Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Livia, io am o mare rugaminte la tine. Eu ovulez normal, trompele imi sunt perfecte (am 2 saptamani de la laparoscopic)...totul e bine la mine.
Sotul are astenosperimie si papa branca ursului, telina si naptraznic.
Singura noastra problema care ne impinge la inseminari e testul postcoital negativ.
O aciditate, incompatibilitate (nu stiu din ce cauza e asa pentru ca am ramas acum multi ani insarcinata cu el).
Am incercat, recunosc, doar o luna, irigatii cu bicarbonat si crema de galbenele.

Crezi ca ar trebui sa continui cu astea? Pot sa adaug si altceva? Ai mai auzit o rezolvare intr-un caz asemanator?

Multumesc frumos!!!!!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Paula, eu am folosit planta de ceai macinata fin cu râșnița de cafea.
Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Pt: anca wish:la ce ai tu ai nevoie de:naprasnic ceai(2 cani),cretisoara(2 cani),Tinctura din muguri de zmeur(30 pic.de 3 ori pe zi)-toate sunt pt.obtinerea si fixarea sarcinii+irigatii vaginale cu bicarbonat doar inaintea actului sexual(in perioada fertila-cum am scris in trat.meu nat.)

miki iris:poti lua si tinctura de coada soric.si agnus castus(dar minim cat scrie pe prospect)

adimercedes:sotul tau poate face trat.dar pe langa el trebuie sa mai bea ceai de pufulita cu flori mici(Prepararea infuziei: se opareste o lingurita de planta cu 1/4 l de apa si se lasa sa se infuzeze. Se beau numai doua cani pe zi - prima dimineata, pe stomacul gol, iar a doua seara, cu o jumatate de ora inainte de cina.)

andrusha:ceaiurile le poti pastra doar 24 ore mai mult nu ,ca fermenteaza.Tincturile se iau cu 5 minute pauza intre ele dizolvate in putina apa.Am scris in trat.care cum se amesteca daca vei face cum ai zis...sigur nu va fi ceva bun!Tincturile se dilueaza cu putin inainte de adm.altfel isi pierd proprietatile!

relya:poti lua tinctura de telina,marar,muguri de zmeur si mastodynon+naprasnic+cretisaora+kamayani+vit.E+acid folic(pana in sapt.12 de sarcina)+vaginal(spalaturi cu bicarbona urmata de ungerea cu galbenele si ovul cu argila).Act sexual doar in perioada fertila(cum am scris in trat.meu nat.)+ce ai mai scris tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Saru'mana, Livia!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, multumesc mult de tot . O sa caut plantele pentru sotzior.

Cand ai timp raspunzi si celorlalte intrebari ale mele de la pagina 8?

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Multumesc Livia pentru clarificari .

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

adimercedes: poti lua urmatorul trat.dar vei adauga ceva ca sa nu mai ai probleme cu hipotensiunea:
Tinctura de telina,marar,muguri de zmeur si mastodynon(sau agnus castus)+naprasnic+cretisoara+kamayani+vit.E+acid folic(pana in sapt.12 de sarcina)+vaginal(spalaturi cu bicarbonat urmata de ungerea cu galbenele si ovul cu argila).Act sexual doar in perioada fertila(cum am scris in trat.meu nat.)Pe langa toate acestea vei lua maghiran de 3x/zi dupa doza de plante(de dimineata,pranz si seara).Modul de adm.al produselor le gasesti in trat.nat.de la -forta naturii-!

puuup!

ps:Cum se administreaza maghiranul
O lingurita de pulbere de maghiran (il gasiti in mai toate magazinele naturiste, chiar si in cele alimentare, sub forma de condiment) se opareste cu o cana de apa fierbinte vreme de 15 minute, dupa care se filtreaza si se consuma cat mai cald. Se beau doua-patru cani de infuzie fierbinte de maghiran intr-un interval de timp de doua ore, ceea ce va produce o puternica incalzire a corpului, precum si o senzatie de relaxare in toti muschii. Este bine sa nu facem cantitati mari de ceai dintr-o data, ca temperatura acestuia sa nu scada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Draga Livia,
Urmez tratamentul tau de aprox.1 luna si ceva, asa cum ti-am mai spus intr-o varianta mai scurta si iata rezultatele:
-chistul de 5 cm a disparut!
-in ziua 12 aveam la echo un folicul de 17 mm-pe ovarul stang!
-am avut ovulatie in ziua 17!
Dupa toate aceste rezulate extraordinare, de a doua zi dupa ovulatie am o durere foarte surda in partea stanga, in dreptul ovarului si uneori chiar la incheietura piciorului. Crezi ca poti sa-mi spui de la ce ar putea sa fie? Mi-e teama ca totusi foliculul nu s-a spart si am iar chist. Mentionez ca ovulatia am detectat-o cu teste de ov. si nu stiu cat de concludente sunt ( testul cel mai bun a fost in z.17, cu doua linii de aproape aceeasi intensitate, iar inainte si dupa cu linii mai slabe decat linia de control).
Iti spun si ce am luat:
-ceai de napraznic si de cretisoara
-tincturi de mugur de zmeur si de branca ursului(cea din urma am intrerupt-o in z.15)
-kamaiany
-vit.E z.5-19
-acid folic
-duphaston( la indicatia medicului-eu avand o sarcina pierduta la activ)z.16-25
Acum mai iau:
-ceaiurile
-tinctura de mugur de zmeur
-acid folic
-duphaston
Daca ai putin timp poate poti sa-mi raspunzi si inca ceva: de cateva zile ( acum sunt 5 DPO) am o secretie alba foarte groasa si nu tot timpul( aprox.2 ore/zi) si nu am mancarimi sau altceva si nici nu am luat antibiotice.
Multumesc si ai grija de tine si de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, mii de multumiri!!! O sa iau tratamentul asa cum ai zis! Banuiesc ca doar acidul folic e pana in saptamana 12 de sarcina .

Ar putea sa imi zic a cineva ce contine Kamayani, va rog frumos ? Ca aici se pare ca nu a auzit nimeni de ele . Poate le gasesc sub alt nume. Am cautat pe net si nu am gasit compozitia acestor tablete.

Multumesc inca o data, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Kamayani contine :
symplocos racemosa, gumacacia, caesalpinia sappan, mimosa pudica, coral pisti, saraca ashoka, dharti ioha, phyllanthus emblica,
glycyrrhiza glabra, iron oxide

Ce stiu sigur este ca glycyrrhiza glabra este LEMNUL DULCE care scade testosteronul , restul nu-mi spun nimic .

Sper sa-ti ajute oricum.

Mergi la inceput