Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Pana acum am reusit sa ma intalnesc cu Enya, LYADA si Andries, care au avut hainute, jucarele si rechizite pentru copiii de la Robin Hood. Si sora mea Elena mi-a dat hainute si jucarii.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Cum ne putem intalni saptamana viitoare sa mai dau si eu cate ceva pt copilasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Saptamana care incepe pe 24 Ianuarie nu cred ca am timp deloc, sunt prins foarte tare. O sa iti trimit nr meu de tel pe PM si vorbim.
Numai bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novac elena spune:

buna
eu cunosc aceasata fundatie ,este undeva pe linga bucuresti ,daca vreti va pot da adresa si nr de tel,acum nu am la mine ,dar data viitoare promit ca am sa v-O dau .este o fund rom -engleza sau rom OLANDEZA nu stiu ezact .dar revin . EI PRIMESC DESTULE LUCRURI NU E NEVOIE SA SE FACA COLECTIE AICI ,ASA CA...
asa ca mihai teai orientat gresit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Mihai, am primit mesajul si te contactez saptamana asta.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

doamne fereste acum am vazut ca puteai duminica.

imi cer scuze... duminica viitoare se poate?

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

eu cunosc aceasta fundatie ,ei primesc destule lucruri nu au nevoie sa colectam noi aici,asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Elena, din cate am inteles este vorba de un centru de plasament, nu de o fundatie. "Copiilor de la centrul de plasament Robin Hood din Bucuresti ..." zice Mihai. Hai sa asteptam sa ne lamureasca el. Si daca centrul respectiv nu are nevoie de aceste lucruri, pot fi donate unei alte case de copii. Important este sa le strangem.

Mergi la inceput

da cristina ,asa e ,dar sa sti ca in general casele de copiii au relatii intre ele .atita timp cit au copii incentru se numeste fundatie,in general patronii sunt staini .exista un catalog cu toate fundatiile din Bucuresti si nu numai chiar din toata tara .uite aici
www.oci.ro.acasa am exact adresa unde se afla aceasta fundatie .nu este din Bucuresti . stiu sigur ca acolo a lucrat o prietena de a mea revin

Mergi la inceput

am batut gresit corect este
www.oci.ro

Mergi la inceput