Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...
Raspunsuri - Pagina 5
novac elena spune:
buna fetelor
cel mai mult ma doare ,ca ,eu personal vorbesc cu asistentul social si cu administratoarea si mi spune niste lucruri si voi ,ma credeti mincinoasa ,nu i nimic
inainte de a veni aici ,la sala am vorbit la robinhood si miau spus ca copiii au ce minca si ce imbraca .se face un proces verbal intre ei si cei care ajut ,nu oricine de pe strada daca are o haina o aduce la centru si spune ,,pt copii '' nu asa se procedeaza .
am intrebat daca il cunoaste pe mihai si nimeni nu si aduce aminte de acest nume .
deci va rog frumos sa nu ma mai jigniti
de ce nu se duce personal fiecare sa duca ce are de dus ? daca intradevar va pasa de copiii
adminis mia spus ca deocamdata au sponsorizari
lorelei_19 spune:
si pe mine ma doare, elena, ca nu incetezi odata discutzia asta care este distructiva. Este ultimul mesaj pe tema asta aprobat, daca ai comentarii, nedumeriri, nelamuriri, etc, te rog sa deschizi un subiect la alt topic.
Sigur ca ne pasa de copii, ai impresia ca tie iti pasa mai mult decat noua?
Mihai, ma gandeam sa strang si eu ceva (nu mai mult de 5kg pentru ca vin cu avionul si am si eu bagaje) de pe la fetele din elvetia si sa le aduc cand vin in Romania, pe 20.02. sau mai bine niste dulciuri pentru copii?
novac elena spune:
buna daca as primi confirmarea ca lucrurile ajung la destinatie atunci da as crede ,si as vorbi si cu alti sa ajute dar pina atunci nu am incredere ,pt ca in ziua de astazi se intimpla atitea
eu am un respect deosebit pt tine lorelei 19 ,ancuta 06 imi sunteti drage ,ma gindesc mereu la voi .
eu am deschis subiectul ,,ajutor pt o fam numeroasa '' dar le am dat adresa si nr lor de tel si cine a vrut sa i ajute au luat legatura direct cu ei .
eu vam spus ceea ce miau spus fetele de la r hood ,dar daca aveti masina de ce nu va duceti voi personal sa le duceti
cu respect
elena
adelyna spune:
Elena,stiu ca si tu esti bine intentionata,chiar este OK sa te interesezi inainte.Azi am sunat si eu acolo si nimeni nu auzise de Mihai,dar nu am reusit sa vorbesc cu Dr.Maria Vladut.Daca Mihai a luat pt sarbatori 2 copii i-a luat cu acordul doctorei nu a femeilor de servici.
Eu am vorbit la tel.cu Mihai si adresa a fost scrisa si aici Str. Metalurgiei nr.89,sect .4,Buc.
tel.4603539,4603006.
Mihai mi-a spus ca ma pot duce personal daca am ceva de dus.Si tu poti face la fel.
Oricum nu cred ca este cazul sa se vorbeasca in contradictoriu aici pt ca toti suntem bine intentionati.Si asa viata este destul de grea ,de ce sa ne-o mai facem si noi?
Va pup
ancuta06 spune:
Elena, eu chiar nu vad care e problema ta! O tot tii una si buna. Mihai a dat adresa centrului de care este vorba, nu intelegi? Se poate verifica oricand, oricum......se poate duce acolo cine vrea. Dar pentru multi dintre ei, este mai simplu sa se intalneasca cu Mihai si sa adune el toate lucrusoarele, pe care sa le predea mai departe.
Sincer, nu te inteleg. Mihai nu a ingradit nimanui libertatea de a se duce sa vada cu ochii lui care-i treaba. Deja sunt revoltata, sincer, si nu stiu ce urmaresti.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
antoioana spune:
Elena, de ce atata indoiala? Nu-ti face bine nici tie, nici altora. Pentru Mihai n-ar fi prima palma pe care o ia incercand sa faca o fapta buna, dar serios...ce confirmari doresti? Aici se vrea o strangere de lucrusoare, ceva ce prisoseste, fara indoieli si suspine...doar nu dam mii de dolari. Pana la proba contrarie, sa plecam de la INCREDERE, ok? Uite, eu pt Cristi am trimis bani prin Mihai si stiu 100% ca au ajuns la destinatie. Mai stiu ca la un moment dat mi-a trecut asa, prin suflet... o indoiala (erau o gramada de discutii pe forum referitoare la Adelina:)), dar n-am lasat-o sa stea mult acolo si-am ocolit subiectele respective. :) Mi-am spus ca Dumnezeu va avea grija de toate...si-asa a fost...banii au ajuns la Paul. :))Deci linisteste-te si gandeste-te ca faci ceva bun si asta iti va insenina inima!
anto
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
Freia spune:
elena, din PM care mi l-ai trimis am inteles de unde provine indoiala ta. Reiau ce ti-am scris in PM. Daca ai incredere in mine atunci poti avea incredere si in Mihai.
Daca vrei sa probezi aceasta incredere te poti duce la centru, in ziua in care Mihai se duce sa duca hainele si sa vezi cu ochii tai ce se intampla. Eu zic ca e cea mai buna solutie.
Poate Mihai ne va spune cand are in plan sa se duca la Centru si te duci si tu si va vedeti acolo.
Freia si Alexa
liliana csaki spune:
Elena, cu tot respectul, cred ca deja intreci masura. Nu sunt suficient de multe fete care ti-au spus ca-l cunosc pe Mihai? uite ca-l stiu si eu, de destul timp si n-am nici cea mai mica indoiala cu privire la onestitatea lui. A ajutat de cate ori a putut si o face in continuare, bravo lui si bravo tuturor celor ce fac la fel.Niciodata nu mi-am pus problema ca vreuna dintre noi ar ascunde ceva cand a venit cu o cerere de ajutorare a cuiva. Si crede-ma ca s-au facut minuni in destule cazuri.
Mi se pare f. urat din partea ta, cu atat mai mult cu cat esti noua pe forum, sa pui la indoiala bunele lui intentii, sau ale altcuiva aflat in aceiasi situatie.
Poate n-ai sesizat inca dar nimic nu e obligatoriu aici, daca vrei ajuti, daca nu stai deoparte, iar daca fetele vor totusi sa verifice, o pot face oricand. Ce pot sa-ti spun cu siguranta e ca niciodata copiilor aflati in astfel de centre nu le prisoseste ceva.
toate cele bune,
Pozele noastre
Poze noi
Cristina spune:
Elena,am primit PM-ul dar te rog sa ma crezi ca mi-a lasat un gust amar. Am sa-ti raspund aici: Mihai este foarte ocupat in aceasta perioada, nu are timp sa raspunda acuzelor tale din motive intemeiate: saptamana aceasta si-a luat concediu si a umblat prin spitale cu o fetita pe nume Andreea, o fetita pe care a cunoscut-o tot prin intermediul www.desprecopii.com acum aproximativ 2 ani (tu nu ai de unde sa stii povestea), o fetita care a suferit o operatie foarte grea si care are nevoie in continuare de ajutor medical si financiar.
Te rog insistent sa nu mai postezi la acest subiect. Daca ai indoieli, deschide un subiect separat in alta sectiune a forumului si lamureste-te acolo cu cine este dispus sa-ti raspunda. Eu una ma opresc aici in ceea ce te priveste.
Orice postare a ta off topic la acest subiect o voi sterge.
Cristina - moderator