Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...
Raspunsuri - Pagina 4
m34 spune:
Pentru cei care nu au avut timp sa citeasca atent de la inceput, revin cu datele initiale plus alte cateva (cu rugamintea expresa de a citi si a va informa corect inainte sa lansati informatii sau sa postati mesaje la umanitare care nu au legatura cu subiectele in cauza).
In plus, rog insistent moderatorii sa stearga mesajele de la Ajutor Umanitar care nu tin efectiv de scopul unei anumite actiuni, daca considera necesar (eu cred ca aici trebuiesc postate numai mesaje prin intermediul carora se realizeaza ceva concret).
Eu am fost personal ca DPC Sectorul 4, la Centrul de Plasament Robin Hood, situat in Bucuresti, Bd. Metalurgiei nr 89, de unde am luat niste copii pe o perioada scurta de timp in vacanta de iarna.
Unele leagane sau centre de plasament beneficiaza de sponsorizari serioase din partea unor firme. Din pacate, acest lucru nu este valabil pentru toate institutiile, nici pentru Centrul Robin Hood.
Am fost foarte impresionat de copiii de aici, care sunt bine ingrijiti, dar un mic ajutor material le-ar prinde foarte bine.
antoioana spune:
Mihai, eu te cred. Asa ca haide sa si sa facem ceva pentru copiii aia!
Numai bine!
anto, ratza optimista
...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...
ancuta06 spune:
elena, nu stiu de ce-o tot tii una si buna..cu fundatia. Mihai vorbeste de un CENTRU DE PLASAMENT. Centrele de plasament romanesti, nu sunt "patronate" de straini.
Care crezi tu ca i-ar fi interesul sa minta, si sa colecteze lucrusoare? Adresa Centrului de plasament Robin Hood, a dat-o Mihai in unul dintre mesajele anterioare.
Cei care sunt mai vechi pe-aici, cunosc faptele bune pe care le-a facut Mihai, de-a lungul timpului. Eu sunt una dintre ei, si, desi nu am cu ce sa ajut, de-aici, il sustin cu toata increderea.
te rog nu mai dezinforma. Nu stiu care-ti e interesul, sau cu ce te deranjeaza aceasta initiativa. Daca ai indoieli referitoare la cele spuse de Mihai, du-te acolo, personal, la adresa data de el, si convinge-te singura. Desi nu am obiceiul sa bag mana in foc pentru nimeni, de data asta stiu ca nu gresesc.
Mihai
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
ancuta06 spune:
Mai multe info:
Denumirea serviciului
- Centrul De Plasament "Robin Hood"
• Denumirea standard
- Centre de plasament de tip familial
• Institutia care furnizeaza serviciul
- DGPC
• Descrierea serviciului oferit
- Centru de plasament familial; mixt; ingrijire si asistenta de specialitate pentru copilul aflat in diflcultate, pana la integrarea familiala sau finalizarea studiilor
• Numar de beneficiari
- 54
• Adresa
- Judetul Bucuresti; Localitatea sector 4; Bd. Metalurgiei nr.89
• Persoana de contact
- Maria Vladut, Sef Centru
• Telefon
- 021 461.04.81
• Guv
• Nonguv
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
adelyna spune:
Si eu am incredere in Mihai,chiar azi am vorbit cu el la tel.si nu cred ca are un motiv anume sa ne induca in eroare.
lorelei_19 spune:
novac elena, si eu am incredere deplina in Mihai, este un om cu un caracter extraordinar si il apreciez in mod deosebit. sunt absolut convinsa ca are dreptate, asha ca n-are sens sa continui discutia in directia asta, prin asta nu ajuti nimic.
Mihai, toata consideratia mea pentru ceea ce faci. Cred ca esti singurul barbat care s-a angrenat intr-o actiune de ajutor si ai tot sprijinul meu pentru ceea ce faci.
cu stima,
Ana Sch.
Freia spune:
Anul trecut vorbeam cu Mihai de articolul din ziar cu copii de la casele de plasament care nu mai sunt luati ca de Paste pentru o scurta perioada de potentiale familii adoptive, s-au pur si simplu de oameni care pot oferi o saptaman de o viatza in familie, Mihai s-a hotarat sa ia de sabatorile de iarna un copil... au fost 2.
Cred ca atunci s-a nascut in el ideea de a strange ceva ajutoare si pt acesti copii. Am facut-o pentru atatia copii nu? As fi vrut sa-l ajut, imi amintesc ca m-a intrebat daca mai am hainutze de dat dar numai aveam nimicutza pt copii asa mari, doar o pungutza de haine pt nou nascut.
Si ca sa stiti ce se v-a intampla cu hainele prea mici stranse de el, haine de care nu ar benefiia nici un copil de la casa de plasament pt ca nu sunt copii de varsta respectiva.. vor ajunge la mine si cand v-a apare un copil care are varsta potrivita hainutzelor acolo vor merge lucrusoarele.
Elena, poate nu am intzeles noi ce vrei tu sa spui.. poate ne explici ce anume nu intelegi din ce face Mihai?
Eu una, personal, il sprijin si il cred pe Mihai.
Freia si Alexa
Leditia spune:
Am si eu cateva hainute,pt o fata mai mica de statura..si slabuta..Un costum sacou si fusta,f putin purtat(fusta nepurtata deloc),o geaca de iarna..si vreo 2 bluze.In principiu ce-mi ramane mic le duc acasa,asa ca aici nu prea am mare lucru.
Sa-mi spui cand ai timp sa ti le dau.
Numai bine.
PS:ce varste au copii din centru?
Multumesc.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!