Hai sa ajutam niste copii - hainute,jucarii...
Raspunsuri - Pagina 6
cl spune:
Elena, am sa-ti raspund si eu. Il cunosc pe Mihai si sa stii ca este o persoana onesta. Ti-ai spus parerea si cred ca este suficient. Nu inteleg de ce mai insisti. Si de ce strange el? Iti spun eu, pentru ca este un inimos. Foarte multi/multe dintre noi nu dispunem de timp liber prea mult. Mihai face un efort si se intalneste cu noi, pe rand, atunci cand putem noi, tocmai pentru a ne scuti de un efort in plus. Este ceva rau in asta? Eu spun ca din contra, este foarte bine. Si apoi cred ca este mult mai bine sa fie duse odata toate lucrurile, decat pe rand, pentru ca vor primi toti cate ceva, nu numai cativa. De exemplu, ma duc eu cu 2 bluzite si doua jucarii, ce fac ei cu ele? Se bat pe ele? Pe cand daca sunt mai multe, altfel se impart. Sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti spun. Si, te rog frumos, nu mai insista.
Claudia
m34 spune:
Dupa intalnirea din Cismigiu am mai preluat cateva pachete de la Gandacelu, Cristina, Adi
Din pacate nu am avut timp sa mai fac acest lucru in ultima vreme, nici macar sa sortez, sa spal si sa ambalez in cateva cutii ce am primit, pentru ca Andreea este prioritatea mea cea mai mare acum.
Am si hainute si jucarele pentru BB mititei, pe care i le voi da Freiei.
Daca voi avea si alte lucruri care nu vor fi foarte utile copiilor de la centru, voi posta si vom cauta impreuna sa le dirijam catre cei care au nevoie.
Pentru ca au fost si vad ca inca mai sunt unele temeri, vreau sa va spun urmatoarele: la DPC am cunoscut cateva persoane (foarte putine), dar mi-au facut o impresie foarte buna: iubesc si au mare grija de copiii de acolo, cu mijloacele de care dispun si am incredere ca lucrusoarele ajung la copiii din centru.
Din punctul meu de vedere, cei care nu ma cunosc si nu vor sa strang eu aceste lucruri, nu este nici o problema, fiecare este liber sa mearga sa ajute pe cine vrea, cand vrea si cum vrea.
Imi pare sincer rau ca exista pe lume oameni atat de rauvoitori care incearca sa profite de ajutoarele pentru cei ma amarati dintre noi sau care incearca sa arunce cu noroi in ceilalti care ajuta dupa posibilitati.
novac elena spune:
buna fetelor
eu miam spus parerea pt ca mie personal mi sa intimplat .
la mine au stat 2 fete care lucrau la fund ,,beniamin'' si spuneau ca nu au sponsorizari pt copii de craciun.mie mi sa facut mila de copii si am vorbit cu o organizatie pt pachete , pachetele erau venite din germania .ele spuneau ca au in fund 120 de copii si in final aveau numai 30 ,
am vorbit la org ,,sinergii'' ,ei sau dus au luat pachetele si au ales fiecare cite au vrut si la copii au ajuns doar citeo o ciocolata si o napolitana . si deasta eu nu mai am incredere ,dar daca voi il cunoasteti totul e ok ,si i zic si eu ,bravo '' lui pt ca se implica .
da freia am incredere in tine si acum si in mihai .
cristina nu cred ca mesajul era asa de acru cum spui tu
mihai ,iti doresc mult succes
cu respect elena
.
Andries spune:
Dragilor,
Vreau sa va spun in mod cat de poate de oficial si de formal ca eu sunt de parere ca ceea ce face m34 pentru acesti copii este extraordinar si ca ii multumesc pentru faptul ca mi-a dat posibilitatea sa fac o mica fapta buna fara un efort mare.
Eu apreciez timpul consumat, bataia de cap, benzina consumata, telefonul consumat de m34 pentru a colecta aceste mici pachete de la noi.
Cred ca exacerbarea acestei discutii este datorata si faptului ca moderatorii au fost prea indulgenti in aceasta situatie, mai ales ca au afirmat ca il cunosc personal si de mult timp pe Mihai. Past behavior predicts future behavior. Si cu asta am spus tot ce cred eu.
Mihai
Andries
m34 spune:
Weekendul acesta m-am intalnit cu Leditia si cu cativa prieteni, care nu sunt inscrisi pe forum, dar au dorit si ei sa contribuie la aceasta actiune
S-au mai oferit si alti membrii si nemembrii sa ajute, fiecare dupa posibilitatile sale, de exemplu NinaB a oferit ajutor la lectii, daca va fi nevoie.
Acum trebuie sa mai fac rost de niste cutii mari de carton pentru noile hainute, jucarii si rechizite si, poate, de o masina un pic mai voluminoasa decat Dacia mea, dar sper sa ma descurc.
Jeff spune:
Mihai, am vazut acum subiectul. Eu nu mai am hainute de la Anna si cred ca oricum ar fi prea mici, dar ceva jucarii gasesc eu si poate in we (cand plec la Campina) fac o cheta printre prieteni pentru hainute si jucarii.
Daca reusesc te sun.
Bravo pentru initiativa ta
Oricum ma asteptam la asa ceva de la tine
Pegasis spune:
quote:
Originally posted by m34
... de o masina un pic mai voluminoasa decat Dacia mea, dar sper sa ma descurc.
Mihai
Mihai, as vrea sa ajut si eu. Pot veni cu masina cind te hotarasti sa mergi la centru si incarcam in 2 autoturisme in loc de unul. Ce zici?
Despre cutii nu prea stiu ce sa zic... Cred ca la orice supermarket, daca vor, pot sa-ti dea din ambalajele pe care oricum ei le arunca.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
poze
m34 spune:
Am rezolvat toate problemele (cutii, masina) si astazi am dus tot ce am primit (pentru grupa de varsta 4-18 ani) la casa de copii. Celelalte hainute si jucarii pentru copilasi mai mititei le voi duce la Freia zilele urmatoare.
Desi mi-as fi dorit ca aceasta actiune sa fie periodica, cu ajutorul vostru, renunt la aceasta idee cu parere de rau.
Va multumesc tuturor celor care s-au implicat
Am ramas placut surprins cand am aflat ca multe familii au deja pe cate cineva in atentie, carora le ofera hainutele care le-au ramas mici, jucariile si ce mai au. Nu pot decat sa ma bucur de faptul ca un efort minim pentru noi se transforma in ajutor pentru altii.
Andrada spune:
Mihai mai gindeste-te putin inainte de a renuntza. Uite iti dau mai jos un citat care mie mi-a placut mult (si pe care l-am mai scris aici pe site de cca o mie de ori...de le-am innebunit pe niste fete dragi mie):
Ezechiel:
The path of the
righteous man is beset on all sides
by the inequities of the selfish [...].
Blessed is he who, in the name of
charity and good will, shepherds
the weak through the valley of the
darkness. For he is truly his
brother's keeper and the finder of
lost children.
cu drag,
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Laura _Oprescu spune:
chiar daca UN SINGUR COPIL este ajutat si nu toti cei care au nevoie ,eu zic ca tot e o realizare!
Mihai, esti un mare suflet! iar fetele din Ro sunteti niste persoane minunate!
Orice gest ce pare insignifiant face o mare diferenta pentru un copil care se crede abandonat si nu numai!
pentru inimile voastre