Mamici de mai-iunie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissu spune:

Andreea iti tin pumnii la ecografie.
Ada_74 mersi mult de informatii............trebuie neaparat sa-mi cumpar o carte de genul asta ca sa am ce face seara inainte de culcare......poate imi aduce Mosul.
Intrebare burtici: stie cineva sa-mi explice si mie ce inseamna "omphalocel"????
Despre greutate insa va pot spune ca eu am 13 saptamani de la UM si am luat 3 kg.....nu stiu daca e mult sau putin si nici nu prea ma pasioneaza subiectul.
Criss si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Andreea, asteptam sa ne povestesti cum a fost la eco.
Crissu, la Diverta gasesti mai multe carti, 120 mii - 800 mii.

Mikka, eu am luat 4 kg pana acum si beau si eu cca. 2 l. de lichide/zi ceea ce este absolut normal si chiar recomandat.

Simona UM 08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Bafta Andreea !

Si eu sunt curioasa de rezultatul alegerilor , mai ales ca am auzit de niste "furtuni" mari.

Eheee - cu drumul meu de la serviciu pana acasa e poveste lunga - adica lucrez la 30 de km de Buc. Asa imi duc zilele de 3 ani .Cat am fost singura nu-mi era greu , nu-mi pasa cand vin sau cand plec,stateam cu chirie aproape de iesirea din oras - era trai pe vatrai ! Acu stau unde a intarcat mutu' iapa - in Drumul Taberei si in fiecare dimineata ajung in celalat capat al orasului adica P-ta Sudului .

Mikka - e bine sa bei multa apa - mie chiar mi s-a recomandata de catre Iosup.

EEEEEEEEEE - A CASTIGAT BASESCU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Salutare burtici!
N-am nici o noutate, bebe nu vrea sa miste ca nu vrea el si gata, degeaba ne rugam de el si eu si tati, ii vorbim, ii povestim, nimic nici o miscare.
Andreea sunt cu ochii pe forum sa citesc ce scrii cand vii de la doctor.
Despre greutate va spun ca ma ingrasasem 8 kg. acum 2 saptamani.
Apropo de alegeri, am auzit pe la colegi ca a castigat Basescu. cu 51, nu stiu cat%.

Mari18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna ziua burticutze,

Andreea iti tinem pumnii!
Crissu, eu am luat cartea viitoarei mame de la Carrefoou cu 160000 lei, e scrisa intr-o nota optimista si pe intelesul tutoror.
Azi intram si noi in saptamana 15! Wow, nu-mi vine sa cred....

Cloreta
http://img.photobucket.com/albums/v148/cloreta/baiat_mare.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

BEC a anuntat ca dupa ce au numarat 92% din voturi procentele sint Basescu - 51.75
Nastase - 48.25

Crissule, cartea viitoarei mame am vazut-o in mai multe librarii din centru, zona Piata Romana.

Gabitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

crissu, la semnatura mea gasesti link-ul catre povestea nasterii Malinei, dublu-click si ai rezolvat problema .

Nu stiu cum stau cu greutatea, acum 3 saptamani la control aveam 71kg (asta la 1.78m), cu 3 mai multe decat aveam cu Malina in aceasi perioada. Si nu cred sa mai fi pus mare lucru pe mine in ultima vreme ca inca ma incap hainele obisnuite, deocamdata n-am imbracat nimic de graviduta (tot pantalonii cu talie joasa sa traiasca) desi mai am ceva haine de la vechea sarcina. Dar va zic eu ca se dau jos repede kg. in plus dupa ce nasteti, mai ales daca alaptati si nu aveti prea mult ajutor in cresterea bebelusului (ma refer la mamici sau soacre prin preajma).

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns at andreea spune:

Iarasi am luat clapa! Adica doctorul trebuie sa-si ia concediu de odihna musai acum , pentru ca asa zice conducerea si vine doar maine.
Incep sa cred ca e un facut! Daca nici maine nu reusesc sa aflu ce e mormolocu' cred ca o fac mari schimbari in strategia pe perioada scurta!

A castugat, intr-adevar, Basescu! Mai mai scapat de un comunist!

Andreea si Thomas/Emma de 17 saptamani (19 de la UM)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna burtici
Dupa ce am petrecut acuma am venit si noi la raport .Eu pe bebe tot nu-l simt si sunt cam suparel.Am vazut ca discutati de greutate eu ce sa va zic ca nu am pus nici un kg si cand va aud pe voi ma sperii ma intreb daca nu e ceva anormal cu mine.Dar cred ca sunt singura dintre voi care la 17 saptamani mai viziteaza baia,ce sa faci cred ca a inceput sa-mi placa.
La medic mergem pe 21 si poate ne trimite din nou la echo ca sa stiu si eu ce o sa fie.Astept cu nerabdare lucru acesta.

Si acum o intrebare voi aveti dureri de spate drept jos ca pe mine de vreo 3 zile ma rup.

marilena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nu mai stiu cine a dat un test babesc, cu acul, pentru a afla sexul copilului. Asa, de distractie, l-am facut si eu si mi-a iesit baiat . Ceea ce-mi zisese si Iosup de altfel.

Gabitza

Mergi la inceput