Fotografi si cameramani (2)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana-Cristina spune:
In materie de camere si aparate foto , cele optice nu se compara cu cele digitale.Optica este mai buna . Parerea mea !
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
M. Gina spune:
Ioana, ce intelegi prin camera optica ? Am impresia ca este ca si cand ai spune "masina auto".
ratoiul spune:
Hi hi, ce ma amuza... Cum adica "camera optica e mai buna decat aia digitala"?? Parca sunt niste termeni luati din mai multe parti si aruncati la intamplare intr-o propozitie. Nu vreau sa fiu rautacios, dar ma amuza...
Din cate stiu eu sunt doua tipuri mari de camere: cu film si digitale. S-a discutat pe un alt thread despre care ar fi mai buna. Cert este ca ambele tipuri au "optica", adica un sistem de lentile, un obiectiv. Asta ca sa fiu cat mai simplist in exprimare...
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Uite de aia imi place mie fata asta...ca are rabdare sa scrie ce vraeu eu sa zic!!
"saru'maaaaaanaaaaaa"!
...poate mai incolo ne "incuscrim" si noi la o discutie de profil (asta asa, ca sa stii ca ma inscriu pi lista )
(PS. just informing...am vaz't un boket de miresica "identic si la fel" la "concorentza" ...
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralucah spune:
Ne incuscrim cum nu....te-as lua si de nevasta...da nu poci ca m-am maritat cu Biby
Ce buchet...ca deja vaz negru cu picatele roz in fata ochilor
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Uite de aia imi place mie fata asta...ca are rabdare sa scrie ce vraeu eu sa zic!!
"saru'maaaaaanaaaaaa"!
...poate mai incolo ne "incuscrim" si noi la o discutie de profil (asta asa, ca sa stii ca ma inscriu pi lista )
(PS. just informing...am vaz't un boket de miresica "identic si la fel" la "concorentza" ...
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
BlueEyes spune:
quote:
Uite de aia imi place mie fata asta...ca are rabdare sa scrie ce vraeu eu sa zic!!quote:
Originally posted by krelia
Ia uite, abia acum vazu' si fata nelamurirea ta, scumpa Raza!!
Fata mea, da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Parerea mea!
Cererea cameramanului/fotografului nu mi se pare nici mie absolut deloc deplasata. Din acelasi considerent. Nu poti lasa un om atatea ore nemancat. Este inuman. Si nici nu-i poti cere "vino cu paketzel de acasa, pe mine nu ma intereseaza...mie-mi produci arderi la buzunar daca iti platesc un meniu complet". (intre noi fie vorba, 40 de euro reprezinta paguba-n ciuperci pe langa suma totala pe care o va plati, sa fim seriosi)
Pret mai mic la serviciile pe care ti le ofera, iar nu gasesc normal sa-ti ofere. Preturile din contractul respectiv reprezinta (banuiesc) strict serviciile de filmare/pozare plus montajul de dupa...daca mai nou, ei specifica in contract ca tu, beneficiar te obligi sa-i asiguri pe cheltuiala ta, evident, un meniu complet...asta e partea 2-a (o fi primit destule tzepe omu' si o fi venit acasa la nevasta-sa flamand, n-o mai fi fost in stare sa-si indeplineasca indatoririle de sot...cine stie si s-o fi invatat minte )......stii cum, e practic o chestie de bun simt si intr-un fel, recunoastere morala, daca vrei, pentru serviciile pe care el ti le aduce (caci, recunoastere materiala exista, nu?) si pentru faptul ca iti sta la dispozitie atatea ore.
In concluzie, nu numai ca gasesc normala aceasta cerere, dar mi se pare normal si uman, repet, sa-i asiguri tu o masa, chiar daca el nu ti-o cere. Lui si celor care-ti asigura muzica. Fara discriminare.
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Subscriu
Noi cand am facut lista cu invitatzi...am scris asha:
5 locuri - foto, video, muzica .... daca o sa fie mai multi....asta e ... modificam listutza
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
krelia spune:
quote:
Ce buchet...ca deja vaz negru cu picatele roz in fata ochilor
Dai mail sa-ti trimita fata un printscreen??? Sau e ok cel de serv?
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
alehiam spune:
mie nu mi-a cerut nimeni sa asigur meniu, insa mi s-a parut corect sa asigur un meniu pentru fotograf, cameraman, dj- asa ca pe langa numarul de confirmari primite, am adaugat si cele trei meniuri...
http://community.webshots.com/user/miladana
radu300 spune:
Cineva scria mai sus, si in plus si in alte threaduri:
"In materie de camere si aparate foto , cele optice nu se compara cu cele digitale.Optica este mai buna . Parerea mea !
Ioana-Cristina
Haide sa te lamuresc putin:
OPTICA ESTE ACEEASI SI LA DIGITALE SI LA CLASICE (adica alea cu film), diferenta este facuta de modul de captare al imaginii. Daca ai nelamuriri incearca sa cumperi obiective pentru camerele foto digitale si o sa ai surpriza sa constati ca sunt aceleasi care se vand pentru film. CAMERE OPTICE nu exista, asa cum zicea altcineva mai sus e comparabil cu a spune avioane aeriene. Normal ca alea zboara cel mai bine, ca avioanele submarine merg naspa rau de tot... :D. Camerele folosesc elemente si principii de optica, indiferent ce suport de stocare a imaginii ar utiliza. Cand faci o afirmatie eu zic ca e bine sa te documentezi, pentru ca altfel ii poti induce pe altii in eroare. Daca ai nelamuriri pot sa iti trimit un vraf de carti spre lecturare.
Ioana-Cristina spune:
Cum spui tu , dar eu ma refeream la camerele de filmat , nu la aparatele foto.
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"