Fotografi si cameramani (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Cum am putut fi asa ignorant? Evident ca exprimarea "In materie de camere si aparate foto..." pe care ai folosit-o tu se refera la camere video si nu la foto... Hai sa fim seriosi. Si chiar si la video greseala pe cazre ai facut-o este la fel de flagranta, optica este aceeasi, iar majoritatea obiectivelor de camere digitale nu sunt nimic altceva decat versiuni imbuntatite ale celor de pe variantele clasice (si ieftine, nu e asa?). Sunt acrii strugurii astia, ceva de speriat, zice vulpea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Hey... nu fitzi rai unii cu altzii...ca nu vi se shade...

radu , mai bine lamureste pe fata cum imi dau seama daca pozele digitale sunt de calitate sau nu... Am gasit shi eu in Zalau...in cele din urma....vreo 2-3 fotografi cu digitale... Unul dintre ei este chiar tipul de la care vroiam sa luam lectii de dans....habar nu aveam ca se ocupa shi de poze....Numai ca ...este la inceput de drum...shi nu stim in ce masura se pricepe Cum aflam?

Am mai primit recomandare de la 2 prietene... care au avut nunta recent... O sa-mi dea setul lor de la nunta.... dar ... pozele care arata bine pe calc... o sa arate la fel de bine si pe hartie?

Cum stiu care-s poze de calitate shi care nu? ca sa ma pot hotari la fotograf

Nunta noastra
Logo
Poze

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ma rog , daca tu esti mai destept asta e.Pe mine nu ma prea duce capu' si nu stiu sa ma "iesprim"....

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Avand in vedere ca totul e atat de subiectiv eu zic ca cel mai bine este asa: mergeti si vedeti albumul de prezentare al fotografului respectiv. Cereti sa va arate ce a mai facut. Daca va place il angajati, daca nu, nu. E destul de simplu asa? :)

albumul meu

Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Merci pt informatii , Radu. Dar pentru mine inca exista o diferenta intre foografiile clasice si cele digitale.Cele clasice par mai apropiate de realitate.
De data asta sper sa nu mai rastalmacesti cuvintele sau sa mai despici firu'n patru....

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Nu mai despic firul in patru, ca vorbesc singur bag seama. Crezi ce vrei.

Blue eyes eu zic sa te uiti la ele: coloritul, claritatea, rezolutia, zgomot de fond. Mai presus de toate afla cu ce aparat se lucreaza, daca are aparate de rezerva si de cand lucreaza. Dupa ce aflii toate astea, trimite-mi un PM si iti zic parerea mea, dar va fi legata strict de aparatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M. Gina spune:

Ioana, tehnica digitala a explodat in ultimii ani tocmai pentru ca este net superioara celei clasice din toate punctele de vedere. Si in cazul CD-ului, au existat persoane care spuneau ca o banda magnetica sau un disc de vinil suna mai cald si mai real, dar asta nu a stopat evolutia si progresul evident pe care nimeni nu-l mai poate nega in ziua de astazi.

Blue eyes, cel mai simplu este sa judeci dupa aparat. Aflii modelul si cauti pe internet sau intrebi aici pe cei care se pricep cat este de nou si cat valoreaza. Este foarte greu pentru un amator, fara experienta si recomandari sau care doar lucreaza la cantitate (nimic deosebit dar ieftin) sa aiba acces la o scula scumpa. Exista din pacate si exceptii, dar sansele sa te frigi sunt mult mai mici.

In rest, sigur ca da, cel mai bine este sa verifici rezultatele de la o nunta anterioara oarecare (spre deosebire de albumul "publicitar" de prezentare care este selectat intotdeauna cu mare atentie) si in final sa mergi pe o recomandare, in loc sa iti incerci norocul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]Ia uite, abia acum vazu' si fata nelamurirea ta, scumpa Raza!!
Fata mea, da-mi voie sa-ti spun ca gresesti. Parerea mea!
Cererea cameramanului/fotografului nu mi se pare nici mie absolut deloc deplasata. Din acelasi considerent. Nu poti lasa un om atatea ore nemancat.

Ok, am inteles... oricum, eu mi-am spus parerea, ca parca asa e pe aici... parerile sunt impartite si respectate, nu ? chiar daca nu convin, uneori...
Dar in acelasi timp, observ ca nimeni nu a vazut ca de fapt, eu am pus o intrebare... toata lumea m-a " urecheat "... eu voiam doar sa stiu daca si la alte nunti e asa, daca e o cerere normala...
Ca eu nu voi avea Dj, e partea a doua... sau mai stiu eu ce...

Inca un lucru vreau sa spun... era cineva care spunea ca Dj-ii au sotii tinere, care nu stiu sa gateasca... pai atunci, de ce le-ati luat ? Cumva va gatiti singuri sau gatesc mamele ? Ca banii de pe munca voastra, cu sotia ii impartiti, nu ? Atunci, de dragul vostru si pt ca le pasa, sa invete sa gateasca... macar inainte de a pleca dimineata la marele eveniment... apoi se ocupa mireasa de sotii altora...

Sper sa nu supar pe nimeni, dar zau ca nu mi-a placut sa fiu inteleasa gresit...

Hai, facem pace ? Steag alb n-am gasit...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Raza de soare, eu unul am inteles perfect care a fost intrebarea ta. Ma bucura in schimb replica "cu ele impartiti banii". Hehehe ce o sa-i scot ochii neveste-mii si o sa-i spun ca tu esti de vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mercimac spune:

Dragilor,
Va rog sa ma ajutati intr-o problema: cat costa un cameraman bun cu o camera buna pentru un filmat profesionist la o nunta?

Mergi la inceput