usa cu plasele in dinti si, in ele, ingredientele (majoritatea) pentru tratamentul Liviei, desi nu le-am gasit pe toate in forma in care a sugerat Livia.
Deci, uite ce am si sunt gata sa ma apuc:
-tinctura de telina
-vitamine E (cu seleniu) 200 iu capsule gelatinoase
-rubus idaeus tablete (powder and extract equivalent to dry leaf 300 mg)
-vitex agnus castus tablete (extract equivalent to dry fruit 660 mg)
-zinc fix praf (acid ascorbic 1.000mg, sulfat de zinc 98.9 mg, equiv. zinc elemental 22.5 mg, fosfat de magneziu 24.2 mg, standardised extract equiv. to dunaliella salina - fresh cell - 11.2 mg, equiv. carotenoids standardised to beta-carotene 170 mcg, vit. B6 5 mg)
-acid folic 500 mcg
-frunze uscate si maruntite de maghiran
-crema de galbenele
-bicarbonat
-irigator
Urmeaza sa ma sune o tipa naturopat care se chinuie sa imi gaseasca napraznicul, cretisoara (plante) si kamayani si tot ea imi va procura si tinctura de marar.
Altceva? Livia, am uitat ceva???
Va rog sa imi spuneti daca e problema ca, de ex., in loc de tinctura de muguri de zmeur mi-am luat tablete...
Apropos, stie cineva cine produce kamayani??? Daca tipa nu reuseste sa il gaseasca, va trebui sa il comand din tara ![]()
Voua cum va merge cu tratamentul??? Haideti, fetelor, ca ati zis ca incepeti. Spuneti ce simtiti...
Va pup si inca o data multumiri Liviei pentru timpul pe care ni-l aloca. Adi

Relya spune:
Pentru Adimercedes
Kamaiany (100 tab)
Producator: Star International
Compozitie: Saraca ashoka , Mimosa pudica, Caesalpinia sappan, Coral pisti
Continut: 100 tab; 1 tab=500 m
Administrare: 1-2 tablete de 3 ori/zi
Indicatii: tulburari ale ciclului menstrual si hormonale, infertilitate; sindrom premenstrual, tulburari induse de menopauza (bufeuri, transpiratii nocturne, iritabilitate, depresie, insomnie); osteoporoza, senilitate precoce. Combate anemia feripriva.
Revitalizant natural pentru femei
Produs bogat in compusi organici si minerali. Saraca ashoka contine tanin, uleiuri esentiale, glicozizi, Ca si Fe organic si un principiu natural androgenic, cu efecte directe asupra zonei iliaco-pelvine: stimulare si relaxare musculara, stimularea musculaturii uterine, efecte tonice asupra endometrului si tesuturilor ovariene. Planta este utila in tratarea pierderilor de sange (menoragii, hemoragii interne), leucoree. Mimosa pudica, Caesalpi nia sappan contin tanin, proteine, carbohidrati, grasim, fibre vegetale, avand efecte antiinflamatorii, de mentinere a echilibrului hormonal si de revigorare. Coral pisti este bogata in Ca organic, fiind indicata pentru prevenirea osteoporozei. Combinarea acestor plante determina efecte tonice si revigorante asupra tractului genital feminin, contribuind la reglarea ciclului menstrual, prevenirea anemiei feriprive. Combate senilitatea prematura, osteoporoza. Mareste rezistenta la infectii. "
Atat am gasit. Despre faptul ca ai luat tabelete in loc de tinctura de mugur de zmeur nu stiu ce sa zic... probabil ca e OK.
Eu il incep de luni. Inca mai lucrez la schema de tratament !
dulce !
Relya
adimercedes spune:
Relya, multumesc mult de tot.
Inca nu am inceput efectiv. Mi-am facut tratamentul, am adaptat versiunea originala la cea pe care mi-a dat-o Livia. Incep si eu de luni, poate pana atunci imi da telefon naturopata sa imi dea ceaiul de cretisoara, de napraznic si tinctura de marar.
Kamayani nu stiu daca o sa gasesc. Toti se uitau la mine ca la felul paispe' cand ii intrebam. Naturopata a zis ca se intereseaza. Uite acuma o sun si ii zic ce am descoperit - am sunat si a intrat robotul
. O sa vad maine.
Valentina, poate tinem legatura pe PM despre tratament si despre cum ne merge. Poate ne va ridica moralul sa stim ca mai este cineva in celalalt colt al lumii care face acelasi lucru.
Adi 
Relya spune:
Valentina
, eu zic ca-i cu noroc... nu degeaba ai inceput tratamentul la zi mare . Bafta multa !
Adi, bafta multa si tie !
O intrebare : Daca in loc de pulbere de naprasnic se iau capsule trebuie respectat intervalul de 1/2 h pana iei altceva? Eu plec din casa la 7.30 si trebuie sa vad la ce ora ma trezesc...
dulce !
relya
valentinag spune:
Relya
Adi,sigur ca da,uite ce iau eu,din cauza ca nu prea sunt fan ceaiuri,il beau doar pe ala de napraznic(
)si pe la de cretisoara.Uite schema mea de tratament:
dim:cretisoara,tinctura de zmeur,kamayani,marar(pina in ziua 21)
prinz:vit E,kamayani,napraznic,zmeur
seara:zmeur,kamayani,marar
ma dau cu crema de galbenele si pun si argila.
sa vedem ce-oi face!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Relya spune:
Respectand recomandarile Liviei mi-am facut urmatoarea schema :
Dimineata
Ceai cretisoara
Kamaiany + vit E ( zilele 5-19)
Tinctura telina + marar (21 zile)
Suc de telina + morcov
Naprasnic (capsule )
Tinctura mugur de zmeur + mastodynon
in cursul diminetii ( in jur de ora 10) : Ceai naprasnic
Pranz :
Kamaiany + acid folic
Tinctura telina + marar( 21 zile)
Naprasnic ( capsule )
Dupa amiaza ( in jur de ora 16): Ceai naprasnic
Seara
Ceai cretisoara
Kamaiany + vit E ( zilele 5-19)
Tinctura telina + marar (21 zile)
Suc de telina + morcov
Naprasnic (capsule )
Supozitor cu metronidazol ( zilele 1-7 a CM )
+ masaj cu galbenele si ovul de argila si irigatii cu apa fiarta si bicarbonat.
Sper sa fie bine. Macar poate scap de SMP - ca am o stare din cauza asta, de-mi vine sa ma dau cu capul de pereti.
dulce !
Relya