Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...

Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii... | Autor: m34

Link direct la acest mesaj

Copiilor de la centrul de plasament Robin Hood din Bucuresti le-ar prinde foarte bine niste hainute, jucarii, carti si rechizite.
Daca aveti asa ceva si nu va mai trebuiesc pentru copilasii vostri, va propun sa le strangem pentru acesti copii (cei mai mititei au 4 ani)
Eu locuiesc in Bucuresti si ma pot intalni cu voi in weekend.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Care este varsta maxima a celor mari de acolo?pt. ca hainute de bebei nu am, dar niste haine pt.marisori , gasesc .

dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Copiii sunt ingrijiti la aceste centre pana la 18 ani, deci si hainute pentru cei mai marisori sunt binevenite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

MIHAI, am sa caut zilele astea sa vad ce gasesc.Da-mi PM sa vedem cum ajung aceste haine la ei.

dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Mi-am propus sa strang eu hainutele, jucariile si rechizitele pentru acesti copii. Nu pot sa merg la fiecare sa le preiau, dar ne putem intalni intr-un parc de exemplu in weekend, gasim noi o modalitate.
In 2-3 saptamani sper sa adun cat mai multe si voi merge in vizita la centrul respectiv.
Copiii acestia (si altii saracuti) traiesc si au nevoie de ajutor nu numai de Craciun si de Paste, de aceea ma gandesc sa incerc sa trec periodic pe acolo cu cate ceva, atat cat se poate.
Cine doreste, ii trimit numarul meu de telefon pe PM/email sau imi puteti trimite voi numerele voastre.
Ma gandeam ca, atunci cand cumparam, de exemplu, cateva caiete de scoala, mai putem lua unul in plus, o cutie de creioane colorate, pixuri, sau acuarele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

Mihai, hainute nu mai avem de dat, noi trimitem lucrurile ramase mici unui copilas din provincie, dar jucarii cred ca gasim, in week-end am sa fac o triere intre jucariile lui Vladi (100% masinute !) si vorbim saptamana care vine.

Amalia si Vladi (4 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

As vrea si eu sa ii ajut dar numai cu haine pentru fete mai mari... de la mine sau de la sot, pentru ca cele mici si jucariile le dau la tara...

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Am si eu haine pentru fete mai mari. Cum pot sa le trimit? Le strange cineva?

Serban

Mergi la inceput

gandacelu a venit cu o idee foarte buna: sa strangem si niste carti pentru o minibiblioteca de care sa se bucure acesti copii

Pentru toti cei care aveti lucrusoare disponibile, eu zic sa le adunati fiecare weekendul acesta si sa organizam o intalnire weekendul urmator sau cum vom stabili intre timp.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina horsa spune:

Mihai, te rog suna-ma deseara sa vorbim ce am si eu de dat si cum facem.

Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Mihai, m-am gandit...nu prea este avantajos sa trimitem de aici haine, jucarii, etc. ... Am prefera sa trimitem niste bani si tu sa cumperi culori, caietele, etc. O putem face cam pe 20 ianuarie. E ok asa?
Doamne ajuta in tot ce faci!
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput